Výbuch sklenice Ikea na odkapávači

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2195
21.1.15 23:17

Mému známému se stalo uplně to stejné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
21.1.15 23:24

@OhHOney @Ainy @hypnoza muzu se zeptat, ty sklenice co vam praskly, z jake byly „edice“? Starsi nebo novejsi? My je mame roky, uz jsme parkrat dukupovaji, na dne byva uveden stat, uz jsme mely z Russia, Turkey a kdovi odkud jeste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.1.15 23:27

Holky mě se to také stalo - byla asi pul hodky vyndaná z myčky v lince a najednou výbuch :) a byla z edice made in Bulgaria, kupované tuším 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.1.15 23:41

No teda holky, tak to koukam..my je mame taky, jak v cr, tak doma
v usa, pouzivame denne, v mycce taky porad a zatim se nic nestalo! ale teda jsem prekvapena! co se obratit na Ikeu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.1.15 23:43

Tak já mám Russia a Bulgaria a jedna z nich (fakt nevím která) mi rupla, ale to jsem kráva zapla blbou plotýnku, pak čučim, co ty brambory tak dlouho nevaří a já topila pod plotýnkou, na které stála ta sklinka. Tak mě nenapadlo nic lepšího, než ji dát do dřezu :mrgreen: a rupla, ale jen na dva kusy, dno se krásně odkrojilo od stěn a dobrý, nic dalšího se nedělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.15 23:43

@Lenick Moje jsou teprve cca 3 měsíce staré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.1.15 23:55

Máme doma ruské a bulharské a zatím drží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.1.15 00:11

@Lenick Ty nase jsou takove ty hodne masivni, na dne je napsano Made in Russia. A kupovali jsme je v zari, takze spis nove…fakt zahada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
22.1.15 01:16

Informujte výrobce, pošlete dokumentaci atd.
Pokud to není ojedinělý případ - jak vás tu dost píše, budou to řešit.

My máme z Ikey zatím všechno nádobí OK, ale je fakt, že už starší, nového nemáme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.1.15 07:40

Holky našla jsem účet z Ikei jak jsem tam v prosinci kupovala ty talíře. Mám na něm i dvě ty sklenice, dokupovala jsem za nějaké „normálně“ rozbité. Stály těch 15Kč. No a doma mám samé bulharské a jen jednu ruskou, takže ta vybuchlá bude asi nová ruská, dražší…Tak možná vyhodím jen tu druhou ruskou a bude :nevim: A asi tam napíšu, zdokumentované to nemám, nevím ani jak, byly to zcela neidentifikovatelné kousíčky skla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.1.15 07:41

@Taminka V USA prodávají taky ruské a bulharské, nebo mají jiného výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.1.15 07:49

Mně se to nestalo se sklenicí, ale s talířem z Ikey. Opláchla jsem ho, utřela a položila na linku. Za chvíli šílená rána a miniaturní střípky byly po celé kuchyni, dokonce i za ledničkou 8o

Příspěvek upraven 31.10.16 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.1.15 07:56

@Froseth 8o Co to bylo za talíř, z jakého materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.1.15 08:07

@Ainy Bylo to z průhledného skla a vespod byla taková jakoby „fólie“, která ten talíř zabarvovala (my jsme měli zelené). Dostali jsme je od tchyně (kupovala je tak před 3 roky myslím), po této události letěly do popelnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
22.1.15 08:22

@Ainy nestalo se nam to nikdy a mame je uz hooodne dlouho. Horke napoje ale davam do hrnku a ne do sklenic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný