Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
5.6.12 14:36
@Katka86 píše:
Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama :P :lol: a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.

Jj, to by bylo super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.12 14:37
@Michaelakkk píše:
spíš by to měli rozdělit mezi pracující obyvatele to by se měli jak prasata v itě :D

Přeci nebudeme tak ošklivé,abysme jim ty poctivé penízky chtěly sebrat,ne? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.12 14:37

Ještě holky poradtě,kde takovou podlahu s miliona sehnat,taky by se mi jedna sešla :P :lol: Možná v Ikei? :think: :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:38

Já jejich peníze nechci. Ať to daj do státní kasy. Člověku je v práci blbý vzít kus čokolády a oni berou miliony :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.6.12 14:39
@romcaonca píše: Řekla bych to tak. Tato aféra mě začíná už hodně nudit. Český člověk potřebuje vidět nepřítele, tak se nechal jeden odkopat, aby měli Češi na co nadávat. Ž ukradl (kolik celkem ? ) 10 milionů … V zemi této se denně krade mnohem víc.
Prostě honci neměli koho honit, tak liška podstrčila zajíce.
A nejhorší je, že to všichni slepě žerou.

souhlas, ano je pravděpodobně bezcharakterní ( hoďmě kamenem, kdo bychom si peníze nevzali), ale je takových plno, myslím, že by bylo lepší věnovat energii na chycení daších a tohle už nechat na soudech…
mimochodem, přesně se to novinářům na okurkovou sezonu hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.6.12 14:40

mě je spíš trapně za něj…nevím co tam chce plkat, ale když už ho chytli při činu, měl by sklopit krovky a mlčet…důstojně přijmout trest :roll: už tak má z ostudy kabát
nesnáším lháře a jsem ráda že konečně někoho chytli - ať už je z jakékoliv strany :pocitac: :pocitac:
příště by mohl přijít na řadu třeba Palas s tím jeho slavným penzionem, Čunek, Gross, a pražští papaláši Šťastný, Bém, Richter a další zmetci, kteří nás všechny obírají…ale nedělám si iluze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:40
@Katka86 píše:
Ještě holky poradtě,kde takovou podlahu s miliona sehnat,taky by se mi jedna sešla :P :lol: Možná v Ikei? :think: :think: :lol: :lol:

Je to možný, Ikea je good :palec: :lol: :pankac:
My teda podlahu novou máme, ale nedávají to i do sedaček? páč tu bych potřebovala novou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.6.12 14:41

@janinkaz Člověče do sedaček ne, máme 14 dní starou a nikde nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

Není mi ho líto. Je mi líto, že byl chycen jen Rath. Měli by pozavírat všechnu tu verbeš, co nám rozkrádá stát. Všechno se zdražuje, ale státní kasa je prázdnější a prázdnější… Kdepak asi všechny peníze jsou?
Nebudu Ratha litovat a budu se modlit, aby pochytali další a další… a ti ostatní snad dostanou strach a přestanou krást, tunelovat a brát úplatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
@kostickaa píše:
příště by mohl přijít na řadu třeba Palas s tím jeho slavným penzionem, Čunek, Gross, a pražští papaláši Šťastný, Bém, Richter a další zmetci, kteří nás všechny obírají…ale nedělám si iluze :roll:

Blázníš :?: 8o A kdo by tam zbyl :?: :lol:

Příspěvek upraven 05.06.12 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

Mimochodem, každou chvíli tu je diskuse jak oškubat stát, získat porodné, ač na něj není nárok atd. morálně je to úplně stejné.
podvod jako podvod, krádež jako krádež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09

Mě ho líto není, vůbec, ani trochu. Je mi líto jeho manželky a dítka…

• Citovat
  • Upravit
20662
5.6.12 14:42
@lyrica píše:
@janinkaz Člověče do sedaček ne, máme 14 dní starou a nikde nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

asi špatně hledáš,nebo ses špatně vdala :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
@lyrica píše:
@janinkaz Člověče do sedaček ne, máme 14 dní starou a nikde nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A je z Ikey :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813

Líto mě ho není… jen nechápu, že je v base a bere statisícové platy, když někdo nechce prodat svůj majetek (pozemek), tak mu ho je stát schopný vyvlastnit, proč takovému gaunerovi (a omlouvat se za výraz nebudu, protože tento člověk už se vícekrát projevil) nezruší poslanecký mandát! A ať je tam s holou zadnicí jako ostatní! Takhle vyleze z basy pěkně bohatý a odpočatý… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová