Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte někdo zkušenosti s fotkami od fotografa z vítání občánků z Prahy 9. Přišla mi teď dobírka na 320kč, což mi přijde moc. Ani nevím, jestli ty fotky jsou kvalitní a kolik stojí jedna. Domlouvali jsme se totiž na 6 fotkách za 20kč a to jaksi neodpovídá!!
@kolotocka muzu se zeptat jake to bylo? Jsme taky z Prahy 9, ale nesli jsme. Dostali jste neco zajimaveho? Cekame ted druhe.
Nejsem teda z Prahy, ale asi to bude tak, že 120 Kč je za fotky a 100 Kč dobírka ![]()
@tina1979 Bylo to docela pekne, az me to prekvapilo
dostali jsme docela dost veci. A to bryndak, takovou tenci deku do kocarku, chrastitko, plysaka, nejakou knizku (detektivku nebo co to je) a zlaty privesek. Nebylo to dlouhe a na konci jeste kyticku pro maminku a nejake letaky a pametni papir. A fotograf…
Kdyby se někdo rozhodoval, zda si fotky vzít či ne…Tak jsem si jevyzvedla…bylo tam víc fotek než jsem chtěla, ale jsou docela pěkné (podle diskuzí na emiminu jsem čekala hrůzu
), tak si je nechám. A dobírka stála 60 kč. Máznutá jen jedna a to v kolíbce, kdy mimino hnulo hlavou
. Co je blbé asi nejde mít je v elektronocké podobě, přisšl mi s obálkou i papírek, že pokud chci další, tak si je mám doobjednat
.
AHoj, ráda bych se zeptala, co jste byli na vítání na praze 9 - my bydlíme v Letňanech - což je někdy Praha 18 někdy Praha 9, tak bych se jen chtěla zeptat zda už někdo po prázdninách na vítání občánků v Letňanech byl? My jsme narození v březnu, a stále jsme nebyli, ač jsme tam zaregistrovaní od dubna… ![]()