Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BlueFairy píše:
Tak to je jako pěst na oko.
Proc? Ona to psala hned na zacatku, ze nechce, a ja se celkem nedivim. Zamerila se v prvni rade na sehnani pravnika. Udelala bych to samy, media, az kdyby selhalo vsechno ostatni.
@mag píše:
No a taky může být pravda, že dítě otec zneužíval, nebyl by zdaleka první ani posledni a zničený život, resp. praxi má ta, která se mu v tom pokusila zabránit.
Ja si myslim, ze keby mal naturu zneuzivat decko, tak by urcite minimalne to decko poucil co moze/nemoze povedat, a nesamovrazdil by sa hned ![]()
Ale tak ja som naivka, co predpoklada ze zle veci robia len ludia od podstaty zli s pokrivenym myslenim.
@BlueFairy píše:
@asha věř tomu, že kdybych si vlezla do popelnice a odkutálela se na koleje pod vlak, bude to ještě večer v TN.Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:11
Jo, tak tomu verim. Cim vetsi pitomost, tim rychlejs je to v novinach ![]()
@asha píše:
Proc? Ona to psala hned na zacatku, ze nechce, a ja se celkem nedivim. Zamerila se v prvni rade na sehnani pravnika. Udelala bych to samy, media, az kdyby selhalo vsechno ostatni.
Tak proč to ma na FB?
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja si myslim, ze keby mal naturu zneuzivat decko, tak by urcite minimalne to decko poucil co moze/nemoze povedat, a nesamovrazdil by sa hnedAle tak ja som naivka, co predpoklada ze zle veci robia len ludia od podstaty zli s pokrivenym myslenim.
Třeba takový byl ![]()
@BlueFairy píše:
Oooooo, první film, kde vidím, že POMO dal pět hvězd!
Na to se určitě podívám…
To se podívej. Ale počítej s tím, že blbě ti z toho bude ještě dost dlouho. Opravdu dobře natočený film.
@asha píše:
Jo, tak tomu verim. Cim vetsi pitomost, tim rychlejs je to v novinach
A o tom tady mluvíme.
@Ukulina píše:
Tak proč to ma na FB?
Ja nevim, co ma na FB. Hned ten prvni den, co to vyslo na Rodine, psala v diskuzi, ze media nechce. Jestli si to pak rozmyslela, to uz nevim ![]()
@leňula2 píše:To se podívej. Ale počítej s tím, že blbě ti z toho bude ještě dost dlouho. Opravdu dobře natočený film.
Už si ho stahuju na večer ![]()
@BlueFairy píše:
@asha věř tomu, že kdybych si vlezla do popelnice a odkutálela se na koleje pod vlak, bude to ještě večer v TN.Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:11
Lenze v tomto je ‚namocena‘ aj socialka, a nie prave v peknom svetle. Plus ‚ochrana deti‘.
@BlueFairy píše:
A o tom tady mluvíme.
Prave. Jak dlouho trvalo zverejneni nejaky podobny kauzy?
@Ukulina píše:
Zavolám té známé. Nýrsko je prdelička a ona má přehled.
Dej vedet.
Jedine, co to muze potvrdit, je pockat si na seznam zemrelych, to kt denik zverejnuje kazdy tyden…