Vydání Ratha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
5.6.12 14:22

Mě ho tedy líto není ani trochu.

Hrabe, bere úplatky, lže.

Asi mu poslanecký plat nestačil že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 14:23

Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.6.12 14:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahem :,( Je to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atd :D Hezké odpoledne všem.

nejsi ty jeho manželka? :lol: :lol:

Ne, líto mi ho není. A doufám, že se s ním bude zacházet normálně a ne jako s celebritou! šup s ním do lochu a makat, aby ten dluh částečně splatil! a ať je výstrahou pro všechny a nejen pro hrabání do vlastních kapes ale i zfalšované výběrové komise, nákupy zbytečností za miliony a pod :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá mě spí, tak se dívám na čt 24, má tam proběhnout jednání sněmovny o vydání pana Ratha. Co si o tom myslíte? Je mě ho docela líto, myslím jako člověka, podle mého názoru se s ním jedná hůř než s vrahem :,( Je to přeci jenom bývalý středočeský hejtman . A hrabou přeci všichni, jenom jeho prostě chytli.
Já jenom, abychom se taky jednou bavili o něčem jiném než o dítkách, nevěrách atd :D Hezké odpoledne všem.

Jen ať shnije za mřížema :cert: Náš špitál díky němu mále přišel o dotace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:28
@zizinka píše:
Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout :think:

Viď. Kdyby všechny ty šmejdy pochytali, tak nám praskají věznice ve švech :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.6.12 14:29

Kdyby ti hajzlíci nahoře nekradli a netunelovali, tak tady v republice není žádná krize - raději, kdyby ty prachy dali na rodiny, důchodce, prostě na všechny potřebné. Ale pročpak, raději je budou chlamtat! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
5.6.12 14:29
@Nainuva píše:
nejsi ty jeho manželka? :lol: :lol:Ne, líto mi ho není. A doufám, že se s ním bude zacházet normálně a ne jako s celebritou! šup s ním do lochu a makat, aby ten dluh částečně splatil! a ať je výstrahou pro všechny a nejen pro hrabání do vlastních kapes ale i zfalšované výběrové komise, nákupy zbytečností za miliony a pod :cert: :cert:

Nebo ta milenka? :mrgreen: ,anonym teda nechapu :roll: .
Jen at tahne za katr,jedine dobre,vsem penize berou a vsichni do jednoho a sami maji doma pod podlahama miliony a nekteri ho jeste budou litovat,no strasny :zed: .

• Citovat
  • Upravit
1961
5.6.12 14:30
@janinkaz píše:
Viď. Kdyby všechny ty šmejdy pochytali, tak nám praskají věznice ve švech :cert: :cert: :cert:

Možná proto tak bojují za to domácí vězení a miliardu do rozpočtu :mrgreen: :andel: Asi připravují vězeňskou expanzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:30
@Markytka01 píše:
Já tě chápu, mě ho je taky tak nějak trochu líto. Z takovýho luxusu do věznice. Celej den v poklusu, pořád něco řešit a teď 23hodin denně sam. musí to být hrozná změna.

Já nestačím zírat 8o

Nebude se podepisovat petice za Rathovo propuštění, že ne :?: :nevim: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.12 14:31
@zizinka píše:
Me by spis zajimalo, kolik se jich tam ted klepe strachy kdyz vidi jak muzou taky dopadnout :think:

Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama :P :lol: a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.12 14:32
@janinkaz píše:
Já nestačím zírat 8oNebude se podepisovat petice za Rathovo propuštění, že ne :?: :nevim: :think: :roll:

Budeme se skládat na jeho kauci :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.6.12 14:32
@Katka86 píše:
Klepou se uplně všichni do jednoho.Chtělo by to všem těm nahoře prohledat domy,odkrýt podlahy a krabice s vínama :P :lol: a schodek v rozpočtu by se vypařil,kolik peněz by se objevilo.

spíš by to měli rozdělit mezi pracující obyvatele to by se měli jak prasata v itě :D

• Citovat
  • Upravit
23864
5.6.12 14:33
@zizinka píše:

Pokud bude vládnout ODS tak se pravičáci bát nemusí jdou jen po levici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:35
@Neprihlasena Jaruna píše:
Nebo ta milenka? :mrgreen: ,anonym teda nechapu :roll: .
Jen at tahne za katr,jedine dobre,vsem penize berou a vsichni do jednoho a sami maji doma pod podlahama miliony a nekteri ho jeste budou litovat,no strasny :zed: .

Myslíš jeho drahou přítelkyni z Kladenské nemocnice? Kladno si postavilo novej obr extra supr pavilon, narvalo do něj drahý přístroje (byť byli v nabídce i levnější firmy) a Rath jim přiděloval dotace. Ostatní špitály se třásli nad tím, že se budou rušit a tam se zvelebovalo. Jsem zvědavá, kdo jim teď bude rvát tolik peněz na údržbu a chod, když jejich milovanej hejtman sedí. Ať si taky užijou trochu strachu z existence :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.12 14:36
@Katka86 píše:
Budeme se skládat na jeho kauci :pankac: :pankac: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek