Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
5.6.12 16:19

to víš že jo? zatloukat zatloukat zatloukat…už jsi viděla nějakého politika, aby se k něčemu přiznal??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.6.12 16:20
@Neprihlasena Jaruna píše:
Uz hodinu ted koukam na CT24 a Rath tvrdil,ze nikde zadne miliony u neho nikdo nenasel,nic nikde nemel… :think: ,samopal taky ne,jak se psalo.Ted teda jsem se uprimne zamyslela,zda je to vsechno pravda,co o nem vsude pisou.
Nerikejte mi,pokud u neho najdou miliony,to by byl sakra dukaz a on by to stejne verejne zaprel??
Koukate na to nekdo?

Asi se řídí stejným heslem jako se radí u nevěry - zatloukat, zatloukat, zatloukat… :mrgreen: Pochybuju, že by ho bez důkazů drželi ve vazbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.6.12 16:22

jéééé, kéž by tam zkončili všichni tyhle papaláši :pocitac: :pocitac:
to by bylo super, takových prasat nenažraných mě fakt líto není. Když už, tak lituju ty co opravdu trpí a ještě k tomu nevinně. Ale politiky, to fakt ne. Na ty já osobně z výšky ser*!!!!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.6.12 16:23

No ja bych rada aby dostali prostor Rathovi advokati alespoň. Nic proti absolutni vetsine naroda, ale ja tedy vazne nevnimam informace v tisku jako kvalitni material pro udelani si jakehokoliv nazoru. Po zkusenosti s medii neberu vazne snad ani informaci o datumu a to nemluvim o bulvaru ale o tisku berouci se vseobecne jako o kvalitnim nestranem. Nesnasim odsouzeni kohokoliv na zaklade JEDNOSTRANE informace v tisku. Beru to jako osobni tragedii jednoho cloveka, pravdu se nedozvim a bude zajimave sledovat sled udalosti, ale neslibuji si od toho vic nez medialni masirku a zastineni vetsich tunelu nez si asi umime predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.6.12 16:25
@Neprihlasena Jaruna píše:
Uz hodinu ted koukam na CT24 a Rath tvrdil,ze nikde zadne miliony u neho nikdo nenasel,nic nikde nemel… :think: ,samopal taky ne,jak se psalo.Ted teda jsem se uprimne zamyslela,zda je to vsechno pravda,co o nem vsude pisou.
Nerikejte mi,pokud u neho najdou miliony,to by byl sakra dukaz a on by to stejne verejne zaprel??
Koukate na to nekdo?

by tu razii k němu do bytu mohli mít natočenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.6.12 16:26

Nechala bych to na soudu, tisk fakt není věrohodný…no i když soudy to asi tak nějak zametou a beztak to vyšumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.6.12 16:27

Tak soudnimu systemu v ČR verim jeste mene nez mediim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.6.12 16:27
@Mišmiš píše:
No ja bych rada aby dostali prostor Rathovi advokati alespoň. Nic proti absolutni vetsine naroda, ale ja tedy vazne nevnimam informace v tisku jako kvalitni material pro udelani si jakehokoliv nazoru. Po zkusenosti s medii neberu vazne snad ani informaci o datumu a to nemluvim o bulvaru ale o tisku berouci se vseobecne jako o kvalitnim nestranem. Nesnasim odsouzeni kohokoliv na zaklade JEDNOSTRANE informace v tisku. Beru to jako osobni tragedii jednoho cloveka, pravdu se nedozvim a bude zajimave sledovat sled udalosti, ale neslibuji si od toho vic nez medialni masirku a zastineni vetsich tunelu nez si asi umime predstavit

Ale vždyť to není soud ;) , ten teprve bude, tam budou mít prostor i jeho právníci a tam se teprve bude rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.6.12 16:28

Jenže soudni stáni podle me veřejne nebude a informace z nej budou opet tlumoceny pres tisk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
5.6.12 16:30

Jasne,na vazbe ho muzou drzet kvuli tem 7mi milionum v krabici,ale nevim,prijde mi to divne tvrdit verejne ze u me doma nic nenasli a pritom vedet,ze na to maji dukazy.No tak uvidime,ted ho vydali,ale ze jich bylo dost pro vydani.

• Citovat
  • Upravit
3270
5.6.12 16:39
@Mišmiš píše:

Já si myslím něco podobného :think: :think: navíc,jak ho poslouchám jak mluví o všech těch tunelech,Kubicovi,Izipu a takových věcech,tak se nemůžu zbavit dojmu že má pravdu a že je část toho na něj ušitá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.6.12 16:42
@jitkabokule píše:
Já si myslím něco podobného :think: :think: navíc,jak ho poslouchám jak mluví o všech těch tunelech,Kubicovi,Izipu a takových věcech,tak se nemůžu zbavit dojmu že má pravdu a že je část toho na něj ušitá. :nevim:

taky mam ten pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
5.6.12 16:46
@pipiinka píše:
taky mam ten pocit
žejo?tak trochu obětní beránek,aby se veřejnost nažrala a nevrtala v mnohem větších rybnících.Jen doufám,že tohoto nakonec nedosáhnou,že se vrtat bude tam kde se má :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.6.12 16:48

podle mě na něj nic ušito nebylo, je to úlisný zmetek už od pohledu, …jen to praklo, bez důkazů by ho obvinit nemohli…mediální masáž tu je silná, to je fakt…věřím že řada informacích v tisku jsou jen bubliny, které jen zvyšují čtenost…no u soudu se uvidí - věřím že to bude veřejné jako třeba u Bárty a Škárky
a doufám že se rozpletou i další hnusy…no aspoň něco, lepší než nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
5.6.12 16:51

ta Nemcova je jeste rozumnejsi, nez vypada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová