Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana91
Postýlka nebo ohrádka
Nebo pokud máte sprchu i vanu tak bych jí šoupla do vany i s hračkama a sebe zavřela do sprchy ![]()
Ahoj, nevím, jak máte řešenou koupelnu, ale já jsem v tom podobném věku dávala syna do těžkého košíku na prádlo, co máme v koupelně. Měla jsem ho vystlaný, ale ne moc, aby nevypadl jsem ho tam, on tam zahučel a já jsem mu tam ještě přihrála hračky. A mohla jsem se koupat a on koukal na mě a v pohodě. Jen tak pro inspiraci - byl podobný tomu, do kterého dali Matýska v S tebou mě baví svět, proutěný, akorát měl těžké dno. ![]()
@Anix mame jen vanu a tak malou koupelnu, ze fakt nevim kam ji tam dat
navic mame v koupelne i wc a i kdyz ho pravidelne cistim, tak se mi to moc nezda..
Jednoduše, zavřít se v koupelně, uklidit z dosahu uklízecí prostředky, prací prášek, dát na zem pár hraček.. nevím teda, jak je dítě velké, ale malá mě napřed v lehátku a pak vsedě na zemi vydržela pozorovat přes sklo celkem dlouho
Tu chvilku se to nezblázní
Do vany bych nedávala, kdyby to chtěla v nestřežený okamžik přelézt, mohla by si pěkně natlouct
@Jana91 rano bych si privstala, koupala se vecer kdy je chlap z prace doma, pres den kdy prcek spi… Tak to resim do dnes a malej ma 17 mesicu. Jak me vidi se koupat spusti hysterak a e desne urazeny, ze se koupu ja a ne on. Takze sprcha jedine kdyz spi… ![]()
@Jana91
Do sporťáku, houpacího sedátka… aby na tebe vidĕla.
Taky mám 8m dceru ![]()
@zvědavá borůvka
Do sporťáku a do koupelny? To už se mi zdá docela dost… ![]()
Koupala jsem se, když děti spaly. Brzy ráno, když spaly po obědě, nebo pak večer, když už byl manžel doma, nebo děti už šly spát. 8 měsíční dítě přes den určitě ještě spí. ![]()
Tak ja ho vezmu s sebou, posadim ho na podlozku pred vanu, nevydrzi moc dlouho a pak splha na vanu a to mam strach, ze mu to podklouzne, takze se sprchuju rychle. Mame taky 8m.
Tak já asi zase budu krkavčí matka, ale já jí šoupnu do ohrádky když potřebuju (WC, sprcha..). Mám tu klasickou dřevěnou, poměrně velkou…Malá tam má hračky…Nadšená většinou není, občas nějaký protest, ale víceméně se tam i zabaví (9 měs).
Mám dvě děti, dokud se mladší placatila, tak jsem ji dávala v koupelně do lehátka, jak se rozlezla, tak se s nimi zavřu v koupelně, dám jim nějaké hračky a jdu se osprchovat, ze začátku třeba brečely, časem si zvykly ![]()
@Anix píše:
@zvědavá borůvka
Do sporťáku a do koupelny? To už se mi zdá docela dost…
Nene
Když jsem doma sama a manžel v práci, tak nechám dveře od koupelny otevřené a k nim ten sporťák aby na mě ta moje bambula viděla ![]()
Já teda koukám, co někdo dokáže řešit. Tak jak tu bylo psáno, koupat se večer, ráno nebo po obědě, když ti dítě spí, to snad by mě ani nenapadlo se na něco takovýho ptát
Jinak teda za mě super věc, u prvního dítěte klasická ohrádka, vydržel si tam v pohodě hrát a u druhého jsme pořídili mezi dveře v pokojíčku zábranu, takže malá mohla řádit v pokojíčku a já věděla, že se jí nic nestane a mohla bych se v pohodě i teda vykoupat, uvařím, zařídím co potřebuju a mám na to klid. Samo pokojík je pro prtě, takže opravdu nic nehrozí, dokonce jsme pořídili i uzamykatelný kliky do oken, takže ani tady není problém.