Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše:
@oucanner jste prostě drzý to není žádný prozkoumávání opuštěných budov to je sprostá drzost, upřímě na takový jako ty policii nevolám takový vyhodím sama
Přesně tak… Zajímalo by mě, jak by se klučina tvářil, kdybych vlezl do jeho baráku a vyžral mu ledničku, protože přece měl odemčeno a nikde cedule, že tam nemám lézt…
![]()
@ančapepča píše:
Prosím tě a kde jsi vzala to, že si majitel musí pozemek oplotit? To mu může nařídit soud, pokud vede občanskoprávní spor třeba se sousedem ( třeba ), ale rozhodně nikde není psáno, že má majitel povinnost. No a otevřené dveře snad ani nebudu komentovat.Když uvidíš někde otevřené dveře, tak to pro tebe automaticky znamená, že jim půjdeš vyluxovat ledničku a pak se plácneš na gauč???![]()
![]()
Předběhla jsi mě o minutu… ![]()
Možná se potkáme na gauči zakladatele s jeho lahváčema v rukách…
![]()
@bse.pedro píše:Předběhla jsi mě o minutu…
Možná se potkáme na gauči zakladatele s jeho lahváčema v rukách…![]()
Třeba. Když vidím jak nějací jedinci smýšlejí, tak jsem zvědavá, kdo nám dneska přistane na guači
![]()
@ančapepča píše:
Třeba. Když vidím jak nějací jedinci smýšlejí, tak jsem zvědavá, kdo nám dneska přistane na guači![]()
Já se na rozdíl od tebe bát nemusím, páč se doma zamykám a i na dveřích do obýváku a do ložnice mám cedule „Nepovolaným vstup zakázám“…
![]()
Ježíš, tak se šli podívat
. Někdo miluje opuštěné staré budovy a veterány
… Určitě v té ruině majitel nebydlí, jen tam má někde nainstalovanou fotopast, která je zachytila
. Sám majitel tvrdil, že mu tam chodí kde kdo,… Má si to oplotit a bude mít klid. Zakladateli, je to přestupek, který se oznámí do komise na příslušný úřad. Tam se dostavíte a je to tvrzení proti tvrzení, tudíž se to shodí… Pokud nejste na fotopasti, jak to rozbíjíte a kradete pneu
. Policejní technik pozná, jestli je okno čerstvě rozbito a odebere stopy
. Pokud máte čisté svědomí, nehrozí Vám nic… Maximálně pokuta za projednání přestupku.
@Anonymní píše:
Ježíš, tak se šli podívat. Někdo miluje opuštěné staré budovy a veterány
… Určitě v té ruině majitel nebydlí, jen tam má někde nainstalovanou fotopast, která je zachytila
. Sám majitel tvrdil, že mu tam chodí kde kdo,… Má si to oplotit a bude mít klid. Zakladateli, je to přestupek, který se oznámí do komise na příslušný úřad. Tam se dostavíte a je to tvrzení proti tvrzení, tudíž se to shodí… Pokud nejste na fotopasti, jak to rozbíjíte a kradete pneu
. Pokud máte čisté svědomí, nehrozí Vám nic… Maximálně pokuta za projednání přestupku.
Tak on to evidentně částečně oplocený měl, když zakladatel psal, že ZEZADU nebyl plot, že? Pokud někomu příjde v pořádku lézt na cizí pozemky a do cizích domů, tak nemám slov…
@Anonymní píše:
Ježíš, tak se šli podívat. Někdo miluje opuštěné staré budovy a veterány
. Sám majitel tvrdil, že mu tam chodí kde kdo,… Má si to oplotit a bude mít klid. Zakladateli, je to přestupek, který se oznámí do komise na příslušný úřad.Tam se dostavíte a je to tvrzení proti tvrzení, tudíž se to shodí… Pokud nejste na fotopasti, jak to rozbíjíte a kradete pneu
tím bych si opravdu nebyla tak jistá
škodu vyčíslí vyšší než 5 tis. a pak se to na přestupek jen tak nedostane ![]()
@Janli píše:
Tak on to evidentně částečně oplocený měl, když zakladatel psal, že ZEZADU nebyl plot, že? Pokud někomu příjde v pořádku lézt na cizí pozemky a do cizích domů, tak nemám slov…
Ale to je naprosto jasný, vlézt někam zezadu není trestný…
Stejně jako se odjakživa říká, že když cizí ženskou ošukám zezadu, není to znásilnění, protože může kdykoliv odejít…
![]()
@bse.pedro píše:Předběhla jsi mě o minutu…
Možná se potkáme na gauči zakladatele s jeho lahváčema v rukách…![]()
Tihle fesaci razi heslo, ze co je tvoje, je i moje. A co je moje, do toho ti nic neni
.
@Keyllah píše:
tím bych si opravdu nebyla tak jistáškodu vyčíslí vyšší než 5 tis. a pak se to na přestupek jen tak nedostane
Evidentně nepracuješ u policie, tudíž nevíš, jak to chodí. Škoda se většinou uvede pod 5 tisíc, tudíž se nabírá na přestupek… Po faktuře se může překvalifikovat.
@oucanner píše:
@vokishka Neměli jsme tam lézt, ale teď už je to jedno. Měl by si tam vyznačit svůj pozemek, a když mu to tolik vadí, tak nemá dělat to samé- sahat na cizí věci. To je můj názor.
Navíc jak říkal, lidí mu tam chodí pořád, zmiňoval se o problému s městem, které mu zakázalo udělat oplocení, kdo ví jak to tam jePříspěvek upraven 04.08.20 v 13:48
Koukni do katastru, jestli je ten pozemek vůbec jeho, samozřejmě se braňte, nic jste neudělali a na tom trvejte. Jak to popisuješ řekla bych, že to policie odloží, ale nelze předjímat, kdyby se to komplikovalo rozhodně kontaktujte advokáta.
@Janli píše:
My máme taky částečně oplocenou zahradu u baráku a stejně se po ní občas projdou děti, či pošťačka
. Dokonce se mi i stalo, že jsem šla po polní cestě, až jsem došla k baráku, kde grilovali lidi
… Pozemek byl neoplocený
. Staré a opuštěné domy, přitahují třeba takové vesnické děti a puberťáky, ve městě bezdomovce, či feťáky
. Slušný majitel, si svou ruinu zabezpečí proti vniknutí, to stejné pozemek.
@Anonymní píše:
My máme taky částečně oplocenou zahradu u baráku a stejně se po ní občas projdou děti, či pošťačka. Dokonce se mi i stalo, že jsem šla po polní cestě, až jsem došla k baráku, kde grilovali lidi
… Pozemek byl neoplocený
. Staré a opuštěné domy, přitahují třeba takové vesnické děti a puberťáky, ve městě bezdomovce, či feťáky
Slušný člověk neleze na pozemek, který je naprosto evidentně soukromý… A děti a puberťáky slušný rodič poučí, že v cizích domech, navíc ruinách, nemají co dělat. Nemám povinnost mít oplocený pozemek, tak, aby tam nikdo nevniknul. Hledáš slušnost na špatným místě.
@Anonymní píše:
My máme taky částečně oplocenou zahradu u baráku a stejně se po ní občas projdou děti, či pošťačka. Dokonce se mi i stalo, že jsem šla po polní cestě, až jsem došla k baráku, kde grilovali lidi
… Pozemek byl neoplocený
slušný člověk na cizí pozemek natož do cizího baráku neleze at je to ruina jaká chce