Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lemur1 píše:
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie?
Na čo by si ho potreboval ešte dlhší? Už teraz ho máš dostatočne dlhý pre väčšinu žien. Môžeš s ním ísť až na doraz bez toho, aby si si musel dávať pozor, že niekomu ublížiš, čo je často výhoda
Čo budeš možno v budúcnosti riešiť viac je jeho hrúbka. Ja by som nebola spokojná s tenkým penisom nech by bol akokoľvek dlhý. Ale na druhej strane sú aj také ženy, ktorým je hrubý penis nepríjemný ![]()
@radek hijack hele, ja jsem ho svemu nikdy nemerila, kdyz si obcas postezuju, ze mi s tim svym obrem udela jednou doru do zaludku, tak se k tomu vyjadruje, ze ho ma malyho…
To je asi podobne, jako si myslim, ze jsem vzhledove fakt pod prumerem, ale presto po me touzil nejeden frajer. Dodnes vzpominam ![]()
Jestli ono to nebude obcas spis v hlave nez v kalhotach…
@Anonymní píše: Jestli ono to nebude obcas spis v hlave nez v kalhotach…
ono to bude tak 50% na 50%,
neco v kalhoatch a zbytek v hlave
nebo pod sukni vjezd do piskovny
@ivett33 píše:
Na čo by si ho potreboval ešte dlhší? Už teraz ho máš dostatočne dlhý pre väčšinu žien. Môžeš s ním ísť až na doraz bez toho, aby si si musel dávať pozor, že niekomu ublížiš, čo je často výhodaČo budeš možno v budúcnosti riešiť viac je jeho hrúbka. Ja by som nebola spokojná s tenkým penisom nech by bol akokoľvek dlhý. Ale na druhej strane sú aj také ženy, ktorým je hrubý penis nepríjemný
Za pár let chlap dostane bříško a pak se každej centimetr hodí. ![]()
Môj muž sa pravidelne venuje fitness tréningom, má z toho vyšportované telo. Nikdy nezabudnem ako som od neho nemohla odtrhnúť oči. Keby mal maličký penis, ale rovnakú povahu a pekné telo ako má teraz, nikdy by som ho nevymenila, nech by sa mi prišiel predviesť neviem aký buják ![]()
Z môjho pohľadu sa rozchody určite nedejú kvôli malým penisom, ale kvôli iným veciam ![]()
@ivett33 píše:
Môj muž sa pravidelne venuje fitness tréningom, má z toho vyšportované telo. Nikdy nezabudnem ako som od neho nemohla odtrhnúť oči. Keby mal maličký penis, ale rovnakú povahu a pekné telo ako má teraz, nikdy by som ho nevymenila, nech by sa mi prišiel predviesť neviem aký buják
Z môjho pohľadu sa rozchody určite nedejú kvôli malým penisom, ale kvôli iným veciam
to si myslím také. Sex není o velikosti brka, ale o uspokojení baby i sebe.
![]()
@ivett33 Tak samo není vztah o velikosti penisu, ale o jiných věcech, ale je to součást vetsiho ci menšího prožitku ![]()
@zvědavejmoc píše:
@ivett33 Tak samo není vztah o velikosti penisu, ale o jiných věcech, ale je to součást vetsiho ci menšího prožitku
pokud je baba stavěna na fist, tak ji nepomůže ani Rosenbnerg. ![]()
@zvědavejmoc píše:
@opozice To už je total nadstandart
jen poznámka k tomu, že některé píši, že musí mít velký průměr. Proto ta poznámka, že i ruka může nahradit ty chybějící centimetry do průměru. ![]()
@Mrakotinka2018 píše:
jsou i vysoky chlapi s velkym dlouhym penisem. Na maly penis pry pomaha vakuova pumpa, nebo si na penis veset zavazi, a ruzny kremy, ale pry to trva dlouho, nez se prodlouzi.
Cetla jsem o muzi z brazilie s nejdelsim penisem a on si kazdy den vytahuje predkozku uz dlouhy roky a vypada to jako kdyby mel penis asi pres pul metru. No hruza