Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahem
Je to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atd
Hezké odpoledne všem.
Řekla bych to tak. Tato aféra mě začíná už hodně nudit. Český člověk potřebuje vidět nepřítele, tak se nechal jeden odkopat, aby měli Češi na co nadávat. Ž ukradl (kolik celkem ? ) 10 milionů … V zemi této se denně krade mnohem víc.
Prostě honci neměli koho honit, tak liška podstrčila zajíce.
A nejhorší je, že to všichni slepě žerou.
Já tě chápu, mě ho je taky tak nějak trochu líto. Z takovýho luxusu do věznice. Celej den v poklusu, pořád něco řešit a teď 23hodin denně sam. musí to být hrozná změna.
Samozřejmě s vězením souhlasím. Musí jít sedět. To je naprosto v pořádku. Stejně mu dají tak 4roky a v půlce pustí za dobrý chování. Nahrabaný má podle mě za ty roky slušně a bude žít vesele v luxusu dál.
tak mě taky nevadil a co udělal za to potrestaný bude a myslím, že není jediný jenom na ty ostatní se zatím ještě nepřišlo
No comment, nechápu jak někdo může litovat takového zmetka - škoda, že se nepodařilo chytit více prasat, která se stále hřejí na výsluní
![]()
Mi ho tedy líto není. Svým hnusným chováním a svou ofrklostí a drzostí si nic jiného nezaslouží. A chtěla bych doufat, že to neskončí jen u něj, ale rozkryjí se i další tajemné kauzy a voda se uvaří skutečně na každou svi.ni, která ve vysoké politice parazituje. Jen nevím, jestli toto mé přání není nemožné. Ale aspoň snít o tom budu.
Všichni jsou tam šmejdi,samý tunely a pak chudák důchodci nebo postižení dostanou měsíčně takovou almužnu.
![]()
mě nejvíc pobavil jak ve sněmovce při jakémsi proslovu hulákal na jiné politiky že jsou zkormpovaný a berou úplatky
líto mi ho neni ani omylem, do vězení půjde právem
Mě ho teda líto není. Jako říct, že 30 mega v podlaze nechal podlahář je lež hodná 5 letýho děcka. Jen ať sedí a doufám, že se svezou i další.
Mě spíš teda začínají vadit ty vtipy, který se okolo toho rojí, protože mi ta situace vůbec vtipná nepřijde.