Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@OhHOney @Ainy @hypnoza muzu se zeptat, ty sklenice co vam praskly, z jake byly „edice“? Starsi nebo novejsi? My je mame roky, uz jsme parkrat dukupovaji, na dne byva uveden stat, uz jsme mely z Russia, Turkey a kdovi odkud jeste…
Holky mě se to také stalo - byla asi pul hodky vyndaná z myčky v lince a najednou výbuch
a byla z edice made in Bulgaria, kupované tuším 2008
No teda holky, tak to koukam..my je mame taky, jak v cr, tak doma
v usa, pouzivame denne, v mycce taky porad a zatim se nic nestalo! ale teda jsem prekvapena! co se obratit na Ikeu?
Tak já mám Russia a Bulgaria a jedna z nich (fakt nevím která) mi rupla, ale to jsem kráva zapla blbou plotýnku, pak čučim, co ty brambory tak dlouho nevaří a já topila pod plotýnkou, na které stála ta sklinka. Tak mě nenapadlo nic lepšího, než ji dát do dřezu
a rupla, ale jen na dva kusy, dno se krásně odkrojilo od stěn a dobrý, nic dalšího se nedělo
@Lenick Ty nase jsou takove ty hodne masivni, na dne je napsano Made in Russia. A kupovali jsme je v zari, takze spis nove…fakt zahada
Informujte výrobce, pošlete dokumentaci atd.
Pokud to není ojedinělý případ - jak vás tu dost píše, budou to řešit.
My máme z Ikey zatím všechno nádobí OK, ale je fakt, že už starší, nového nemáme nic.
Holky našla jsem účet z Ikei jak jsem tam v prosinci kupovala ty talíře. Mám na něm i dvě ty sklenice, dokupovala jsem za nějaké „normálně“ rozbité. Stály těch 15Kč. No a doma mám samé bulharské a jen jednu ruskou, takže ta vybuchlá bude asi nová ruská, dražší…Tak možná vyhodím jen tu druhou ruskou a bude
A asi tam napíšu, zdokumentované to nemám, nevím ani jak, byly to zcela neidentifikovatelné kousíčky skla…
@Taminka V USA prodávají taky ruské a bulharské, nebo mají jiného výrobce?
Mně se to nestalo se sklenicí, ale s talířem z Ikey. Opláchla jsem ho, utřela a položila na linku. Za chvíli šílená rána a miniaturní střípky byly po celé kuchyni, dokonce i za ledničkou ![]()
Příspěvek upraven 31.10.16 v 12:13
@Ainy Bylo to z průhledného skla a vespod byla taková jakoby „fólie“, která ten talíř zabarvovala (my jsme měli zelené). Dostali jsme je od tchyně (kupovala je tak před 3 roky myslím), po této události letěly do popelnice…
@Ainy nestalo se nam to nikdy a mame je uz hooodne dlouho. Horke napoje ale davam do hrnku a ne do sklenic.