Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
5.6.12 15:42

musím se rozloučit budí se mi děti tak zatím a budem věřit v lepší zítřky nebo spíš pozítří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:43
@Menzy píše:
Taky si myslím, že ho vydají… je to dost medializováno…

já tomu moc nevěřím no, ale měli by, je fakt když byla kauza Drobil tak se z toho taky vyvlekl, ale na druhou stranu tohle medializované fest a točí se tam fest peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.6.12 15:44

Jsem ráda, že je to jednání věřejné, jinak bysme měli po žížalkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584

Ja zas rikam,jak my obycejni lide muzem vedet jak to bylo???Ja u toho zatykani nebyla,ani u nej v byte,tudiz tezko rict.Mozna vinen je,mozna taky ne :) Grosse taky spousta lidi odsuzovala,pritom ja se znam se Šárkou a vím,ze vydelat poctive penize si umela.A pokud je Rath setrilet,tak s tim platem co bere si nasetrit mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

anulka přesně+, zastávám úplně stejný názor, bysme na jedné ruce možná spočítali „čistého“ politika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.6.12 15:45

Tak zabásnout by asi mohli celou Sněmovnu a nic by se tím nezkazilo, ale holt mají ted Ratha… v něčem s ním slouhlasím, že na další asi těžko dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
5.6.12 15:45

To s tím Grossem nemůžeš myslet vážně…to byl zloděj extra ultra…a ta jeho blbka, co ho zbalila, věřím, že tím určitě peníze vydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.6.12 15:47
@pipiinka píše:
Ja zas rikam,jak my obycejni lide muzem vedet jak to bylo???Ja u toho zatykani nebyla,ani u nej v byte,tudiz tezko rict.Mozna vinen je,mozna taky ne :) Grosse taky spousta lidi odsuzovala,pritom ja se znam se Šárkou a vím,ze vydelat poctive penize si umela.A pokud je Rath setrilet,tak s tim platem co bere si nasetrit mohl.

hmm hlavně Gross ví jak obchodovat s akciema…celkem Ti závidím ty křišťálově čisté iluze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
@Lonette píše:
To s tím Grossem nemůžeš myslet vážně…to byl zloděj extra ultra…a ta jeho blbka, co ho zbalila, věřím, že tím určitě peníze vydělala.

nevim jak on vydelaval,ale Šarka jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552

Mně ted ani tak nejde o samotné vyšetřování, ale o ten krok Sněmovny, vydat ho…doufám, že ho vydají. Pak ať se ukáže a klidně že je nevinej (o čemž pochybuji…proč by obyčejnou krabici s vínem bránil zuby nehty - nadneseně řečeno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:48
@pipiinka píše:
nevim jak on vydelaval,ale Šarka jo :)

jak? Urval od koryta co se dalo a šel do pryč s křišťálově čistou náručí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.6.12 15:49

Tak Šárka Grossová dělá Amway a tam, když se podaří obchod rozjet, tak se vydělat dají pěkné peníze a poctivě. Takže na Šárku nemám ani popel, stojí za tím hodně práce a překonání úšklebných obličejů okolí, než se to podaří. Ale její manžel, tak tam nevím, tam si jeho nevinou jistá nejsem. Spíš je to asi tvrdá práce jeho manželky a investovat následně peníze do akcií už není tak složité…když je co investovat :-D

Příspěvek upraven 05.06.12 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.6.12 15:50
@Januliiik píše:
jak? Urval od koryta co se dalo a šel do pryč s křišťálově čistou náručí :lol: :lol:

vis co,co reknu to se zkritizuje,radeji budu mlcet
ale opravdu zastavam presumpci neviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.6.12 15:52
@Miriska píše:
Tak Šárka Grossová dělá Amway a tam, když se podaří obchod rozjet, tak se vydělat dají pěkné peníze a poctivě. Takže na Šárku nemám ani popel, stojí za tím hodně práce a překonání úšklebných obličejů okolí, než se to podaří. Ale její manžel, tak tam nevím, tam si jeho nevinou jistá nejsem.

vsak ja o Šarce mluvila,ona v amway je na vysokem miste,ja driv kdyz jsem se o amway zajimala,tak mi ukazovala co a jak,brala na seminare,seznamila Romanem atd.,pravda ze ja na to ale nemela se takhle vysplhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.12 15:53
@pipiinka píše:
vis co,co reknu to se zkritizuje,radeji budu mlcet
ale opravdu zastavam presumpci neviny

ale tak si to neber 8o :hug:
prostě nikdo politikům nevěří, že nekradou…každý je na*ratý, nám berou co se dá, jen proto, aby oni mohli krást

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová