Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40420
4.1.16 20:25
@Liliana1987 píše:
To já taky…vidět/mít něco velkýho tak fakt padnu na kolena a děkuji tam nahoru…

To je hezký :mrgreen:
Tak jedině že by ses jich rovnou ptala hned na rozměry, aby se ušetřilo rozčarování…
A přijde mi, že jseš ještě mladá, ale představ si, že po čtyřicítce k tomuhle budeš ještě řešit, kdo je impotentní a kdo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106343
4.1.16 20:59
@free333 píše:
To je hezký :mrgreen:
Tak jedině že by ses jich rovnou ptala hned na rozměry, aby se ušetřilo rozčarování…
A přijde mi, že jseš ještě mladá, ale představ si, že po čtyřicítce k tomuhle budeš ještě řešit, kdo je impotentní a kdo ne :mrgreen:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.1.16 21:22

Nedeste :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106343
4.1.16 21:24
@misi11 píše:
Nedeste :roll: :?

Je to tak..bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.1.16 21:32
@Venetia píše:
Je to tak..bohuzel

Toz ted budu mit trauma 8o ja si nedovedu predstavit, ze bych mela byt za naky roky s nekym kdo ucrbava.. Ze bude mit treti zuby ve sklince, celkove to stari :oops: :oops: z toho mam fobii uz dyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.1.16 22:26
@Tigy99 píše: i když k čemu to ve finále je, když už ten malej pak ani pořádně nestojí :nevim:

zapominas na zakladni vec, ze kolik lidi, tolik ruznych sexualnich apetitu, takze skala je asi opravdsu nekde od nuly po sexualni maniaky, to jak v radach panu, tak v radach lepsi poloviny lidstva,
problem je, asi, jak sparovat nejen rozmery komplementarnich organu, ale I urovne sexualniho apetitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.1.16 22:30
@Venetia píše:
tak já bych volila klášter spíš s tím malým

jasne, zahradnik nebyl v klastere nikdy podmerecny, takze bys mela problem vyresen, kdyby nahodou byl zahradnik podmerecny, tak ho matka poredstavena, ve vlastnim zajmu, rychle necha vymenit :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.1.16 08:32

mužská sexualita

Z výše uvedených příspěvků je patrné, že mužská sexualita je slabší a také méně vydrží v druhé polovině života mužů. To ukazuje na poněkud nižší kvalitu už tak statisticky kratšího života. Nejméně v jeho druhé polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 09:00

Ahoj, tak já taky přispěju svou troškou do mlýna. Před časem mi manželka řekla: nevycitej mi nadbytečné kilogramy, já ti taky nevycitam chybějící centimetry. No, asi jsem se měl zasmát, ale mě to docela ranilo, zvlášť když jsem nikdy žádné narážky na její kila nikdy nedělal. Od té chvíle mám brouka v hlavě, svou velikost jsem nikdy neřešil, i když samozřejmě vím, že jsem podprůměrný ale teď už mám pochybnosti, jestli to manželce stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 09:29

No, asi popřemýšlim o něčem podobném. Když jsem se jí zeptal, jestli jí stačí co mám, řekla že stačí. Čert aby se v ní vyznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 09:44

Tak teď už to vím, změřil jsem se. Délka 12cm, když ho mám kolmo k tělu, jinak mi směřuje nahoru a obvod taky 12cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 10:01

Nemáš za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 10:04
@Liliana1987 píše:
sis ho kvůli mě musel postavit :think: teď se trochu stydím :oops:

No to zrovna ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
5.1.16 10:10

@Regos
Musíš zatlačit pravítko ke stydké kosti, tedy do podkoží nad kořenem penisu. To je správná metoda, jedině tak se můžeš porovnat s průměrnou délkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.16 10:27

Tak já jsem nic nezatlacoval, normálně jsem shora přiložil krejčovsky metr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová