Výbuch sklenice Ikea na odkapávači

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
21.1.15 22:45
@ugluk píše:
@Ainy tak ze by zmenili material nebo technologii vyroby? Protoze vim, ze po tom incidentu jsem se v tom stourala a u tohohle modelu snad i psali, ze to je jen tlustostenne, nikoli urcene pro horke. Ale ted to tam pisou, koukam na to, mas pravdu. Mozna proto driv stavala 9 a ted 15? :mrgreen: Protoze mam pocit, ze Ikea nezdrazuje, spis naopak (tuhle se mi dostal do ruky desetilety katalog a pulka veci tam stala dvojnasobek).

To je pravda, ségra našla taky starý katalog, tam teda byly šílené ceny na tehdejší platy 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 22:45

@ugluk Já bych to spíš viděla na nějaký ten bordel ve skle jak někdo psal :think: Přeci jen co si budem říkat - Ikea není žádná extra kvalita… Za ty prachy zázraky nečekám ale představa, že by to buchlo někomu při pití :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971
21.1.15 22:47

@Ainy no nestras. Mne Ikea v tech vecech, co tam kupuju, vzdy prisla jako prijatelna kvalita za prijatelny peniz, tak snad to byl jenom vadnej kousek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.15 22:50

Tak budu uplně první tady, ale stalo se mi přesně to stejné! Asi před měsícem Ikea sklenice ležela na lince, kolem ní ni nebylo, v ní nic nebylo a křachla na milion malých kousků po celé kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 22:51

@ugluk Já se tam zklamala i s talířema, nakoupili jsme talíře Dinera a za chvíli byly oštípané a popraskané, děs. Ale je fakt, že u té kameniny mají uvedeno, že není moc odolná proti oštěpu. Teď od nich máme porcelánové tak snad budou Ok. No nic, jdu spát a budu doufat, že už nic nevybuchne, máme jich tady ještě tak deset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 22:52

@OhHOney Díky, ulehčila jsi mi rozhodování, jdou z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971
21.1.15 22:55

@Ainy neznam, mam tricetilete talire po babicce a likviduje je dite ve velkem, tak aspon diky za varovani a dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.1.15 22:57

@Ainy Ano, presne tohle se nam stalo pred mesicem. Mame ty tlustsi IKEA sklenice, presne jedna z nich vybouchla brutalnim zpusobem, ty miniaturni stripky se rozleteli po cele kuchyni. Nastesti nikdo zrovna kolem nebyl. Vubec jsem nechapala, jak je tohle mozne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.15 22:58

@Ainy :) Samozřejmě, udělej jak uznáš za vhodné.. mě zarazilo, že se tu o stránku před psalo, že praskají i drahé sklenice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 22:59

@hypnoza Také děkuji a dobrou noc všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.1.15 22:59

To je zajímavé, my máme ty sklenice asi 7-8 let a ještě žádná nepraskla. Třeba změnili výrobce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 23:00

@OhHOney Ale tam psala, že většinou při změně teploty, k ničemu takovému nedošlo. Problém bude možná v tom tvrzeném skle…

Příspěvek upraven 21.01.15 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
21.1.15 23:00

@RadkaCh Mám myčku 18 let a sklenička mně v ní nikdy nepraskla 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.15 23:05

@Ainy Aha,díky za opravu :kytka: tak přeji hodně štěstí při výběru nových!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.1.15 23:07

Už je zdražila Ikea stojí 15 Kč :)
Jinak dělám do toho i teplé napoje nekolik let a ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...