Volný čas pro mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
14.7.14 22:45

@Jana91
Postýlka nebo ohrádka :mrgreen: Nebo pokud máte sprchu i vanu tak bych jí šoupla do vany i s hračkama a sebe zavřela do sprchy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
14.7.14 22:45

Ahoj, nevím, jak máte řešenou koupelnu, ale já jsem v tom podobném věku dávala syna do těžkého košíku na prádlo, co máme v koupelně. Měla jsem ho vystlaný, ale ne moc, aby nevypadl jsem ho tam, on tam zahučel a já jsem mu tam ještě přihrála hračky. A mohla jsem se koupat a on koukal na mě a v pohodě. Jen tak pro inspiraci - byl podobný tomu, do kterého dali Matýska v S tebou mě baví svět, proutěný, akorát měl těžké dno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.7.14 22:49

@Anix mame jen vanu a tak malou koupelnu, ze fakt nevim kam ji tam dat :( navic mame v koupelne i wc a i kdyz ho pravidelne cistim, tak se mi to moc nezda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.7.14 22:54

Jednoduše, zavřít se v koupelně, uklidit z dosahu uklízecí prostředky, prací prášek, dát na zem pár hraček.. nevím teda, jak je dítě velké, ale malá mě napřed v lehátku a pak vsedě na zemi vydržela pozorovat přes sklo celkem dlouho :lol: Tu chvilku se to nezblázní :mrgreen: Do vany bych nedávala, kdyby to chtěla v nestřežený okamžik přelézt, mohla by si pěkně natlouct

• Citovat
  • Upravit
608
14.7.14 22:59

@Jana91 rano bych si privstala, koupala se vecer kdy je chlap z prace doma, pres den kdy prcek spi… Tak to resim do dnes a malej ma 17 mesicu. Jak me vidi se koupat spusti hysterak a e desne urazeny, ze se koupu ja a ne on. Takze sprcha jedine kdyz spi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
14.7.14 23:21

@Jana91
Do sporťáku, houpacího sedátka… aby na tebe vidĕla.
Taky mám 8m dceru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
14.7.14 23:29

@zvědavá borůvka
Do sporťáku a do koupelny? To už se mi zdá docela dost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
14.7.14 23:40

Koupala jsem se, když děti spaly. Brzy ráno, když spaly po obědě, nebo pak večer, když už byl manžel doma, nebo děti už šly spát. 8 měsíční dítě přes den určitě ještě spí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
14.7.14 23:44

Tak ja ho vezmu s sebou, posadim ho na podlozku pred vanu, nevydrzi moc dlouho a pak splha na vanu a to mam strach, ze mu to podklouzne, takze se sprchuju rychle. Mame taky 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
15.7.14 00:14

Tak já asi zase budu krkavčí matka, ale já jí šoupnu do ohrádky když potřebuju (WC, sprcha..). Mám tu klasickou dřevěnou, poměrně velkou…Malá tam má hračky…Nadšená většinou není, občas nějaký protest, ale víceméně se tam i zabaví (9 měs).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
15.7.14 00:22

Mám dvě děti, dokud se mladší placatila, tak jsem ji dávala v koupelně do lehátka, jak se rozlezla, tak se s nimi zavřu v koupelně, dám jim nějaké hračky a jdu se osprchovat, ze začátku třeba brečely, časem si zvykly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
15.7.14 10:22
@Anix píše:
@zvědavá borůvka
Do sporťáku a do koupelny? To už se mi zdá docela dost… :nevim:

Nene :D Když jsem doma sama a manžel v práci, tak nechám dveře od koupelny otevřené a k nim ten sporťák aby na mě ta moje bambula viděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
15.7.14 13:55

Já teda koukám, co někdo dokáže řešit. Tak jak tu bylo psáno, koupat se večer, ráno nebo po obědě, když ti dítě spí, to snad by mě ani nenapadlo se na něco takovýho ptát :nevim: Jinak teda za mě super věc, u prvního dítěte klasická ohrádka, vydržel si tam v pohodě hrát a u druhého jsme pořídili mezi dveře v pokojíčku zábranu, takže malá mohla řádit v pokojíčku a já věděla, že se jí nic nestane a mohla bych se v pohodě i teda vykoupat, uvařím, zařídím co potřebuju a mám na to klid. Samo pokojík je pro prtě, takže opravdu nic nehrozí, dokonce jsme pořídili i uzamykatelný kliky do oken, takže ani tady není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová