Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma píše:
Fisting - to mi připadá, jako že takový sex je skoro poloviční porod. Kolik málo cm zbývá, aby vyšla hlavička? Beru podle velikosti ruky muže, ale i pohled na tu mojí se mi zdá děěěsivýýý.
porod, neporod, pokud to ženě vyhovuje a přivádí do vzrušení je to OK. Zájem chlapů je právě z důvodu, že ne každá je na něj stavěna. ![]()
@káťa píše:
Mně moc nééé, zkoušeli jsme…na to jsem prostě moc těsná
ha, ha, takže jen tři prsty? ![]()
@LaPaloma píše:
Fisting - to mi připadá, jako že takový sex je skoro poloviční porod. Kolik málo cm zbývá, aby vyšla hlavička? Beru podle velikosti ruky muže, ale i pohled na tu mojí se mi zdá děěěsivýýý.
Tak velikost hlavičky dítěte je skoro stejná jako průměr běžného penisu, pokud se nejedná o nějakýho podměráka, ne?
![]()
@Chauvinist píše:
Tak velikost hlavičky dítěte je skoro stejná jako průměr běžného penisu, pokud se nejedná o nějakýho podměráka, ne?![]()
![]()
nevím, ale Tvoje hlavička z nicku by projela s rezervou ?
![]()
@LaPaloma píše:
nevím, ale Tvoje hlavička z nicku by projela s rezervou ?![]()
![]()
Rezervou by projela s rezervou ![]()
@Chauvinist píše:
Tak velikost hlavičky dítěte je skoro stejná jako průměr běžného penisu, pokud se nejedná o nějakýho podměráka, ne?![]()
![]()
Už jsi někdy viděl miminko???
Novorozenec má obvod hlavičky zhruba 35 centimetrů ![]()
@káťa píše:
Novorozenec má obvod hlavičky zhruba 35 centimetrů
No a kolik myslíš, že má průměrný penis?
![]()
@Chauvinist píše:
No a kolik myslíš, že má průměrný penis?![]()
![]()
![]()
Teď by ti Doctus dal !
On se tady snaží ta průměrná čísla tlačit dolů, aby pánové neměli mindrák a ty napíšeš, že průměrný penis má 35 centimetrů ![]()
Jinak škoda, že to není technicky možné, ale docela bych ti přála pocítit rozdíl mezi souloží a porodem ![]()
@káťa píše:
Teď by ti Doctus dal !
On se tady snaží ta průměrná čísla tlačit dolů, aby pánové neměli mindrák a ty napíšeš, že průměrný penis má 35 centimetrůJinak škoda, že to není technicky možné, ale docela bych ti přála pocítit rozdíl mezi souloží a porodem
No já právě jen narovnávám statistiky
![]()
A to druhý mi stačilo 3× zprostředkovaně. Některý zážitky mít nutně nemusím a rád je přenechám ženám, ať mají taky nějakou radost ze života
![]()
@káťa píše:
Novorozenec má obvod hlavičky zhruba 35 centimetrů
není lepší pro představu to uvést v průměru, než jako obvod? Musel jsem si vzít krejčovský metr, abych to měl přesně. ![]()
Hlavička má při porodu průměr asi 11 cm. ![]()
To je obvod oněch cca 35 cm.
Protože je šišatá, tak je asi lepší uvádět ten obvod. ![]()
@M_Vladim píše:
Hlavička má při porodu průměr asi 11 cm.
To je obvod oněch cca 35 cm.
Protože je šišatá, tak je asi lepší uvádět ten obvod.
tak to je dobré vysvětlení, porodníkem jsem nikdy nebyl, tak tohle moc neznám. ![]()
@opozice píše:
tak to je dobré vysvětlení, porodníkem jsem nikdy nebyl, tak tohle moc neznám.
Já taky ne. Ale musel jsem absolvovat výcvik - 2× táta u porodu. ![]()
@M_Vladim píše:
Já taky ne. Ale musel jsem absolvovat výcvik - 2× táta u porodu.
toho jsem se ušetřil. Nemusím být všude. ![]()
No nejhorší není protlačit porodními cestami hlavičku, ale ramena
pochybuju, že někdo se zde přítomných pánů bude mit ruku širokou jako jsou ramínka novorozence ![]()
Jo a ouzká neouzká- je přeci poddajná ![]()