Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katka86 píše:
Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama![]()
a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.
Jj, to by bylo super ![]()
@Michaelakkk píše:
spíš by to měli rozdělit mezi pracující obyvatele to by se měli jak prasata v itě
Přeci nebudeme tak ošklivé,abysme jim ty poctivé penízky chtěly sebrat,ne?
![]()
Ještě holky poradtě,kde takovou podlahu s miliona sehnat,taky by se mi jedna sešla
Možná v Ikei?
![]()
Já jejich peníze nechci. Ať to daj do státní kasy. Člověku je v práci blbý vzít kus čokolády a oni berou miliony ![]()
@romcaonca píše: Řekla bych to tak. Tato aféra mě začíná už hodně nudit. Český člověk potřebuje vidět nepřítele, tak se nechal jeden odkopat, aby měli Češi na co nadávat. Ž ukradl (kolik celkem ? ) 10 milionů … V zemi této se denně krade mnohem víc.
Prostě honci neměli koho honit, tak liška podstrčila zajíce.
A nejhorší je, že to všichni slepě žerou.
souhlas, ano je pravděpodobně bezcharakterní ( hoďmě kamenem, kdo bychom si peníze nevzali), ale je takových plno, myslím, že by bylo lepší věnovat energii na chycení daších a tohle už nechat na soudech…
mimochodem, přesně se to novinářům na okurkovou sezonu hodí
mě je spíš trapně za něj…nevím co tam chce plkat, ale když už ho chytli při činu, měl by sklopit krovky a mlčet…důstojně přijmout trest
už tak má z ostudy kabát
nesnáším lháře a jsem ráda že konečně někoho chytli - ať už je z jakékoliv strany
![]()
příště by mohl přijít na řadu třeba Palas s tím jeho slavným penzionem, Čunek, Gross, a pražští papaláši Šťastný, Bém, Richter a další zmetci, kteří nás všechny obírají…ale nedělám si iluze ![]()
@Katka86 píše:
Ještě holky poradtě,kde takovou podlahu s miliona sehnat,taky by se mi jedna sešla![]()
Možná v Ikei?
![]()
![]()
![]()
Je to možný, Ikea je good
![]()
My teda podlahu novou máme, ale nedávají to i do sedaček? páč tu bych potřebovala novou ![]()
@janinkaz Člověče do sedaček ne, máme 14 dní starou a nikde nic
![]()
Není mi ho líto. Je mi líto, že byl chycen jen Rath. Měli by pozavírat všechnu tu verbeš, co nám rozkrádá stát. Všechno se zdražuje, ale státní kasa je prázdnější a prázdnější… Kdepak asi všechny peníze jsou?
Nebudu Ratha litovat a budu se modlit, aby pochytali další a další… a ti ostatní snad dostanou strach a přestanou krást, tunelovat a brát úplatky…
@kostickaa píše:
příště by mohl přijít na řadu třeba Palas s tím jeho slavným penzionem, Čunek, Gross, a pražští papaláši Šťastný, Bém, Richter a další zmetci, kteří nás všechny obírají…ale nedělám si iluze
Blázníš
A kdo by tam zbyl
![]()
Příspěvek upraven 05.06.12 v 14:41
Mimochodem, každou chvíli tu je diskuse jak oškubat stát, získat porodné, ač na něj není nárok atd. morálně je to úplně stejné.
podvod jako podvod, krádež jako krádež
Mě ho líto není, vůbec, ani trochu. Je mi líto jeho manželky a dítka…
@lyrica píše:
@janinkaz Člověče do sedaček ne, máme 14 dní starou a nikde nic![]()
![]()
asi špatně hledáš,nebo ses špatně vdala
![]()
Líto mě ho není… jen nechápu, že je v base a bere statisícové platy, když někdo nechce prodat svůj majetek (pozemek), tak mu ho je stát schopný vyvlastnit, proč takovému gaunerovi (a omlouvat se za výraz nebudu, protože tento člověk už se vícekrát projevil) nezruší poslanecký mandát! A ať je tam s holou zadnicí jako ostatní! Takhle vyleze z basy pěkně bohatý a odpočatý…
![]()