Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
5.6.12 15:25

mě ho teda líto není a je mi z takových hajzlů na :poblion: :poblion: :poblion: kdyby tak pochytaly všechny zmetky co si tam nahoře nakradli tak by se smázl celý dluh republiky a ještě by zůstalo a nemusely by z nás tahat pořád větší a větší daně :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
5.6.12 15:26

Me je Ratha lito,prijde mi to stejny jako kauza Kajinek.Haji se dobre,NIKDO z nas nevi,jak to opravdu bylo a je.Jazdy z nas zna media.Potrebuji nejakou svinarnu na nekoho schodit a jim prisel vhod.Jsou horsi lidi..jestli neco provedl a dokazou mu to,tak at mu daji pokutu a nic vic!!!!

• Citovat
  • Upravit
25324
@nettie píše:
Mně se jenom líbí ty argumenty Krade přece každý, jenom u něj se na to přišlo. A to ho jako omlouvá? Ano, kradou i jiní, ale kdyby nekradl Rath, do téhle situace by se nedostal. Doufám, že sedět půjde.

tak,jasně vyjádřeno pro ty,co neustále říkají,jak kradou i jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933

se divim ze se jeste nikdo nezvedl a nedal mu tecku mezi oci aby se probral. nemylsim knizemu ale Rathovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.6.12 15:27

Ale stejně, je to pořádnej držkopád … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
5.6.12 15:27

chudák se může mýt jen dvakrát týdně,co by jako chtěl jako hotel či co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 15:28
@Sandra752 píše:
Me je Ratha lito,prijde mi to stejny jako kauza Kajinek.Haji se dobre,NIKDO z nas nevi,jak to opravdu bylo a je.Jazdy z nas zna media.Potrebuji nejakou svinarnu na nekoho schodit a jim prisel vhod.Jsou horsi lidi..jestli neco provedl a dokazou mu to,tak at mu daji pokutu a nic vic!!!!

pokutu? a z ceho ji zaplati? ze svy kasicky urcite ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222

Asi budu brečeeeeeet bééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414

Mě by se líbilo, kdyby se všichni chytli za nos, poslali ty svý ulitý prachy na účet republice a bylo po schodku … :palec: Jj, a všichni žili šťastně až do smrti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.6.12 15:29
@Sandra752 píše:

promin ,ale srovnávat Kajínka a Ratha snad ani nejde .a jestli něco provedl je snad zřejmé -oni ho při tom totiž chytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.6.12 15:29

Tak mně ho není líto ani omylem. Za tu dobu, co je hejtmanem toho napáchal tolik. A jestli je pravda, že zadržoval ty evropský dotace, tak ať jde sedět. Jestli na nás totiž kvůli němu ještě vlítne Brusel a budeme muset něco vracet, tak nás těch jeho pár drobnejch přijde pěkně draho. Škoda, že jich nechytili víc. Kdyby měli v tomhle státě zavřít všechny politiky, kteří berou úplatky, tak by museli vystavět novou věznici. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.6.12 15:30

Typický RAth, obvinil všechny okolo, jak to bylo drahé, že se ted stoplo uplně všechno, v čem má on prsty, ale ani gram toho, že prostě ty odposlechy mluví za všechno. Co na tom, že ho odposlouchávali, no tak asi kdyby nic nevyváděl, tak by k odposlechu nebylo důvodu, že…ne, prostě RAth je Rath. Jen doufám, že ho vydají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.6.12 15:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:31

u nás v republice je všechno na palici :zed: „chudáček“ co za nic nemůže, sedí a nic nemusí a ještě dostává tučný plat, no o tom se normálnímu čoveku ani nezdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.6.12 15:31
:pankac: :pankac: :pankac:
@janinkaz píše:
Mě by se líbilo, kdyby se všichni chytli za nos, poslali ty svý ulitý prachy na účet republice a bylo po schodku … :palec: Jj, a všichni žili šťastně až do smrti :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová