Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvědavejmoc píše:
@ivett33 Tak samo není vztah o velikosti penisu, ale o jiných věcech, ale je to součást vetsiho ci menšího prožitku
přesně tak ..s malým se to pak musí dohánět jinak
@Venetia píše:
přesně tak ..s malým se to pak musí dohánět jinak
a jak ??? ![]()
@měsíční svit píše:
@opozice Tak samozřejmě, možné je vše.
hm, jaké vše? ![]()
Ahoj lidi, já se vtírnu
zkušenost s „malým“ mám, dokonce dvojí, ale už je to let.. zajímalo by mě, jestli jste někdo nezkusil takové ty krouzky(návleky?), co ho udělají při sexu aspoň širší. Vždy mě zajímalo, zda to facha ![]()
@opozice píše:
jen poznámka k tomu, že některé píši, že musí mít velký průměr. Proto ta poznámka, že i ruka může nahradit ty chybějící centimetry do průměru.
to těžko ..ruka není penis
docela tu debatu máme rozehrátou a já už musím jet. Tak příště.
![]()
@opozice píše:
a jak ???
Nakoupí se plastový nářadí a tím dáme kasparkovi patřičně najevo jak stojí za vyliž…
@opozice píše:při seznámení to funguje jinak ..ale nám to kupodivu vydrželo …zatím
jen mě napadla otázka, která je mířena i na ty ostatní. Když jste se seznamovali, přece jste museli o sobě vědět, že vaše četnost při sexu je různorodá.
@opozice píše:to je podle preferencí dotyčné
a jak ???
@Bídžej píše:
Ahoj lidi, já se vtírnuzkušenost s „malým“ mám, dokonce dvojí, ale už je to let.. zajímalo by mě, jestli jste někdo nezkusil takové ty krouzky(návleky?), co ho udělají při sexu aspoň širší. Vždy mě zajímalo, zda to facha
tyhle kroužky asi neznám … ale mám zkušenost s tím vibračním , nevím , jestli nějak funguje i na chlapa, na mně určitě
zrovna čekám balíček s nějakými hračkami ..porozvodový vibrátor se rozhodl odebrat do věčných lovist ..a kroužek tam bude taky ..tak se těším ![]()
@Mrakotinka2018 já při té poloze to mám pred zasunutim pak zas a zas
@Mrakotinka2018 ale jak říkám tu polohu my raději neprovozujeme ![]()
Kdyby se námi smolaři konečně něco dělalo, tak by tyhle kecy vůbec nebyly.
![]()
@Mrakotinka2018 píše:
zasunovat tvrdy penis hezky do ***** v tehle poloze je moc hezke. S takovym krasnym penisem bych to delala cely den.
Tak pojď za mnou. Můžem to zkusit.
![]()
@mrav píše:
Tak pojď za mnou. Můžem to zkusit.![]()
No ale paní/slečně jsi zapomněl napsat, že to budeš zkoušet až za měsíc…nejdřív přece ty kytky, namlouvání a podobný kravinky, co jsi tuhle někde psal ![]()