Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petula306 píše:
@bse.pedro to není urbex, když tam bydlínudaaa
Nebydlí… Jezdí na chatu jen na víkendy…
![]()
Na chatě ve vesnici je většina pozemků neoplocená, dokonce i okrasné a užitkové zahrady přímo u domu. Nikdo si nedovolí sousedovi courat po jeho, když někdo něco chce od souseda (jablka, na Velikonoce vrbové proutí, odnož nějaké květiny, ale i se na něco v zahradě podívat zblízka), tak se zeptá osobně, u lufťáků napíše/zavolá a pak teprve koná. V životě by tam nikoho nenapadlo vlézt k někomu na pozemek k baráku a něco očumovat bez svolení.
Jo, jsem sakra ráda, že tam se soukromé vlastnictví respektuje a nemusím zamykat dveře pokaždé, když se vzdálím dál než na dohled vstupním dveřím.
@Anonymní píše:
Evidentně nepracuješ u policie, tudíž nevíš, jak to chodí. Škoda se většinou uvede pod 5 tisíc, tudíž se nabírá na přestupek… Po faktuře se může překvalifikovat.
@Anonymní píše:
Tak třeba do takového obrovského lesa ve vojenském prostoru, je vstup zakázán. Přesto to lidi risknou a lezou tam na hřiby. Je to defatco jediný les v širokém okolí, jelikož všechny ostatní jsou vytěženy kvůli kůrovci.
Proboha, jak může být někdo takhle primitivní. ![]()
@Keyllah píše:tak určitě, týpek nahlásí zničené sklo a kdoví co ještě a policajti to jen tak ohodnotí sami na 4.999,–Kč
tak to mám asi trochu víc fungující policajty, co se nebojí práce. Za "škoda se většinou uvede pod 5 tis. " bych je hnala
A na jakém obvodě sloužíš?
… By mě fakt zajímalo, kde se jen tak nabírají trestňáky
. Na místě to není schopen nikdo adekvátně ohodnotit, tudíž se tak uvádí radši nižší cena, když je to na hraně. Dle tvého názoru má rozbité okno na vraku + popraskaná stará pneumatika hodnotu víc jak 5 tisíc Kč? ![]()
@Anonymní píše:
A na jakém obvodě sloužíš?… By mě fakt zajímalo, kde se jen tak nabírají trestňáky
. Na místě to není schopen nikdo adekvátně ohodnotit, tudíž se tak uvádí radši nižší cena, když je to na hraně. Dle tvého názoru má rozbité okno na vraku + popraskaná stará pneumatika hodnotu víc jak 5 tisíc Kč?
to že to je vrak řekl zakladatel no a vzhledem k tomu že to bere jako sranda zážitek nemusel odhadnout cenu
@Anonymní píše:
A na jakém obvodě sloužíš?… By mě fakt zajímalo, kde se jen tak nabírají trestňáky
. Na místě to není schopen nikdo adekvátně ohodnotit, tudíž se tak uvádí radši nižší cena, když je to na hraně. Dle tvého názoru má rozbité okno na vraku + popraskaná stará pneumatika hodnotu víc jak 5 tisíc Kč?
a to jaká, když nejsou schopni to přesně určit? u vás to střelí od oka, hlavně aby to bylo pod 5tis.? sušit to na malým čísle a pokud se nikdo neozve, zkusit to hodit na přestupek nebo nechat v šuplíku?
tak nevím jak ty, ale za zadní sklo u auta a pneumatiku jsem teda cvakala rozhodně víc než 5 tis.
ty víš, o jakou značku šlo? o jaké stáří? jaké doklady k tomu poškozený dodal a s jakou částkou se připojil?
z mojí zkušenosti jsou v tomto „pachatelé“ dost nespolehliví, situace a škody zlehčují, tak aby se pak z vraku nevyklubal veterán ![]()
Jako jo, můžeme tady poplácat zakladatele po rameni, jak je všechno v pohodě, nic se nestalo, policie už ho kontaktovat nikde nebude, ale někde policajti makaj, někde jsou aktivní poškození, kteří se jen tak s něčím nespokojí a někde makají i na přestupkové komisi a klidně to pošlou rovnou na dotyčné osz ![]()
@Keyllah píše:
a to jaká, když nejsou schopni to přesně určit? u vás to střelí od oka, hlavně aby to bylo pod 5tis.? sušit to na malým čísle a pokud se nikdo neozve, zkusit to hodit na přestupek nebo nechat v šuplíku?tak nevím jak ty, ale za zadní sklo u auta a pneumatiku jsem teda cvakala rozhodně víc než 5 tis.
ty víš, o jakou značku šlo? o jaké stáří? jaké doklady k tomu poškozený dodal a s jakou částkou se připojil?
z mojí zkušenosti jsou v tomto „pachatelé“ dost nespolehliví, situace a škody zlehčují, tak aby se pak z vraku nevyklubal veterán
Jako jo, můžeme tady poplácat zakladatele po rameni, jak je všechno v pohodě, nic se nestalo, policie už ho kontaktovat nikde nebude, ale někde policajti makaj, někde jsou aktivní poškození, kteří se jen tak s něčím nespokojí a někde makají i na přestupkové komisi a klidně to pošlou rovnou na dotyčné osz
Okno 3 tisíce + 200 Kč pneu. Ti říkám, že po doložení faktury k vyčíslení škody, to můžou dodatečně překvalifikovat na TČ, ale z TČ na PŘ to jde blbě a jen tak se to nedělá! Ale pokud nechápeš, tvá smůla
.
@Anonymní píše:
Okno 3 tisíce + 200 Kč pneu. Ti říkám, že po doložení faktury k vyčíslení škody, to můžou dodatečně překvalifikovat na TČ, ale z TČ na PŘ to jde blbě a jen tak se to nedělá! Ale pokud nechápeš, tvá smůla.
@Keyllah píše:
a to jaká, když nejsou schopni to přesně určit? u vás to střelí od oka, hlavně aby to bylo pod 5tis.? sušit to na malým čísle a pokud se nikdo neozve, zkusit to hodit na přestupek nebo nechat v šuplíku?tak nevím jak ty, ale za zadní sklo u auta a pneumatiku jsem teda cvakala rozhodně víc než 5 tis.
ty víš, o jakou značku šlo?o jaké stáří? jaké doklady k tomu poškozený dodal a s jakou částkou se připojil?
z mojí zkušenosti jsou v tomto „pachatelé“ dost nespolehliví, situace a škody zlehčují, tak aby se pak z vraku nevyklubal veterán
Jako jo, můžeme tady poplácat zakladatele po rameni, jak je všechno v pohodě, nic se nestalo, policie už ho kontaktovat nikde nebude, ale někde policajti makaj, někde jsou aktivní poškození, kteří se jen tak s něčím nespokojí a někde makají i na přestupkové komisi a klidně to pošlou rovnou na dotyčné osz
zakladatel píše, že se jednalo o starou avii. to asi nebude veterán. ![]()
@edding400 píše:
zakladatel píše, že se jednalo o starou avii. to asi nebude veterán.
tak s ohledem jak vše zlehčuje, kdo ví
navíc bude záležet co vše nahlásí poškozený ![]()
@Keyllah píše:
tak s ohledem jak vše zlehčuje, kdo vínavíc bude záležet co vše nahlásí poškozený
jako že by to byl třeba Ford Mustang a zakladatel si ho popletl s obytnou avií? ![]()
@edding400 píše:
zakladatel píše, že se jednalo o starou avii. to asi nebude veterán.
Pokud se nemýlím, mluvil o obytný Avii /karavanu/… A víš, jak stará ta Avie musí být? Ta už do kategorie veteránů patří na 99%… A už jich moc nebude, takže může mít dost vysokou hodnotu… Řada starejch krámů má vysokou sběratelskou hodnotu a někdy i hodně shnilej podvozek bez ničeho má cenu desítek i stovek tisíc /tím nemyslím konkrétně avku/… ![]()
@Petula306 píše:
Já to chápu, taky miluju urbex
Hele, já to miluju taky, starý budovy jsou součást našeho podnikání, ale nejsem takový magor, abych do cizí nemovitosti lezla jen tak. Dám si tu práci, najdu majitele a na vstupu se s ním domluvím. Navíc u hodně starých a zajímavých nemovitostí to často máme i s výkladem majitele a to je teprve zajímavý. Jako vlézt někam a čekat, kdy mě přijede zabásnout policie, to je fakt hardcore…
. Navíc zakladatel vlezl rovnou někam, kde majitel i bydlel, tak to už je stupidita na druhou… ![]()
@bse.pedro píše:
Taky to chápu, rád se koukám na sousedovu nahou manželku za oknem koupelny… A není na tom nic špatného, je jejich chyba, že nemají pozemek řádně zabezpečenej, plot jenom 250cm vysokej a na ten ostnatej drát na horní hraně stačí hodit starej pytel a člověk to za pomoci žebříku lehce přeleze…![]()
Jasně, jak tam nemají vodní příkop s hladovým aligátorem a dva vzteklý dobrmany, jako by plot neexistoval…dobře jim tak, mají si to zabezpečit… ![]()