Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8295
22.8.18 20:19
@opozice píše: máš na mysli dobu, když se citovalo.. pionýrky, ty mají malé dírky, zato naše svazačky mají je na dračky. :mrgreen:

I tak to muzes rici,
ja mel na mysli pionyrku jako synonymum pro ty male dirky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 20:26
@Pesimistaa píše:
I tak to muzes rici,
ja mel na mysli pionyrku jako synonymum pro ty male dirky

to ano, ale s tou krví to nebude tak horké, je to sval, takže ta roztaživost v ní je, je fakt, že když to sedí, tak to sedí a kvalita kopulačních pohybů je bezvadná. :mrgreen: Až se divím sám sobě, že jsem měl tu sílu to tak slušně napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
22.8.18 20:58
@opozice píše:
jen jsem se držel tématu, až bude téma na schopnostech, tak to napíši. :mavam:

Tak k tomu patří ,když to s ním neumí nebo preferuje jiné věci ,tak k čemu mu to pak je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 21:02
@Venetia píše:
Tak k tomu patří ,když to s ním neumí nebo preferuje jiné věci ,tak k čemu mu to pak je ?

proč by neuměl? Každý chlap, který začíná, no chlap, spíše kluk, tak by měl zkoušet, jak s ním zacházet, aby z toho dotyčná něco měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
22.8.18 21:12
@opozice píše:
proč by neuměl? Každý chlap, který začíná, no chlap, spíše kluk, tak by měl zkoušet, jak s ním zacházet, aby z toho dotyčná něco měla.

no proto :D každý má svůj styl ,co v sexu preferuje ,líbí se mu a v tom se s případným protějškem nemusí shodovat .A to je toco rozhoduje ,ne cm .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
22.8.18 21:13
@D- račice píše:
Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko :P
:mrgreen: :mrgreen: aby neutekl :mrgreen: @Venetia ale zase kdyby ho měl jako tady byla ta diskuze 7cm :roll: pak je i ta velikost už důležitá a u takového se ani nedá říct pár centimetrů nehraje roli :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 21:16
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: aby neutekl :mrgreen: @Venetia ale zase kdyby ho měl jako tady byla ta diskuze 7cm :roll: pak je i ta velikost už důležitá a u takového se ani nedá říct pár centimetrů nehraje roli :mrgreen:

u některých fakt nehraje roli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
22.8.18 21:18
@radek hijack píše:
A co tenkou dvanáctku? :)
to radši širokou dvacítku :D
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz. :think: Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.

podlemně to taky blbost …to by se museli všichni vybavenější jít bodnout vbgnmj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
22.8.18 21:19

@opozice na délce záleží no, já si naštěstí nestěžuji :lol: , viděl tu diskuzi s tím 7cm a říkal no to by jsi asi se mnou nebyla co :lol: tak jsem mu řekla že může hádat :mrgreen: Ale zase nemám žádné srovnání ale asi těch 7cm by bylo pěkně na nic :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
22.8.18 21:19
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: aby neutekl :mrgreen: @Venetia ale zase kdyby ho měl jako tady byla ta diskuze 7cm :roll: pak je i ta velikost už důležitá a u takového se ani nedá říct pár centimetrů nehraje roli :mrgreen:

tak jasne, že tam bude nějaké od do ,dle preferencí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
22.8.18 21:21

@Venetia na centimetrech nezáleží pokud to neni moc malé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 21:22
@Markéta80 píše:
@opozice na délce záleží no, já si naštěstí nestěžuji :lol: , viděl tu diskuzi s tím 7cm a říkal no to by jsi asi se mnou nebyla co :lol: tak jsem mu řekla že může hádat :mrgreen: Ale zase nemám žádné srovnání ale asi těch 7cm by bylo pěkně na nic :jazyk: :lol:

pokud se budeme bavit o tom jako o sexu, tak jsou takové, které ho nepotřebují, jím soulož nic neříká. Vyvrcholení dosahují jedině klitoriálně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
22.8.18 21:25

@opozice tak to já nejsem :lol: :lol: Jen jestli by i chlapovi stačilo že se manželka udělá sama a víc nepotřebuje :mrgreen: Třeba ho pošle at si to taky udělá sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 21:28
@Markéta80 píše:
@opozice tak to já nejsem :lol: :lol: Jen jestli by i chlapovi stačilo že se manželka udělá sama a víc nepotřebuje :mrgreen: Třeba ho pošle at si to taky udělá sám :mrgreen:

proč hned sama, potřebuje dobře vylíznout a chlapa buď vykouří, nebo ho nechá souložit, ovšem bez svého efektu. Tzv. podrží mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
22.8.18 21:32

@opozice to je fakt, každý máme nějaké potřeby. Jsou i lidi co sex nepotřebují skoro celý život :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová