Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kostickaa píše:
mě je spíš trapně za něj…nevím co tam chce plkat, ale když už ho chytli při činu, měl by sklopit krovky a mlčet…důstojně přijmout trestuž tak má z ostudy kabát
nesnáším lháře a jsem ráda že konečně někoho chytli - ať už je z jakékoliv strany![]()
příště by mohl přijít na řadu třeba Palas s tím jeho slavným penzionem, Čunek, Gross, a pražští papaláši Šťastný, Bém, Richter a další zmetci, kteří nás všechny obírají…ale nedělám si iluze
Jo, přesně tak, kdyby normální člověk něco takového udělal (což by neudělal), tak by zalezl někde do nory a hooooodně dlouho nevycházel! ![]()
@tterka píše:
Není mi ho líto. Je mi líto, že byl chycen jen Rath. Měli by pozavírat všechnu tu verbeš, co nám rozkrádá stát. Všechno se zdražuje, ale státní kasa je prázdnější a prázdnější… Kdepak asi všechny peníze jsou?
Nebudu Ratha litovat a budu se modlit, aby pochytali další a další… a ti ostatní snad dostanou strach a přestanou krást, tunelovat a brát úplatky…
Chudáček, jak se tam lituje!!!!
tterka
![]()
Zase na druhou stranu, Rath udělal pro svou obec hodně, Palas pro svou ani ťuk! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahemJe to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atdHezké odpoledne všem.
Tak tohle je vtip dne. ![]()
Rath je zloděj, jen se pohybuje v trochu vyšší úrovni než běžný zlodějíček a holt měl narozdíl od jiných smůlu, že na něj přišli. Řekla bych, že ty ostatní tam nahoře asi musel něčím naštvat, tak ho pustili k vodě.
Jinak totiž bude platit pravidlo já na bráchu - brácha na mě, proto o většině takových krádeží nevíme. A taky asi začal mít pocit nedotknutelnosti, což se evidentně nevyplácí. ![]()
Já bych taky pro svou obec dělala hodně. Bodejť by ne. Aby nebylo vidět, že se rozrůstá a kvete jen jeho sídlo a majetek, musel zvelebovat i okolí ![]()
a ještě si tam naříká na špatné zacházení, že ho nepouští na čerstvý vzduch - ve vazbě jsou lidé podezřelí z vážných zločinů, co asi tak čekal?…a že nemá kam prchnout? Takové už jsme také viděli, teď si válí šunky na Seychellách, Bahamách a nevím kde ještě
To co měl poschováváno doma bylo nejspíš jen kapesné, velkou část majetku bude mít ulito i jinde
hlavne si vsimnete: kauza Barta, kauza Rath… jiz nekolik mesicu jsme tim medialne masirovani a to, ze jsou tu mnohem podstatnejsi a zavaznejsi problemy (predevsim ekonomickeho charakteru), ktere se bezprostredne dotykaji nas vsech (penzijni reformy, zvysovani neprimych dani atd.) se krasne odsouva do pozadi a v tichosti se schvaluje v PS bez valneho zajmu medii a normalni obcan se pak nestaci divit, co vsechno a jakym zpusobem se meni… A kdyz Dr. Ratha ted v tv posloucham: Paroubek o nem prohlasil, ze patri k jednem z nejinteligentnejsich lidi v CSSD - no panbuh s nami, pokud jento pravda ![]()
@janinkaz píše:
Já bych taky pro svou obec dělala hodně. Bodejť by ne. Aby nebylo vidět, že se rozrůstá a kvete jen jeho sídlo a majetek, musel zvelebovat i okolí
podle mě to nedělal vůbec pro svou obec, ale proto že tam byl u moci, měl možnost zakázky přihrát známým a mít na tom nějaký podíl
![]()
to se neda poslouchat, nevim co driv. jestli se smat, plakat nebo ![]()
Nemá on pravdu
![]()
1. Za devatero horami a devatero řekami
leží kraj líbezný jak z reklamy
tam pravdě pšenka nekvete člověk zde vyvinul se z prasete
Oděni v sametové rubáše
zloději loví zbytky guláše
z plastových talířků kartou ze zlata
dál při tom poslouchají Poupata
A tváře se tam nemění
pouze tituly a příjmení
a kdo má peníze vystaví svou mordu
u dálnice na billboardu
Potom řidič vskutku tvrdý chleba má
furt on the road a s lumpama
učí se všechna hesla zpaměti
a pak ty kecy hustí do dětí
R:
Za co Pane Bože za co trestáš tento prostý lid?
Za co Pane Bože za co nechals nás se napálit?
Za co Pane Bože za co? Zas čtyry roky v prdeli!
Za co Pane Bože za co? Omluv mě že jsem tak smělý…
2. Mezi pány panuje věčná neshoda
jeden chce z vrchu tož druhý musí zespoda
aby ochránil voliče občana
před kapitalistickýma zrůdama
Tak jedni kradou pro lidi a druzí od lidí
případné aférky se pod stůl odklidí
hlavně dodržovat všechny zásady
nejlíp se špína kydá za zády
Léta už tajím svoji příslušnost
k zemi co vyměnila hrubost za slušnost
bo se mi nelíbí morální předlohy čili papaláši hrající si na Bohy…
Povinné školení pro všechny poslance
lekce planého žvanění lekce arogance
a místo polední debaty z prdu kulička
ať vzkvétá naše zemička!
R:
Za co Pane Bože za co? Chceš abychom trpěli…
3. Nutno ještě říct k tomu všemu
hledá mnohý nešťastný řešení v extrému
a tak bacha na Rudé koalice
vzpomeňme jaká je po třešních stolice
Nedávno přišla jedna děsivá zpráva že se zase valí dělníci - tentokrát zprava
poznávacím znamením jsou holé hlavy
neznalost dějin a ústavy
Přes to všechno co lid v tom kraji zažíval
probíhaj všechny nepokoje v pajzlu u piva
a stále věří na rytíře z Blaníku
než přijdou zvolil národ vyčkávací taktiku
Tak si tu pomalu každý svůj život hnije
z úcty k tradici ruka ruku myje
upřímně řečeno trochu těžko mi je že nám stačí DEMO-Demokracie
R:
Za co Pane Bože za co? Tak snad mě někdo odstřelí…
Akorát bych se poslední dobou přikláněla k " Léta už tajím svoji příslušnost
k zemi co vyměnila hrubost za slušnost" ![]()
@abecedka píše:
hlavne si vsimnete: kauza Barta, kauza Rath… jiz nekolik mesicu jsme tim medialne masirovani a to, ze jsou tu mnohem podstatnejsi a zavaznejsi problemy (predevsim ekonomickeho charakteru), ktere se bezprostredne dotykaji nas vsech (penzijni reformy, zvysovani neprimych dani atd.) se krasne odsouva do pozadi a v tichosti se schvaluje v PS bez valneho zajmu medii a normalni obcan se pak nestaci divit, co vsechno a jakym zpusobem se meni… A kdyz Dr. Ratha ted v tv posloucham: Paroubek o nem prohlasil, ze patri k jednem z nejinteligentnejsich lidi v CSSD - no panbuh s nami, pokud jento pravda
Souhlasím.
Líto ? Takového šmejda? pust si televizi a poslouchej co tam ten trotl plká
za blbosti.Věc druhá je jak se ta kauza medializuje,že ho vozí jak poutovou atrakci a vyhazují se zbytečně peníze
![]()