Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
5.6.12 15:32

Pan ministr Schwarzenberg se snaží udržet hlavu, ale nedaří se mu to a hlava mu padá a padá na stůl.http://img.cas.sk/img/1/full/1300368-img-sobotka-david-rath-karel-schwarzenberg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 15:34

kdyz udajne nevedel ze v krabici jsou penzi tak proc ji drzel zuby nehty a vydal ji az na zakladade donucovacich prostredku?

kajinek versus rath. nejde srovnat penize a zivot. ale jde srovnat neco co patri vsem nad kradezi treba na pumpe. nejde o penize ktery byly jeho ale nas vsech a my vsichni na to doplacime.
a jak uz tu padlo. je to skoro to same jak se vsude pise jak ziska ruzny prispevky na ktery nemame ani narok a jak vse obejit. ale tohle vse se deje jen diky tomu co se deje nahore.vsichni uz jsou z toho doslova nasrany.
tim nikoho neomlouvam a ani neobvinuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
5.6.12 15:34

@Januliiik Idiot!!Bez komentáře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.6.12 15:35

No a ted mluví IDIOTU KRÁL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
5.6.12 15:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89

@martina75 já si myslím,že ho nevydají…

• Citovat
  • Upravit
14552

Ježíš Paroubek a jeho kritika paní Němcové…no co tak dala souhlas ke stíhání. Ze své funkce k tomu pravděpodobně má pravomoc, nebo tedy ne pravomoc, ale prostě může…tak co řeší. KDyby nedala souhlas, tak zas budou řešt, jak Rath ovlivnil svědky, uklidil důkazy a kdesi cosi. Jen kdby byl na jejím místě.
A já jí fandím, jako žena to ve své funkci nemá jednoduché a zvldáá ji dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
5.6.12 15:38

Ale jak se policisti vohákli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.6.12 15:40
@muffinka89 píše:

já pořád doufám že jo ,ale věc druhá je ta jak to vyšetřování bude pokračovat dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.6.12 15:41

Tomu nevěřím, to si nedovolí…

@muffinka89 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89

@martina75 Já si myslím,že ne-v dnešní době bych se tomu vůbec nedivila.On už teď má ve vazbě„nadstandart“ a to o něčem světší

• Citovat
  • Upravit
5813
Taky si myslím, že ho vydají… je to dost medializováno…
@martina75 píše:
já pořád doufám že jo ,ale věc druhá je ta jak to vyšetřování bude pokračovat dál :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:42

:poblion: :poblion: tomu švábovi by tam měli dát ještě polštářek a peřinku, aby se mohl uvelebit :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
5.6.12 15:42

ať je jaký je, ale z těch všech, co tam sedí kolem něj, by měli do kriminálu téměř všichni, každý má máslo na hlavě a v něčem jede. Jak říkal OPEN CARD, PROMOPRO, IZIP a pak se divíme, proč je státní kasa, vsadím se, že každý má něco za nehtama. Člověk, jak to vidí a slyší, tak se mu kufr obrací :poblion: :poblion: :poblion: . Co tam ještě za sviňárny jeden na druhého vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová