Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě ho tedy líto není ani trochu.
Hrabe, bere úplatky, lže.
Asi mu poslanecký plat nestačil že?
Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahemJe to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atdHezké odpoledne všem.
nejsi ty jeho manželka?
![]()
Ne, líto mi ho není. A doufám, že se s ním bude zacházet normálně a ne jako s celebritou! šup s ním do lochu a makat, aby ten dluh částečně splatil! a ať je výstrahou pro všechny a nejen pro hrabání do vlastních kapes ale i zfalšované výběrové komise, nákupy zbytečností za miliony a pod
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahemJe to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atdHezké odpoledne všem.
Jen ať shnije za mřížema
Náš špitál díky němu mále přišel o dotace ![]()
@zizinka píše:
Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout
Viď. Kdyby všechny ty šmejdy pochytali, tak nám praskají věznice ve švech
![]()
Kdyby ti hajzlíci nahoře nekradli a netunelovali, tak tady v republice není žádná krize - raději, kdyby ty prachy dali na rodiny, důchodce, prostě na všechny potřebné. Ale pročpak, raději je budou chlamtat! ![]()
@Nainuva píše:
nejsi ty jeho manželka?![]()
Ne, líto mi ho není. A doufám, že se s ním bude zacházet normálně a ne jako s celebritou! šup s ním do lochu a makat, aby ten dluh částečně splatil! a ať je výstrahou pro všechny a nejen pro hrabání do vlastních kapes ale i zfalšované výběrové komise, nákupy zbytečností za miliony a pod
![]()
Nebo ta milenka?
,anonym teda nechapu
.
Jen at tahne za katr,jedine dobre,vsem penize berou a vsichni do jednoho a sami maji doma pod podlahama miliony a nekteri ho jeste budou litovat,no strasny
.
@janinkaz píše:
Viď. Kdyby všechny ty šmejdy pochytali, tak nám praskají věznice ve švech![]()
![]()
Možná proto tak bojují za to domácí vězení a miliardu do rozpočtu
Asi připravují vězeňskou expanzi ![]()
@Markytka01 píše:
Já tě chápu, mě ho je taky tak nějak trochu líto. Z takovýho luxusu do věznice. Celej den v poklusu, pořád něco řešit a teď 23hodin denně sam. musí to být hrozná změna.
Já nestačím zírat ![]()
Nebude se podepisovat petice za Rathovo propuštění, že ne
![]()
@zizinka píše:
Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout
Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama
a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.
@janinkaz píše:
Já nestačím zíratNebude se podepisovat petice za Rathovo propuštění, že ne
![]()
![]()
![]()
Budeme se skládat na jeho kauci
![]()
@Katka86 píše:
Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama![]()
a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.
spíš by to měli rozdělit mezi pracující obyvatele to by se měli jak prasata v itě ![]()
@zizinka píše:
Pokud bude vládnout ODS tak se pravičáci bát nemusí jdou jen po levici.
@Neprihlasena Jaruna píše:
Nebo ta milenka?,anonym teda nechapu
.
Jen at tahne za katr,jedine dobre,vsem penize berou a vsichni do jednoho a sami maji doma pod podlahama miliony a nekteri ho jeste budou litovat,no strasny.
Myslíš jeho drahou přítelkyni z Kladenské nemocnice? Kladno si postavilo novej obr extra supr pavilon, narvalo do něj drahý přístroje (byť byli v nabídce i levnější firmy) a Rath jim přiděloval dotace. Ostatní špitály se třásli nad tím, že se budou rušit a tam se zvelebovalo. Jsem zvědavá, kdo jim teď bude rvát tolik peněz na údržbu a chod, když jejich milovanej hejtman sedí. Ať si taky užijou trochu strachu z existence ![]()