Všechny moc řeším

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
2.3.13 20:37

Mě napadla vlastní nejistota, snížený sebevědomí…tim pádem „buzerování“ ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
2.3.13 20:41

Holka, ty budeš jednou tchyně na zabití :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
2.3.13 20:42

@Jemys modleme se aby její děti byli holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.3.13 20:43

Přestaň si myslet, že všechno děláš nejlíp a že můžeš poučovat ostatní. To ti moc kamarádek nezbude. Tohle je hloupé chování, které o tobě neříká hezké věci-povýšená, netaktní, necitlivá, namyšlená… Říkej to doma manželovi, kterého to brzy přestane bavit poslouchat o tvých nedokonalých známých. Nahlas z pusy to nevypouštěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 20:43

Svým způsobem tě chápu, taky mám v okolí rodiny, kdy mi je dětí „líto“, protože jsou od mala dost často na hospodské stravě, protože s nima máma pořád někde lítá a nemají čas na to, aby se vařilo.
Ty chudáci děti nemají chvíli čas na hraní, protože to jsou samé kroužky, zábava, výlety a pak se neumí zabavit sami, protože pořád potřebují někoho, kdo by je bavil… Mimo to dostávají od roku čokoládu, bonbony, sušenky a nad doma pečenýma pochoutkama ohrnou nos, protože je neznají. Jezdí neustále do divadel a kina, ale nikdo jim nepřečte pohádku. ;)

PS: Souhlasím s ostatními, najdi si zábavu a pokus se o trochu nadhledu. Takhle ztratíš všechny kamarádky. Každému na „prudění“ stačí jeho rodina ;)

• Citovat
  • Upravit
16906
2.3.13 20:48

@paola white v tomhle případě je jedno, jestli holka, nebo kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.3.13 20:50

Ted napíšu naprosto přesně to, co mě napadlo a není to tak, že tě chci za každou cenu urazit a být hrubá, jen si myslím, že přesně tohle probíhá v hlavě těm ostatním co je řešíš..
Napadlo mě, že já bych tě asi za ty kecy zabila..a na tvou otázku, proč to řešíš, mě okamžitě vyvstalo, že jsi blbá.. :oops:
Pokud ty bagatelizuješ nevýletování a nejezení sladkostí jako zaostalost, mouhou ostatní tvé „ŘEŠENÍ“ vyhodnocovat jako, že jsi fakt blbka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.3.13 20:51

Moje děcka byly na střídačku se mnou celý únor nemocné, jediný kulturní zážitek měly návštěvu dětské :pankac: teď jsem je dva dny po sobě brala ven na procházku, taky jsou to chudinky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
2.3.13 20:52

@IvkaH a kdo o tu procházku stál víc, děcka nebo ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.3.13 20:55
@lys píše:
@IvkaH a kdo o tu procházku stál víc, děcka nebo ty? :mrgreen:

Děcka, protože mohly poskakovat a dělat blbost :lol:
Ale jak už přestalo stávkovat slunko, tak už se taky těším ven :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
2.3.13 20:57

Tak asi by ses měla smířit tim, že některé rodiny mají rády svůj klid a nepotřebují ke štěstí miliardu organizovaných aktivit :nevim: my jsme taky s dětma nejspokojenější když jsme doma, na zahradě a nebo kousek tady na hřišti :nevim: Nechodíme na žádné plavání, cvičení, malování nebo co já vim, co všechno je a přesto mám šťastné a chytré děti. A ten starší si dokonce dokáže hrát celý den sám, když jsem třeba teď skákala kolem nemocnýho brášky, tak si jezdil s mašinkama a stačilo mu, že tam jsme spolu a to třeba u dětí kamarádek, které s nima hodně „kroužkují“ nehrozí :nevim: A sladkosti dávám, ale nejsem na to moc hrdá, jsem spíš rezignovala, protože mu to stejně pořád cpali tchánovci, takže spíš závidim maminkám co mají pevnou vůli a drží děti od sladkého dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
2.3.13 21:00

Když to vezmu podle sebe, tak my sice téměř denně vyrazíme ven na procházku, ale že bych po tom sama nějak extra toužila… spíš mi přijde zdravé být na čerstvém vzduchu. Jakmile mi dá mládě najevo, že o to až tak moc nestojí, tahat násilím ji nikam nebudu. Ne každej má tu potřebu furt někde lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
2.3.13 21:01

Spíš se moc staráš o okolí, radši se starej o svou rodinu. A to nemyslím nějak ve zlém, aby sis je nějak nerozezlila, lidi nemaj rádi rady, at už jsou myšlený jakkoliv :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
2.3.13 21:05

Ty vole :roll: :roll:

Ja bych chtela videt ty tve deti :think: Bych tak rekla, zamet si pred svoojim prahem ;)

• Citovat
  • Upravit
3115
2.3.13 21:17

Kdyby si dobře popřemýšlela, sama si odpovíš proč…
Většinou řešíme druhé když se nechceme podívat na vlastní problémy.
Když nás něco na lidech štve, většinou nám něco zrcadlí, nějaký náš problém i když to tak na první pohled nevypadá.
Kromě toho tím, že někoho lituješ se nad něho povyšuješ, děláš z něho chudáka. Když chápeš a přijímáš lidi takové jací jsou, jste na stejné úrovni. Takže je potřeba popracovat na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová