Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je jak Mnichov
![]()
o nás, bez nás ![]()
Příspěvek upraven 22.08.18 v 23:00
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz.Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.
Tak pochva není ocelový tubus, dokáže se roztáhnout. Ale v klidu má i méně než zmiňovaných 10 cm.
@Doctus píše:
Tak pochva není ocelový tubus, dokáže se roztáhnout. Ale v klidu má i méně než zmiňovaných 10 cm.
to můžu potvrdit, protože prostředníček mám dlouhý 9 cm a když jej zanořím, tak citím děložní čípek. ![]()
@opozice píše:
aby byl ten soulad, byly vynalezeny hračky. Určitě bude problém se sejít tak, aby to oběma dobře vyhovovalo, zvláště, když si žena klade podmínku o cca +++. Pokud budeme mluvit o dlouholetém manželství a ne o úletu.
Na to mám jiný názor
Asi tak no. Nehledě na to, že ne každý chlapský ego bude ochotno přijmout kompenzační pomůcky.
@PetrBk píše:
Asi tak no. Nehledě na to, že ne každý chlapský ego bude ochotno přijmout kompenzační pomůcky.
A ani partnerka nemusí být nadšená. ![]()
@M_Vladim píše:
A ani partnerka nemusí být nadšená.
to bych asi koukala a pak zdrhla ![]()
@M_Vladim píše:
Můžeme ho slyšet ?
Myslím,že uspokojení obou ma vycházet z aktivit bez použití pomůcek …Pokud jim to bez toho nejde a musí vlastně nasturbovat něco mezi nimi nefunguje
@Doctus píše:
Tak ono když vlezu do ledový vody, taky bych neřekl, že s tím můžu nějakou uspokojit
![]()
@opozice píše:
to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi.
@káťa píše:
já mám doma sedmnáctku tak akorát širokou a jsem spokojená…
jinak kdybych si mohla vybrat, tak raději širokou dvanáctku než tenkou dvacítku…
Opozícia a káťa majú v tomto pravdu, môj terajší partner ho má hrubého (obvod krajčírskym metrom 16cm), je to s ním úžasné. Všetko tenké čo som mala predtým, mohlo to byť akokoľvek dlhé, do orgazmu ma nedostalo priamo súložou, inými slovami ma to nerozťahovalo dostatočne
Mala som po ruke hrubý vibrátor ktorým to bolo raz dva dokončené ![]()
Ale zasa na druhej strane, na análik musíme siahnuť po tenšej pomôcke, tak hrubý penis by narobil viac zdravotných problémov ako úžitku.
@Doctus píše:
@Arac15
A v ledové vodě má teda kolik?
Tak ve studený vodě se říká, že by měl mít aspoň 15, ne?
![]()