Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
23.8.15 11:04

Ze začátku to chce asi pomalu na ně zvykat, třeba půl hoďky, hodinku denně. hlavně je zbytečný je mít když sedíš u telky :-D ono záleží jak máš povolený svaly, ale to poznáš. jestli jsi hodně povolená, budeš mít pocit že z tebe vypadnou, budou ti vyklouzávat a tim jak se je snažíš udržet uvnitř tak posiluješ svaly pánevního dna. ty co mam já jsou celkem lehký, tak je gravitace natáhne tolik dolu (ale taky jsem nikdy nerodila, to je pak taky znát že je to uvnitře víc povolený a „vytahaný“ a i ty lehký můžou vyklouzávat). jinak asi není nějaká max. doba jak je mít dlouho, prostě jen zvykat postupně a ne je mít první den 8hodin…
já je po každym použití umyju intimním gelem a teplou vodou a jednou za čas chvilinku vyvařim nebo dám aspoň do horký vody, aby se zničily případný breberky (bakterie) :-D
ještě rada - na vkládání je dobrý používat lubrikant, jde to s nim daleko snáz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.8.15 22:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 11:37

@Jan-icka co je to za meteriál TPE? to je něco jako silikon? nebo nějaký jiný? píší tam že jsou měkké… :think:
zak HK

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.15 13:29
@Anonymní píše:
@Jan-icka co je to za meteriál TPE? to je něco jako silikon? nebo nějaký jiný? píší tam že jsou měkké… :think:
zak HK

našla jsem toto…
http://www.resinex.cz/…ypy/tpe.html

podívej dole na využití - gumové části zubních kartáčků apod. bude to asi tvrdší… mě více lákají ty silikonové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 21:57

@3HE tak jsem přeci jen objednala tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…specifikace/#c
jsou z lékařského silikonu, no tak uvidíme až přijdou…

zak HK

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.15 22:00
@Anonymní píše:
@3HE tak jsem přeci jen objednala tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…specifikace/#c
jsou z lékařského silikonu, no tak uvidíme až přijdou…zak HK

dobře jsi udělala… zpočátku je to aspoń levnější varianta než zjistíš, jestli ti vůbec budou vyhovovat… pak pisni, jak jsi spokojená… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.15 22:20

odeco

Ahoj, ja uvažuji nad kuličkami od fun factory, ale jak jsem koukala se do diskuse tak jsem narazila na ty odeco a přijdou mi dost podobný. Neviděla jste je nektera na živo? Dokázala by jste porovnat v cem se liší? Ty odeco jsou znatelne levnější.

• Citovat
  • Upravit
1
13.9.15 12:35

Zdravím děvčata. Od kamarádky jsem dostala tip na venušiny kuličky ze silikonu a za velmi dobrou cenu, takže jsem si je pořídila a musím říct, že investice se vyplatila. Jsem s nima spokojená, takže pokud sháníte taky nějaké, tak Vám můžu doporučit tyto: http://www.sexshop-paradise.eu/…e-balls-p579. Vzala jsem si je původně na zkoušku, abych věděla co a jak a nelituji toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 12:40
@Zanetka30 píše:
Zdravím děvčata. Od kamarádky jsem dostala tip na venušiny kuličky ze silikonu a za velmi dobrou cenu, takže jsem si je pořídila a musím říct, že investice se vyplatila. Jsem s nima spokojená, takže pokud sháníte taky nějaké, tak Vám můžu doporučit tyto: http://www.sexshop-paradise.eu/…e-balls-p579. Vzala jsem si je původně na zkoušku, abych věděla co a jak a nelituji toho.

Můžu se zeptat jak ty kuličky fungují, když je máte v sobě? :oops:

• Citovat
  • Upravit
285
21.9.15 08:51

V těch kuličkách jsou menší kuličky a tim jak se v nich hýbou, způsobují mírné vibrace a ty se přenášejí na okolní tkáň což může u některých vést až k orgasmu. na posílení pánevních svalů to funguje tak, že je musíš udržet v sobě při pohybu, a tim posiluješ pánevní svalstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 12:39

Chtěla bych trošku obnovit diskusi.jsem rok po porodu cca před půl rokem jsem si koupila JoyBalls secret od porodu jsem se snažila cvičit pánevní dno pak s kuličkama několik pokusů ale nedaří se mi je vůbec udržet sekundách začínají klouzat ven. Po porodu jsem byla dost šitá. Máte nějaké rady tipy??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.16 12:42

Neporadím, ale taky mě to zajímá. Mám to stejný. Někdo radil menší velikosti. Ze mě po pás sekundách taky začnou padat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.16 13:16

Mě doporučil gynekolog. Častý orgasmus, vibrator, ty kuličky na procházku. S tím orgasmem mel pravdu. Skoro denně si sama dopřeju ( ze zdravotního hlediska). Měla jsem to dost oslabené i s mírnou cystokokélou. Kuličky mi začaly vyklouzávat tak po minutě. Ted vydržím i hodinu. Jsem víc jak 2 roky po porodu( nedorotovaná hlavička a pupeční šnůra kolem krku, dceru mi defakto rvali ven, jinak by udusila). Dole to ještě porad není ono, aleo hodně se to zlepšilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.16 22:58

Psala jsem první příspěvek 4.2.2016 a dnes musím napsat další zkušenost. Už jsem si myslela že investice byla zbytečná a že mi budou k ničemu. Vypadávaly opravdu po pár sekundách. Dala jsem jim ještě jednu šanci tentokrát jsem použila při zavádění lubrikant. Měla jsem pocit(ne že by byly těžké ale spíše dlouhé- proto vyklouzavaly ven, část asi byla tam, kde už by neměla- zakončení už mě tlačilo. Po dalším zavedení jsem je zatlačila jakoby směrem dolů, aby více doléhaly na stěnu ke konečníku a to byl asi klíčový bod. Kuličky jsem najednou udržela 2,5hod celkem bez problémů. Po pokusech, které trvaly jen pár sekund. Snad to pomůže těm, které mají stejný problém a ne že by jich bylo málo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.16 12:49

běžné nošení pro posilování svalstva

Chtěla bych se také podělit o své zážitky a zároveň zjistit jestli je tu někdo podobný se zkušeností začátečnice, která se rozhodla pokračovat.
Dostala jsem kuličky jako dárek od přítele, který si myslel, že mě budou vzrušovat - popravdě jsem se toho trochu bála, ale po zavedení jsem ji připadala trochu jako idiot - necítila jsem nic - jen vlastně po chvilce nepříjemně vypadávali. Tím jsem usoudila, že to bude zřejmě začínající problém o kterém ještě moc nevím (povolené svalstvo) - to mě nahodilo a po nějaké době jsem kuličky sama vytáhla a tajně je nosila po odpolednech. Teď už je jsem schopna používat poměrně dost dlouho při chození doma. Láká mě teď vzít si je někam ven - takže na jednu stranu se toho děsím a na druhou stranu mě to láká (případně se alespoň určitě zasměju a budu mít nějaký ten úsměvný příběh). Zároveň jsem si objednala i činku pivoňku - jedná se o těžší druh nevybračních kuliček. A budu trénovat. Myslím, že se to neztratí - i když jsem čekala víc vzrušení. Za zdravotní posilování to asi stojí. Překvapilo mě, že přesto, že se o nošení kuliček nikdo nechce bavit, tak zjišťuji, že je snad nosí každá druhá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml