Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
5.10.18 20:26
@Lemur1 píše:
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie? :(

Na čo by si ho potreboval ešte dlhší? Už teraz ho máš dostatočne dlhý pre väčšinu žien. Môžeš s ním ísť až na doraz bez toho, aby si si musel dávať pozor, že niekomu ublížiš, čo je často výhoda :palec: Čo budeš možno v budúcnosti riešiť viac je jeho hrúbka. Ja by som nebola spokojná s tenkým penisom nech by bol akokoľvek dlhý. Ale na druhej strane sú aj také ženy, ktorým je hrubý penis nepríjemný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.10.18 21:05

Tak ještě tu o Karkulce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.18 21:15

@radek hijack hele, ja jsem ho svemu nikdy nemerila, kdyz si obcas postezuju, ze mi s tim svym obrem udela jednou doru do zaludku, tak se k tomu vyjadruje, ze ho ma malyho…
To je asi podobne, jako si myslim, ze jsem vzhledove fakt pod prumerem, ale presto po me touzil nejeden frajer. Dodnes vzpominam :pankac:
Jestli ono to nebude obcas spis v hlave nez v kalhotach…

• Citovat
  • Upravit
8295
6.10.18 10:15
@Anonymní píše: Jestli ono to nebude obcas spis v hlave nez v kalhotach…

ono to bude tak 50% na 50%,
neco v kalhoatch a zbytek v hlave
nebo pod sukni vjezd do piskovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
6.10.18 18:40
@ivett33 píše:
Na čo by si ho potreboval ešte dlhší? Už teraz ho máš dostatočne dlhý pre väčšinu žien. Môžeš s ním ísť až na doraz bez toho, aby si si musel dávať pozor, že niekomu ublížiš, čo je často výhoda :palec: Čo budeš možno v budúcnosti riešiť viac je jeho hrúbka. Ja by som nebola spokojná s tenkým penisom nech by bol akokoľvek dlhý. Ale na druhej strane sú aj také ženy, ktorým je hrubý penis nepríjemný :D

Za pár let chlap dostane bříško a pak se každej centimetr hodí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
6.10.18 20:40

Brisko se da ovladat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.10.18 20:56

Když je to péro malý, tak nepomůže ani hladovka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
6.10.18 22:55
@PetrBk píše:
Když je to péro malý, tak nepomůže ani hladovka :nevim:
:potlesk: Je to tak. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.10.18 00:39

Môj muž sa pravidelne venuje fitness tréningom, má z toho vyšportované telo. Nikdy nezabudnem ako som od neho nemohla odtrhnúť oči. Keby mal maličký penis, ale rovnakú povahu a pekné telo ako má teraz, nikdy by som ho nevymenila, nech by sa mi prišiel predviesť neviem aký buják :lol:
Z môjho pohľadu sa rozchody určite nedejú kvôli malým penisom, ale kvôli iným veciam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.10.18 07:34
@ivett33 píše:
Môj muž sa pravidelne venuje fitness tréningom, má z toho vyšportované telo. Nikdy nezabudnem ako som od neho nemohla odtrhnúť oči. Keby mal maličký penis, ale rovnakú povahu a pekné telo ako má teraz, nikdy by som ho nevymenila, nech by sa mi prišiel predviesť neviem aký buják :lol:
Z môjho pohľadu sa rozchody určite nedejú kvôli malým penisom, ale kvôli iným veciam :think:

to si myslím také. Sex není o velikosti brka, ale o uspokojení baby i sebe. :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
10.10.18 08:21

@ivett33 Tak samo není vztah o velikosti penisu, ale o jiných věcech, ale je to součást vetsiho ci menšího prožitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.10.18 08:31
@zvědavejmoc píše:
@ivett33 Tak samo není vztah o velikosti penisu, ale o jiných věcech, ale je to součást vetsiho ci menšího prožitku ;)

pokud je baba stavěna na fist, tak ji nepomůže ani Rosenbnerg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
10.10.18 08:39

@opozice To už je total nadstandart :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.10.18 08:44
@zvědavejmoc píše:
@opozice To už je total nadstandart :D

jen poznámka k tomu, že některé píši, že musí mít velký průměr. Proto ta poznámka, že i ruka může nahradit ty chybějící centimetry do průměru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.10.18 08:45
@Mrakotinka2018 píše:
jsou i vysoky chlapi s velkym dlouhym penisem. Na maly penis pry pomaha vakuova pumpa, nebo si na penis veset zavazi, a ruzny kremy, ale pry to trva dlouho, nez se prodlouzi.
Cetla jsem o muzi z brazilie s nejdelsim penisem a on si kazdy den vytahuje predkozku uz dlouhy roky a vypada to jako kdyby mel penis asi pres pul metru. No hruza
:mrgreen: na něj už musí mít zbrojní pas. ;) Co by jste s ním dělaly? Cítit ho až na ledvinách.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová