Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
Tak tak. Když to začínalo, tak to bylo fajn… Teď jsem to už neviděla minimálně půl roku![]()
Já taky ne a žiju… Tv je zabitá i ty její stupidity ála ordinace, ulice apod… takže já už ani nezapínám, max. na zprávy a ani to kolikrát ne.
@Callipo90 píše:
Já taky ne a žiju… Tv je zabitá i ty její stupidity ála ordinace, ulice apod… takže já už ani nezapínám, max. na zprávy a ani to kolikrát ne.
Já na českou TV koukám minimálně, vlastně skoro vůbec, takže už vůbec nemám přehled co tam běží, nebo neběží
![]()
@Krasavicaa píše:
Vývar z kostkyTakže jo, na to Lidl celkem stačí
Já bych celkově i s vývarem z kvalitních surovin do soutěže o vaření prostě nešla, protože to podle mě není žádná vysoká gastro a nic co by člověk neznal, nebo nejedl, nebo si nemohl udělat doma a za velký průser považuji i složení jídelníčků, to co některý lidi dokážou smatlat dohromady, to je teda děs! ![]()
@Krasavicaa píše:
Mě tam pár lidí taky nadchlo, ale nikdy nevyhráli!!! Jelikož závist je svině![]()
A taky jak mají nějaké neznámé jídlo, tak to hned odsoudí. Nejlepší tam tenkrát byla ta ženská, co jim schválně uvařila z konzervy a jen se olizovalg. Pak jim to řekla-ze si hrajou na fajnsmekry a nepoznají guláš z konzervy. ![]()
@Terdul píše:
Mě vždycky nejvíc vytočí lidi, co tohle a tamto nejedí, a proto dají málo bodů. Když jdu do pořadu o vaření, tak asi nemůžu nesnášet x potravin.
Ale oni to nežerou schválně
Jen aby mohli bodovat málo.
@Terdul píše:
Mě vždycky nejvíc vytočí lidi, co tohle a tamto nejedí, a proto dají málo bodů. Když jdu do pořadu o vaření, tak asi nemůžu nesnášet x potravin.
Ale oni to jedí
jenom si musí vymyslet, že brambory jsou moc bramborový aby mohli dát 2 body a k večeři doma žerou točeňáka s cibulí ![]()
@brko píše:
A taky jak mají nějaké neznámé jídlo, tak to hned odsoudí. Nejlepší tam tenkrát byla ta ženská, co jim schválně uvařila z konzervy a jen se olizovalg. Pak jim to řekla-ze si hrajou na fajnsmekry a nepoznají guláš z konzervy.
To jsem neviděla, ale slyšela jsem o tom
vypekla je dobře
![]()
@brko píše:
A taky jak mají nějaké neznámé jídlo, tak to hned odsoudí. Nejlepší tam tenkrát byla ta ženská, co jim schválně uvařila z konzervy a jen se olizovalg. Pak jim to řekla-ze si hrajou na fajnsmekry a nepoznají guláš z konzervy.
No ale kdyby to neřekla, tak by vyhrála ![]()
@Krasavicaa píše:
Lidl je katastrofa komplet. Spousta polskýchTo prostě nekupuji. Podle mě tam není žádnej výběr a krom pár potravin kvalita o ničem. Tesco a Albert řadím do stejné kategorie…
Tak to nevím, kde bych nakupovala.
V nejbližším okolí, u baráku mám Albert a vyhovuje mi naštěstí úplně nejvíc ze všech obchodů. Pak mám kousek Lidl, ale tam nechodím, nechodím do discontů. Nemám to ráda, nevyhovujeme mi to a lidl je také hodně specifický co se zboží týče. No a pak už autem do cca 5 - 15 min. kaufland, billa, globus. Mam chodíš nakupovat ty? ![]()
@krtek7489 píše:
Tak to nevím, kde bych nakupovala.V nejbližším okolí, u baráku mám Albert a vyhovuje mi naštěstí úplně nejvíc ze všech obchodů. Pak mám kousek Lidl, ale tam nechodím, nechodím do discontů. Nemám to ráda, nevyhovujeme mi to a lidl je také hodně specifický co se zboží týče. No a pak už autem do cca 5 - 15 min. kaufland, billa, globus. Mam chodíš nakupovat ty?
Já nejčastěji Globus, pak ryby Makro a trhy. Co můžu, tak nakoupím na trzích. Hodně věcí vozím z DE a CH, mám výhodu častého cestování ![]()
@Terdul píše:
Taky mám ráda Globus, ale u nás není. A pak nejradši trhy a maso u osvědčeného řezníka.
Maso mám taky od řezníka
Kuřata a krůty na farmě ![]()
@Krasavicaa píše:
Já nejčastěji Globus, pak ryby Makro a trhy. Co můžu, tak nakoupím na trzích. Hodně věcí vozím z DE a CH, mám výhodu častého cestování
Jasně
Ale já spíš řeším čerstvé pečivo a třeba kus šunky
Pro to denně jezdit do Švajcu mi přijde trochu z ruky ![]()
Jo a s globusem souhlasím, ale i ten mám jenom kvůli tomu pečivu a šunce, taky trochu z ruky ![]()
Příspěvek upraven 14.08.15 v 18:45
@krtek7489 píše:
JasněAle já spíš řeším čerstvé pečivo a třeba kus šunky
Pro to denně jezdit do Švajcu mi přijde trochu z ruky
Pečivo já osobně nejím a chlapovi ho peču
Šunku mají právě v Globusu perfektní ![]()
@Terdul píše:
Anebo dáme vždy velkou zakázku @Krasavicaa a ona nám doveze![]()
.
Jo klidně
Vozím mazec čokolád a sýrů, tož nejni problém děvčata ![]()