Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jahudkajahodova1 píše:
Nová tady jsem, to máte pravdu. Profil mám jeden. K čemu víc? A prosím, aby jste mě neurážela, chovám se k lidem slušně.
Aha, tak to jo ![]()
@pavla42 @zuzulinka1 @jana.ver @jahudkajahodova1 A tos jeste nevidela prazsky deti, to jsou uplny vlkodlaci. ![]()
@Gorlami píše:
@pavla42 @zuzulinka1 @jana.ver @jahudkajahodova1 A tos jeste nevidela prazsky deti, to jsou uplny vlkodlaci.
Tak tak.
Venkov (obr. č.1)X Praha (obr. č.2)
@Lama Lama Vlasta research mě málem zabila, mi zaskočila těstovina! ![]()
@jahudkajahodova1 píše:
Neřešte to tak radikálně, řešte to v klidu
když to řeší v klidu, tak na ní přece lidi koukají ![]()
Dobre obveseleni poranu, diky! ![]()
Moje poznatky sekundarni venkovanky:
@Tamtama píše:tak to jsem si poprskala monitor
@zuzulinka1 píše:
V tomto případě by jste měla vědět, že dítě, které nechce jít za ruku je rozmazlené. To je vědecky podložený fakt. Ale chápu, že je Vám to jedno…Příspěvek upraven 24.10.17 v 18:00
@pavla42 píše:
Hezký den, přestěhovala jsem se z vesničky do Ostravy. Velice mě zarazilo, jaké jsou tady v Ostravě děti. U nás na vesnici vždy chodily děti s rodiči za ruku a slušně si s nimi povídaly. Hrály si na věřejném prostranství na místech k tomu určených. V Ostravě děti běhají 30 metrů před rodiči a řvou na celé kolo. Někdy spíš vydávají divné zvuky, kterým nejde ani rozumět (myslím větší děti, ne dvouleté). Rodiče nemají nad dětmi žádnou kontrolu. Vypadá to, jako by ty děti venčili místo psů. Vy, kteří jste se přestěhovali z vesnice do velkého města, všimli jste si toho také?
A jak se na verejnosti chovaji vase deti? Predstavte si, ze moje dite nekdy chodi zpusobne za ruku a jindy pobiha okolo mne, tak ted nevim ale asi to bude tim, ze ja jsem z velkeho mesta a manzel pochazi z vesnice a navic ze zahranici
![]()
@tronelka píše:
A jak se na verejnosti chovaji vase deti? Predstavte si, ze moje dite nekdy chodi zpusobne za ruku a jindy pobiha okolo mne, tak ted nevim ale asi to bude tim, ze ja jsem z velkeho mesta a manzel pochazi z vesnice a navic ze zahranici![]()
nemá děti, ale až si je jednou pořídí, tak takové chování nikdy nedopustí ![]()