Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě vadí jenom určité kousky.. Např. jak jsem uvedla jejich světla- ty papírové a tona Vánoce ty velké papírové hvězdy, to křičleo Ikea, a taky nemám ráda, co jsem viděla v mnoha restauracích a proto jsem to dala do linky, protožte se mi to zprotivilo
Takové na příbory-. ovál dirkovaný, nerez ![]()
@Janasas na me zase vsude kricej ty jejich konvicky na zalevani ![]()
Me Ikea nevadi, ale v novem domecku z ni skoro nic nemame, mame delano vse na miru.Ja se nedivim ze z ni ma nekdo zarizeny cely byt, je velky rozdil dat za vestavnou skrin 10000kc (alá Asko atd) nebo 40000 delanou od truhlare na miru. A tak je to i u ostatniho nabytku.
Ja se klidne priznam, ze mam Ikeu rada. Sice tam nechodim casto, nesnasim ty davy lidi tam a mame doma i nabytek na miru, ale velka cast je z Ikey, me se odtud veci libi ( samozrejme si vybiram, nelibi se mi vsechno, obvykle to nebyva zrovna to nejlevnejsi). Zato jsem si nikdy nevybrala v Asco, Mobelix, Kika… podle me ma Ikea daleko napaditejsi veci.
Libi se i nasim detem a kockam. A nemusim na ne kricet, kdyz si obcas protahnou hrbet nebo ohoblujou drapy jinde nez na skrabadle…
@unuděná to nemám neznám
mě strašně vadí ty papírové koule místo lustru..
Ale říkám, každý má svůj vkus, neni třeba někoho za to urážet ![]()
Zlata, originalni a stylova ikea oproti sconto, xxxlutz atp. Tam jsem byla jednou a nikdy vice. Treba detsky pokojicky se daji poskladat ruzne, taky ty jejich satni skrine jsou fajn.
A proc jsi anonymni, zakladatelko?
My mame z ikea skoro vse, ten obchod je mi vsim sympaticky. Prostredim uzpusobenym pro deti, info o vyrobcich, vse prehledne, naaranzovane. Ted shanime sedacku, to nam prijde v ikea teda mensi vyber, tak koukame i jinde. O vikendu jsmw navstivili mobelix. Nabidka sedacek usla, ale u jedne co jsme koukali jsme nikde nenasli rosmer rozlozeneho luzka. Pak jsme si vybrali lustr ale NIKDE tam v polici nebyl. Ten vzorovy byl vystaven i tak blbe, ze neslo precist jmeno. No maji smulu, uz tam nepachnu ![]()
A co ti je do toho, co má kdo doma?
Trochu vyšinutá, ne?
A hrdinka anonymka.
Trapas. ![]()
@Anonymní píše:
Najde se někdo se stejným názorem?…Mám pocit, že lidi přestávají být originální, kam se kouknu, všude samá Ikea. Mluvím hlavně o nábytku, to už nikdo nechce mít originálně zařízený byteček nebo domeček, aby když do něj někdo přijde, tak uslyší…wau to je nádhera, kde jsi to sehnala, apod. Kdežto teď kamkoliv přijdu, tak mě čekají stále ty samé věci, které na vás na první pohled křičí IKEA!!! To se to opravdu všem tak líbí…být tak stejní. Miluju originalitu a když někam přijdu hned koukám jak to tam vypadá a co to o člověku vypoví a proto jsem možná proti tomuto řetězci tak strašně zaujatá…ale zajímá mě, jestli to má taky někdo tak. Protože zatím se setkávám jen se samými ikeáckými nadšenci![]()
Takhle tu kdysi rvala jedna, jejiz muz byl truhlar/stolar/nabytkar a jeste poukazovala na spatnou kvalitu
![]()
Myslim, ze places na spatnem hrobe/serveru
![]()
Ikeacka nadsedkyne a zpovykana Prazacka ![]()
@Ice79 píše:
A co ti je do toho, co má kdo doma?Trochu vyšinutá, ne?
A hrdinka anonymka.
Trapas.
Prvni co mne napadlo ![]()
@Anonymní píše:
Originalita nespočívá jen v penězích, věřte mi. Většinu věcí mám z druhé ruky a poupravené k obrazu svému. Jen mě prostě zaráží jak se taková spousta lidí nechala svést k tomu samému, když neustále kolem sebe slyším maminky, jak nechodí nakupovat oblečení tam a tam, protože to budou mít další tři děti ve školce, atd. a že mají totožný byt s dalšími tisíce lidí je jim fuk. Samozřejmě je to na každém z nás, já mám ráda kreativní duše a lidi co jsou svý a dokáží mě něčím překvapit a něčím inspirovat…
Já bych te tedy rozhodne nechtěla něčím prekvapovat a inspirovat. Co bych z toho mela?
A s tvymi názory bych te vůbec nechtěla zvát k sobě domu na návštěvu. A to žádný nábytek z Ikei nemáme. A také nechapu proč jsi anonymně.
A já bych chtěla vidět aspoň 2-3 kousky toho originálního nábytky, zakladatelko. Doplň prosím foto
Mám Ikeu ráda, nedá se nad nábytkem z ní nic zkazit. Kde jinde také pořídit něco na co se dá koukat a je to hotové? Ano na zakázku se dá, ale sledovala jsem kamarádky anabázi s nábytkem na míru a na to nemám čas, nervy a ani náladu. Než vlastně tehdy dala kuchyň do kompletu, uběhl půlrok ![]()
Jo já to vidím třeba v Prostřeno, každá domácnost má stejnou obývací stěnu z Ikey ![]()