Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
.....jaká pak já jsem velká ryba ,co mi mužem z těch opozičních řad.....
![]()
Nemám ho ráda. V něčem pravdu má, v něčem ne. Líto mi ho neni. Předpokládám, že ho vydaj a že půjde sedět.
A eskorta mi tam v ničem nevadí. Je to vězeň, tak co…
@Nunka píše:
to jo… ale co si vybrat… brečet nebo se smát… kvůli malinkej v bříšku se radši směju
to chápu ![]()
Ahojky,
líto mi ho opravdu není,ale i mu tak trochu věřím,že to bylo na něj připravený,prostě ho potřebovali uklidit,to ho sammo vůůůbec neomlouvá.....jen třičtvrtě z nich né-li všichni jsou naprosto stejní.Předhodili Ratha,aby se lidi měli o čem bavit a oni mohli nerušeni dál krást.
Nejvíc mě dokáže vytočit Barta,který moralizuje a sám
je mi z něho opravdu šoufl.
A propo pozadí za ním je fakt unikát,kníže chrápe,Peake kroutí očima
![]()
to by me ale zajimalo co je na dezinformacich pravda. tomu verim ze hodne veci neni ani pravda. ale to ze mel krabici s vinem v ruce je proste fakt a kruta realita a to ostatni uz je jedno jestli bylo nebo ne. malyho ondraska nachytali na pisecku a on je z toho celej paf. to snad jeste ani jednou nezminil ze v krabici opravdu nebylo vino ale penizky.
@zizinka píše:
to by me ale zajimalo co je na dezinformacich pravda. tomu verim ze hodne veci neni ani pravda. ale to ze mel krabici s vinem v ruce je proste fakt a kruta realita a to ostatni uz je jedno jestli bylo nebo ne. malyho ondraska nachytali na pisecku a on je z toho celej paf. to snad jeste ani jednou nezminil ze v krabici opravdu nebylo vino ale penizky.
pravda,lae jestli je pravda,že na penězích ani na krabici nejsou jeho otisky,těžko mu to dokážou,že o tom věděl ![]()
JJ, já jsem jenom hejtman, co já můžu ![]()
@martina75 píše: .....jaká pak já jsem velká ryba ,co mi mužem z těch opozičních řad.....![]()
![]()
![]()
Prý: u mě se našlo jen pár drobných… já chápu, že každý pod pojmem „drobné“ chápe jiný obnos… ![]()
boze to je vul. politicky vezen. no a co, nemel to delat. delal to vedomne
@Menzy píše:
Prý: u mě se našlo jen pár drobných… já chápu, že každý pod pojmem „drobné“ chápe jiný obnos…
taky jsem si říkala, že má zvláštní pojetí slova drobné ![]()
Jinak koukejte… kníže nám otevřel očička ![]()
mě ho teda líto není a je mi z takových hajzlů na
kdyby tak pochytaly všechny zmetky co si tam nahoře nakradli tak by se smázl celý dluh republiky a ještě by zůstalo a nemusely by z nás tahat pořád větší a větší daně
![]()