Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že nevinný není, ale také si myslím, že „něco“ bylo přikrášleno, aby to byla ta správná mediální pecka. A jak se říká: Vlk se nažere a koza zůstane celá. Takže možná bude Rath exemplární případ, veřejnost bude spokojená a ostatní grázlové si budou mýt ruce.
Ať je to tak či onak všechno je to hrozně k pláči!
![]()
@Mišmiš píše:
Jenže soudni stáni podle me veřejne nebude a informace z nej budou opet tlumoceny pres tisk…
A proč by nebylo? Není důvod. U Bárty a Škárky bylo taky veřejné.
jé škoda, že jsem tuhle diskusi neobjevila dřív, koukala jsem a z pana knížete jsem normálně učůrávala magi v kostkách ![]()
ratha mi líto není, je to šmejd, sejřil mě už jako ministr zdravotnictví ![]()
@Šája píše:
sejřil mě už jako ministr zdravotnictví
Já si vždycky říkám, že horšího ministra zdravotnictví už nikde sehnat nemůžou a ejhle, vždycky se ještě někdo horší najde
![]()
@janinkaz píše:
Já si vždycky říkám, že horšího ministra zdravotnictví už nikde sehnat nemůžou a ejhle, vždycky se ještě někdo horší najde![]()
no to je taky fakt ![]()
@janinkaz píše:
Viď. Kdyby všechny ty šmejdy pochytali, tak nám praskají věznice ve švech![]()
![]()
At si postavi nove! Aspon se nebudou jen valet! ![]()
@babčamk píše:
At si postavi nove! Aspon se nebudou jen valet!
Jo, jako že by oni sami? Vlastnoručně?
By jim to spadlo na hlavu ![]()
Nečetla jsem teda celou diskuzi, ale mě tam dneska šíleně vytáčel ten Schwarzenberg
Do pr.dele, jak tam mohl chrápat sakra? Jsem čekala, kdy z té židle spadne. Jsem chvilkama neposlouchala ani toho Rátha, jak jsem furt čuměla na toho spícího dědu, to je fakt vizitka toto. Proč tam je, když ho to nebaví…
@Banny.J píše:
Nečetla jsem teda celou diskuzi, ale mě tam dneska šíleně vytáčel ten SchwarzenbergDo pr.dele, jak tam mohl chrápat sakra? Jsem čekala, kdy z té židle spadne. Jsem chvilkama neposlouchala ani toho Rátha, jak jsem furt čuměla na toho spícího dědu, to je fakt vizitka toto. Proč tam je, když ho to nebaví…
Jestli to nebyla sebeobrana před Rathovou demagogií. ![]()
@Banny.J píše:
Nečetla jsem teda celou diskuzi, ale mě tam dneska šíleně vytáčel ten SchwarzenbergDo pr.dele, jak tam mohl chrápat sakra? Jsem čekala, kdy z té židle spadne. Jsem chvilkama neposlouchala ani toho Rátha, jak jsem furt čuměla na toho spícího dědu, to je fakt vizitka toto. Proč tam je, když ho to nebaví…
SCHVARZENBERG TRPÍ NARKOLEPSÍÍ!!!
už několikrát jsem ho viděla v tel. spát, třeba v otázkách Václava Moravce a jakmile šel dotaz na něj, probral se s odpověděl - přesně reagujíc na předchozí rozhovor i na otázku. Jako kdyby nespal.
@Marau
jo,je to pravda,taky jsem to někde četla.On nespí v pravém slova smyslu,jenže to holt blbě vypadá no
kníže jeden
náhodou ho mám z celé té bandy nejradši.Aspoň vím že nekrade,nelže,netuneluje a nevymejšlí krávoviny kterak si bokem přivydělt na úkor lidí.
@jitkabokule KDE SI ZÍSKALA TAKOVOU JISTOTU?TY NEVÍŠ,ŽE KDO MÁ HODNĚ CHCE JEŠTĚ VÍC?
@29 píše:
@jitkabokule KDE SI ZÍSKALA TAKOVOU JISTOTU?TY NEVÍŠ,ŽE KDO MÁ HODNĚ CHCE JEŠTĚ VÍC?
no to je staré známé pravidlo,jen mi přijde že prostě kníže není jeden z těch co se zčistajasna dostanou k moci a hledí si honem honem nahrabat dokud u koryta jsou.Má svý pozemky,nějaký ten zámek…připadá mi že je tak nějak spokojenej,co by se někam za něčím honil.Taky o něm nic podobnýho ani náznakem není slyšet.
Já si taky nemyslím, že by chtěl kníže víc..u nich to je i o určitý cti, on fakt už nepotřebuje víc…u Bárty to byl jiný případ, on chtěl víc kontaktů, větší moc.
ahoj holky. normalne se politikou nezaobírám, ale vcera jsem si to poslechla. Mozna o tech penezich Rath vedel, mozna ne. Faktem je, ze lahev v krabici se chova jinak nez penize. obcas se posune, obsah zblunkne, ci lahev cinkne o okraj (pokud je jich vic tak nekdy i o sebe)
Kazdopadne me nejvic vytocilo, jak se prirovnaval k obeti, prirovnaval se k Tymosenkove a vicemene me z toho vyplynulo primocare vydirani ve smyslu:
Bud to zametete pod koberec a pustite me, nebo vas rozmaznu v kazdem zahranicnim tisku a budu na vas posilat ruzne komise a vysetrovatele.