Veselé zážitky s hyperaktivními dětmi

Anonymní
3.2.19 14:36

Veselé zážitky s hyperaktivními dětmi

Pojďte se podpořit a podělit o veselé zážitky s hyperaktivními dětmi. Někdy toho je až moc a člověka nejvíc potěší a pobaví cizí neštěstí.
Já mám hned několik veselých zážitků z pátečního dne. Byli jsme v nákupním centru a šli jsme na wc, syna nemůžu nechat samotného ani přede dveřmi, tak musí do kabinky se mnou. Došel si na wc, potřebovala jsem taky, začala jsem se svlékat a synek zahlásil „3,2,1 a můžeme jít“ a otevřel dveře, tam samozřejmě velká fronta :lol:
Pak jsme procházeli obchodem, syn celou dobu poskakoval, vrčel, zpíval, že už jsme ho ani nevnímali. Najednou zastavil, udělal „píp, píp, píp“ a začal couvat, samozřejmě to napálil do lidí, co šli za námi. Naštěstí pán měl smysl pro humor a smál se tomu.
Večer jsem ho uložila, doufala jsem, že už spí, tak jsem potichu odešla. Šla jsem se vykoupat, a když jsem se vracela, tak na chodbě před koupelnou se plazila deka sem a tam. Prý byl tajný agent a hlídal, aby mě nikdo nerušil :lol: Bylo by to krásné, ale ne v půl jedenácté večer.
Jaké veselé zážitky máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
3.2.19 14:56

Syn si jednou, v tepláčcích s laclem, triku a hlavně papučkách vlez do záchodu a spláchl.
Pak taky seděl na skříni a „slaňoval“ plyšového krtka. Nebo ho na akci u sousedů některé z dětí pustilo ven a on došel až před dům. To zase pro změnu jen v punčocháčíčch, venku plno sněhu. Naštěstí ho zábly nohy, tak to dal hlasitě najevo 8o :mrgreen:
Jednou byl s kamarády venku a večer mi říkal, že se šel dívat na pole na „kombaje“ a došel až do nějaké vesnice. Tam ho naštěstí odchytila nějaká paní a poslala ho zpátky k městu. Nebo si přistavil kolo k žebříku, vylezl na střechu samoobsluhy, jenže mu to kolo spadlo a on se bál dolů. Naštěstí kamarádka poznala jeho kolo a volala mi, že ho jdou s manželem sundat, ať si pro něho přijdu 8o
Se divím, že se dožil dospělosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová