Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že nejsou už nikde
Mám 2 karty a můžu je hodit do popelnice…
@ježibaba123 Ja mam take dve a uz jsou fakt uplne k nicemu. Dostala jsem info, ze maji jeste plysaky v Uvalech, kde jsme drive bydleli. Tak tam muz jel a taky uz vubec nic. Rekli mu, ze v centralnim skladu uz nejsou a tudiz uz zadna prodejna nemuze zadne dostat a ze jezdime zbytecne. Ja sama objela 4 billy u nas v okoli a rekli mi uplne to same. Maji tam napsano do vyprodani zasob, tkz nelze nic namitat. Holt mame smulu ![]()
@Adlita píše:
@ježibaba123 Ja mam take dve a uz jsou fakt uplne k nicemu. Dostala jsem info, ze maji jeste plysaky v Uvalech, kde jsme drive bydleli. Tak tam muz jel a taky uz vubec nic. Rekli mu, ze v centralnim skladu uz nejsou a tudiz uz zadna prodejna nemuze zadne dostat a ze jezdime zbytecne. Ja sama objela 4 billy u nas v okoli a rekli mi uplne to same. Maji tam napsano do vyprodani zasob, tkz nelze nic namitat. Holt mame smulu
Nesbírám, ale zaslechla jsem prodavačku v bille, že už nejsou a pro případné info si mají zavolat někam na centrálu do Malešic.
Vsechny vas zdravim! Najde se mezi vami maminka, ktere doma prebyva 1 Billa bodik na plysaky, ktery bych si mohla zitra okolo obeda vyzvednout? Nevite, zda v Kladne nebo kde konkretne v Praze jeste maji plysacky? Moc dekuji