Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše: máš na mysli dobu, když se citovalo.. pionýrky, ty mají malé dírky, zato naše svazačky mají je na dračky.
I tak to muzes rici,
ja mel na mysli pionyrku jako synonymum pro ty male dirky
@Pesimistaa píše:
I tak to muzes rici,
ja mel na mysli pionyrku jako synonymum pro ty male dirky
to ano, ale s tou krví to nebude tak horké, je to sval, takže ta roztaživost v ní je, je fakt, že když to sedí, tak to sedí a kvalita kopulačních pohybů je bezvadná.
Až se divím sám sobě, že jsem měl tu sílu to tak slušně napsat.
@opozice píše:
jen jsem se držel tématu, až bude téma na schopnostech, tak to napíši.
Tak k tomu patří ,když to s ním neumí nebo preferuje jiné věci ,tak k čemu mu to pak je ?
@Venetia píše:
Tak k tomu patří ,když to s ním neumí nebo preferuje jiné věci ,tak k čemu mu to pak je ?
proč by neuměl? Každý chlap, který začíná, no chlap, spíše kluk, tak by měl zkoušet, jak s ním zacházet, aby z toho dotyčná něco měla.
@opozice píše:
proč by neuměl? Každý chlap, který začíná, no chlap, spíše kluk, tak by měl zkoušet, jak s ním zacházet, aby z toho dotyčná něco měla.
no proto
každý má svůj styl ,co v sexu preferuje ,líbí se mu a v tom se s případným protějškem nemusí shodovat .A to je toco rozhoduje ,ne cm .
@D- račice píše:
Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko
@Markéta80 píše:![]()
aby neutekl
@Venetia ale zase kdyby ho měl jako tady byla ta diskuze 7cm
pak je i ta velikost už důležitá a u takového se ani nedá říct pár centimetrů nehraje roli
u některých fakt nehraje roli. ![]()
@radek hijack píše:to radši širokou dvacítku
A co tenkou dvanáctku?
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz.Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.
podlemně to taky blbost …to by se museli všichni vybavenější jít bodnout vbgnmj
@opozice na délce záleží no, já si naštěstí nestěžuji
, viděl tu diskuzi s tím 7cm a říkal no to by jsi asi se mnou nebyla co
tak jsem mu řekla že může hádat
Ale zase nemám žádné srovnání ale asi těch 7cm by bylo pěkně na nic
![]()
@Markéta80 píše:![]()
aby neutekl
@Venetia ale zase kdyby ho měl jako tady byla ta diskuze 7cm
pak je i ta velikost už důležitá a u takového se ani nedá říct pár centimetrů nehraje roli
tak jasne, že tam bude nějaké od do ,dle preferencí
@Markéta80 píše:
@opozice na délce záleží no, já si naštěstí nestěžuji, viděl tu diskuzi s tím 7cm a říkal no to by jsi asi se mnou nebyla co
tak jsem mu řekla že může hádat
Ale zase nemám žádné srovnání ale asi těch 7cm by bylo pěkně na nic
![]()
pokud se budeme bavit o tom jako o sexu, tak jsou takové, které ho nepotřebují, jím soulož nic neříká. Vyvrcholení dosahují jedině klitoriálně. ![]()
@opozice tak to já nejsem
Jen jestli by i chlapovi stačilo že se manželka udělá sama a víc nepotřebuje
Třeba ho pošle at si to taky udělá sám ![]()
@Markéta80 píše:
@opozice tak to já nejsem![]()
Jen jestli by i chlapovi stačilo že se manželka udělá sama a víc nepotřebuje
Třeba ho pošle at si to taky udělá sám
proč hned sama, potřebuje dobře vylíznout a chlapa buď vykouří, nebo ho nechá souložit, ovšem bez svého efektu. Tzv. podrží mu
@opozice to je fakt, každý máme nějaké potřeby. Jsou i lidi co sex nepotřebují skoro celý život ![]()