Vydání Ratha

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
704
5.6.12 13:56

Vydání Ratha

Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahem :,( Je to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atd :D Hezké odpoledne všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.6.12 13:58

Tobě je ho líto??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
5.6.12 13:58

to nemyslíš vážně? jak ti může být toho prasete líto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.6.12 14:00

Řekla bych to tak. Tato aféra mě začíná už hodně nudit. Český člověk potřebuje vidět nepřítele, tak se nechal jeden odkopat, aby měli Češi na co nadávat. Ž ukradl (kolik celkem ? ) 10 milionů … V zemi této se denně krade mnohem víc.
Prostě honci neměli koho honit, tak liška podstrčila zajíce.
A nejhorší je, že to všichni slepě žerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493

Já tě chápu, mě ho je taky tak nějak trochu líto. Z takovýho luxusu do věznice. Celej den v poklusu, pořád něco řešit a teď 23hodin denně sam. musí to být hrozná změna.
Samozřejmě s vězením souhlasím. Musí jít sedět. To je naprosto v pořádku. Stejně mu dají tak 4roky a v půlce pustí za dobrý chování. Nahrabaný má podle mě za ty roky slušně a bude žít vesele v luxusu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

tak mě taky nevadil a co udělal za to potrestaný bude a myslím, že není jediný jenom na ty ostatní se zatím ještě nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576

Holky, vy to nechápete? Vždyť on byl přece chudáček chycenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

No comment, nechápu jak někdo může litovat takového zmetka - škoda, že se nepodařilo chytit více prasat, která se stále hřejí na výsluní :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.6.12 14:03

Líto? 8o 8o 8o
Mě je taky moc líto, ale toho, že okradl nás všechny.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.6.12 14:03
8o
  • Citovat
  • Upravit
3241
5.6.12 14:04

Mi ho tedy líto není. Svým hnusným chováním a svou ofrklostí a drzostí si nic jiného nezaslouží. A chtěla bych doufat, že to neskončí jen u něj, ale rozkryjí se i další tajemné kauzy a voda se uvaří skutečně na každou svi.ni, která ve vysoké politice parazituje. Jen nevím, jestli toto mé přání není nemožné. Ale aspoň snít o tom budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.6.12 14:06

Všichni jsou tam šmejdi,samý tunely a pak chudák důchodci nebo postižení dostanou měsíčně takovou almužnu. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.6.12 14:07

Chybí mi tady smajlík s palcem dolů :mrgreen:
Jinak tedy No comment :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.6.12 14:07

mě nejvíc pobavil jak ve sněmovce při jakémsi proslovu hulákal na jiné politiky že jsou zkormpovaný a berou úplatky

líto mi ho neni ani omylem, do vězení půjde právem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.6.12 14:08

Mě ho teda líto není. Jako říct, že 30 mega v podlaze nechal podlahář je lež hodná 5 letýho děcka. Jen ať sedí a doufám, že se svezou i další.
Mě spíš teda začínají vadit ty vtipy, který se okolo toho rojí, protože mi ta situace vůbec vtipná nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová