Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
6.6.12 12:42

Hlavně podivný byl vztah, jak řekl, že to byli peníze na volební kampaň, to věřím, že musel Sobotka úplně trnout, co tím myslel. Nic víc k tomu neřekl, a večer jsme poslouchala komentář e atam se většina shodla v tom, že to byl vzkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.6.12 12:43

Holky tak věčně chrápající Trautenberk mě taky štve a je mi jedno jestli spí doopravdy nebo ne. Má nás reprezentovat v zahraničí, ale když mluví, tak musím na teletextu lovit skrtý titulky a když nemluví, tak chrní…křeček jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.6.12 12:50

Silně pochybuju, že je to obětní beránek - jako proč? Veřejnosti je to přece jedno, všeobecně se ví, že všichni kradou, nedá se s tím nic dělat, tak co. Česká veřejnost je v tomhle slepá, když takhle někoho chytí, vyvolá to rozruch na chvíli a druhej den už se zase řeší Bartošový milenec, fotbal nebo něco podobnýho. Takže úředhazovat veřejnosti nějakýho obětního beránka nemá nikdo zapotřebí.

Podle mě si už prostě myslel, že může všechno, je to parchant, arogantní hajzl, kterýmu není nic svatý, je dobře že ho chytli a doufám, že po spravedlivým procesu a věrohodných důkazech ho zavřou, až zčerná. A doufám, že ti ostatní podobný hajzlové, kterých je tam ještě spousta, a to jedno, z jaký politický strany, se alespoň na chvilku budou bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
6.6.12 12:55
@lleennttiillkkaa
@lleennttiillkkaa píše:
Holky tak věčně chrápající Trautenberk mě taky štve a je mi jedno jestli spí doopravdy nebo ne. Má nás reprezentovat v zahraničí, ale když mluví, tak musím na teletextu lovit skrtý titulky a když nemluví, tak chrní…křeček jeden.

klííííd ;) on je jenom marod ;)
docela by mě zajímalo jestli jsou na tu narkolepsii léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.6.12 14:21
@Fassatka píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahem :,( Je to přeci jenom bývalý středočeský hejtman. A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atd :D Hezké odpoledne všem.

Mě ho líto rozhodně není, je to de*il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.10.13 12:18

Ahoj holky, tak jsem při obědě přemýšlela nad otcem Rátha, který tvrdí, že ty jeho penízy byly jeho. Co si myslíte dál o této kauze po nějaké době? Váleli byste doma legálně získané peníze jen tak pod polštářem, respektivě v krabici od vína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.13 12:34

Můj známý pracoval s Dr. Rathem u záchranky. Říká o něm, že byl nejpoctivější a neprofesionálnější lékař, který tam byl - zachránil život ochotným přístupem mnoha lidem. Např. ředitel SchwARZ, který jezdil také jako lékař u záchranky a pak se stal ředitelem, se neblaze proslavil tím, že se mu nechtělo vlézt do neschůdných podmínek za zraněnými dát první pomoc-a není prý jediný. Rath byl prý vždy výborný lékař a byl ochotný. Tvrdil, že je mj. i výborný pediatr. Politika mu samozřejmě stoupla DO HLAVY. vĚŘÍM, ŽE SE OBOHACOVAL-ale věřím, že málo oproti jiným, jsou tam větší zloději :-) mediuální masáž má odvést pozornost od větších zlodějů. Policejní vyšetřování prapodiovné, důkazy vachrlaté, často neúplné, vytržené z kontextu-a rok a půl ve vazbě za krádež, když vrahy pouští na svobodu? to normální n e n í :-)omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
14679
4.10.13 12:55
@Osmanka píše:
Ahoj holky, tak jsem při obědě přemýšlela nad otcem Rátha, který tvrdí, že ty jeho penízy byly jeho. Co si myslíte dál o této kauze po nějaké době? Váleli byste doma legálně získané peníze jen tak pod polštářem, respektivě v krabici od vína?

si spíš říkám, kde legálně získat tolik peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.10.13 08:58
@Anonymní píše:
Můj známý pracoval s Dr. Rathem u záchranky. Říká o něm, že byl nejpoctivější a neprofesionálnější lékař, který tam byl - zachránil život ochotným přístupem mnoha lidem. Např. ředitel SchwARZ, který jezdil také jako lékař u záchranky a pak se stal ředitelem, se neblaze proslavil tím, že se mu nechtělo vlézt do neschůdných podmínek za zraněnými dát první pomoc-a není prý jediný. Rath byl prý vždy výborný lékař a byl ochotný. Tvrdil, že je mj. i výborný pediatr. Politika mu samozřejmě stoupla DO HLAVY. vĚŘÍM, ŽE SE OBOHACOVAL-ale věřím, že málo oproti jiným, jsou tam větší zloději :-) mediuální masáž má odvést pozornost od větších zlodějů. Policejní vyšetřování prapodiovné, důkazy vachrlaté, často neúplné, vytržené z kontextu-a rok a půl ve vazbě za krádež, když vrahy pouští na svobodu? to normální n e n í :-)omlouvám se za anonym.

o důkazech nic nevíme, informují nás jen média :nevim: dlouhá vazba mi přijde adekvátní vzhledem k tomu že má jistě někde v zahraničí ulito dost peněz…
Nejnechutnější je, že ukradené peníze jsou tady každého z nás - přitom si tihle hajzlíci mastí kapsu a s klidným svědomím prohlašují: že není na postavení školky, není na důchody,, není na víc policistů, není na lepší zdravotnictví ani kulturu :evil: :evil:
samozřejmě krade v politice skoro každý, ale nemělo by to procházet nikomu - takové to že někdo krade víc…a co jako? to s tím že kradl konkrétně on nijak nesouvisí, tady se soudí Rath :nevim: :nevim:
doufám ve spravedlivý soud a doufám že to u Ratha neskončí a půjdou za katr i další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.10.13 12:01
@Lussye píše:
si spíš říkám, kde legálně získat tolik peněz :think:
Údajně byly otce a ten snad někde v zahraničí pracoval. No a to mě právě překvapuje, že kdybych takto přišla k miliónům legálně, tak je dám do banky a nekoukám na ně doma. Nebo ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.10.13 12:05
@Anonymní píše:

Souhlas, že jich je víc, těžko říct, zda Ráth je jen rybička, kdo ví, jestli nebyl žralok. A moc souhlasím, že právě lidem moc stoupá do hlavy. Ono totiž je to jasné, do vysoké politiky se dostanou jen ti, co někomu něco slíbí, když jim někdo dá hlas a tím to začíná. Nevěřím že do vysoké politiky se člověk dostane opravdu jen tak, že je dobrý. A čím je výš, tím více musí uplácet, slibovat a pak v tom už umí tak chodit, že to bere za samozřejmé a jede v tom i jako ministr a to opět ve větším - jde tam už o víc. Slyšela jsem též o Nečasovi, jak byl čistý než se dostal do vysoké politiky. Tu anonymitu moc nechápu, když vyjadřovat názory, tak hrdě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová