Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše: A že ženy, které mají doma chlapa s běžným penisem a užívají si to, nazývá chudinkami? A korunu tomu nasadila řečmi o tom, že je to vlastně zdravé.
tu provokativni pitomost stejne napsal chlap, az to cenzorky odtajni, bude jasno
@Venetia píše: .musíš se zaměřit na hodně mladý holky a nebát se to zkoušet
no nevim, tuhle radu povazuji za dost, jak to rici slusne,
velmi hloupou
@Kristynka22 píše: Na velikosti záleží, ale tedy spíš na tloušťce. Já třeba nemám ráda dlouhé, chlapi mají tendenci ho tam rvát na doraz a nevím, jestli mám citlivý čípek, ale to jsou pak pro mě spíš muka.
to je divne, kdyz se tohle stalo, tak uz vetsinou pri dalsim obcovani se zenska prizpusobila a nebolelo ji to, nejak si zapamatovala, jak daleko v ni dosahne a uz nebyl problem,
s tim, ze ne na celou delku, jak pises,
nemam rad sudleni „na pul zerdi“, takze na doraz
@Pesimistaa píše:
no nevim, tuhle radu povazuji za dost, jak to rici slusne,
velmi hloupou
A to proč ? Ty ji mají nejužší nebo ne ?
@Doctus píše:Říká jedna myš druhé: „Venku je kocour!“ a druhá s údivem: „A co chce?“
Má ho 16 až 17 cm.![]()
@Pesimistaa píše:
to je divne, kdyz se tohle stalo, tak uz vetsinou pri dalsim obcovani se zenska prizpusobila a nebolelo ji to, nejak si zapamatovala, jak daleko v ni dosahne a uz nebyl problem,
s tim, ze ne na celou delku, jak pises,
nemam rad sudleni „na pul zerdi“, takze na doraz
Ono to má i logické důvody, ale záleží na obou: ![]()
Kontakt mezi šourkem a pysky, nebo hrází - pro oba. Pro ni stlačení poštěváčku, a - ale právě jen pro některé - mají rády ťuknutí do čípku a pocit pohybu uvnitř. A pro něho: obemknutí celé délky - prakticky všichni - a část i to ťuknutí na doraz - respektive do špičky glans. ![]()
Jenže, jak píšu - jednak jak která - a pak to taky chce praxi.
![]()
![]()
@M_Vladim píše:Tak sorry,nejsem odbornik na vaginy![]()
![]()
![]()
![]()
@radek hijack píše:
zkoušet…s tebou?
@radek hijack píše:
spíš naprostá menšina?
Tak hrozný to nebude
@Venetia píše:Ó jaká to lichotka
Se mnou bohužel ,nejsem.jeho věková kategorie,jinak bych do toho šlaJe to.sympaťák a můj oblibenec
Tak ono vůbec nejde o vrata do hangáru.
Ale prostě ten chlap (u mě osobně), aby mě sexuálně vzrušoval, musí vypadat jako chlap. Musí se mi líbit nahý, včetně jeho nářadí. Nepotřebuju žádnou mega kládu, abych se udělala (to koneckonců zvládnu za pár sekund rukou sama), ale chlapa, který pro mě bude přitažlivý, na kterého se budu ráda dívat. Což je pro mě ideální např. to co mám doma, 17 s přiměřenou šířkou, nemusí to být žádná megakláda…
A světě div se, ten můj by zase na rozdíl od vámi opovrhovaných hangárů prý uvítal, kdybych byla širší, aby mohl dělat i třeba fisting, který ho hrozně vzrušuje.
Nejdůležitější je, aby k sobě lidi sedli jak svým apetitem, tak svými představami a tužbami…
@káťa píše:
Tak ono vůbec nejde o vrata do hangáru.
Ale prostě ten chlap (u mě osobně), aby mě sexuálně vzrušoval, musí vypadat jako chlap. Musí se mi líbit nahý, včetně jeho nářadí. Nepotřebuju žádnou mega kládu, abych se udělala (to koneckonců zvládnu za pár sekund rukou sama), ale chlapa, který pro mě bude přitažlivý, na kterého se budu ráda dívat. Což je pro mě ideální např. to co mám doma, 17 s přiměřenou šířkou, nemusí to být žádná megakláda…
A světě div se, ten můj by zase na rozdíl od vámi opovrhovaných hangárů prý uvítal, kdybych byla širší, aby mohl dělat i třeba fisting, který ho hrozně vzrušuje.
Nejdůležitější je, aby k sobě lidi sedli jak svým apetitem, tak svými představami a tužbami…
nejde o to Kátěnko, co se manželovi líbí, ale o to, jestli by se fist líbil i tobě, to je důležité. ![]()
Fisting - to mi připadá, jako že takový sex je skoro poloviční porod. Kolik málo cm zbývá, aby vyšla hlavička? Beru podle velikosti ruky muže, ale i pohled na tu mojí se mi zdá děěěsivýýý. ![]()
@opozice píše:
nejde o to Kátěnko, co se manželovi líbí, ale o to, jestli by se fist líbil i tobě, to je důležité.
Mně moc nééé, zkoušeli jsme…na to jsem prostě moc těsná ![]()