Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romcaonca píše: Řekla bych to tak. Tato aféra mě začíná už hodně nudit. Český člověk potřebuje vidět nepřítele, tak se nechal jeden odkopat, aby měli Češi na co nadávat. Ž ukradl (kolik celkem ? ) 10 milionů … V zemi této se denně krade mnohem víc.
Prostě honci neměli koho honit, tak liška podstrčila zajíce.
A nejhorší je, že to všichni slepě žerou.
naprostý souhlas
![]()
Myslím, že otázkou je spíš CO s tím udělat a ne jen plakat fňukat. Někdo nějaký nápad?
Nějaká zdařilá kontrarevoluce ![]()
@Anonymní píše:
A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
A to je jako omluva?
Panejo, ta média nám ale vymývají mozky…
![]()
A že se k tomu nepostavil jako chlap a zapíral a vymýšlel si směšné báchorky, když ho chytli…to bylo trapné a ne politováníhodné ![]()
a další co mi vadí, že stále ještě figuruje v politice. Stejně jako mi to vadilo u Bárty. V tomhle případě okamžitě sebrat veškerý funkce a s nima spojený výhody, řádně prošetřit a pokud se dokáže nevina, není problém funkce vrátit.
@romcaonca píše:
Myslím, že otázkou je spíš CO s tím udělat a ne jen plakat fňukat. Někdo nějaký nápad?
Nějaká zdařilá kontrarevoluce
Myslím, že Češi vždy vynikali v defenestracích ![]()
Ale kdybychom měli na hnůj vyházet všechny nedospělé narcisty, asi bychom se nadřeli… ![]()
Mně se jenom líbí ty argumenty Krade přece každý, jenom u něj se na to přišlo. A to ho jako omlouvá? Ano, kradou i jiní, ale kdyby nekradl Rath, do téhle situace by se nedostal. Doufám, že sedět půjde.
Jo, a ještě u zakladatelky trošku nechápu ten anonym. To je nějaké intimní téma?
![]()
Já tu kauzu nijak zvlášť nesleduju, ale určitě mi ho není líto. Ale počkám si, jaký trest mu soud vyměří, na to jsem opravdu zvědavá.
@Pherenike píše:
A že se k tomu nepostavil jako chlap a zapíral a vymýšlel si směšné báchorky, když ho chytli…to bylo trapné a ne politováníhodné
Přesně,to mi vadí ještě víc…kradu,přišli mi na to..ale aspoň to přiznám a nevymýšlím p.čoviny. ![]()
@Markytka01 píše:
Já tě chápu, mě ho je taky tak nějak trochu líto. Z takovýho luxusu do věznice. Celej den v poklusu, pořád něco řešit a teď 23hodin denně sam. musí to být hrozná změna.
Kriste pane
![]()
Chudáček malý,aspon že mu nechali ty náhrady a bere pořád svůj podprůměrný plat
.Jenom doufám,že mu brzy na celu najdou nějakého kamaráda-a že jich tam nahoře je dost-aby tam nebyl samotinka samotná ![]()
Měly bysme se holky složit a poslat mu na celu nějakou krabici kvalitního vínka,nemyslíte?
![]()
@Tereza1986 Jo…nechápu, že k tomu všemu dopustí ještě to, že ze sebe dobrovolně udělá kreténa, který je pro smích úplně všem…to snad děti ve škole vymyslí lepší výmluvy…