Vydírání skrze děti

466
25.4.12 17:00

Vydírání skrze děti.

No tak mi někdo poraďte jak reagovat na smsku ,,Když mi teď nepůjčíš syna na tři dny, tak tvému příteli povím, jak jsi všem lhala. A věř mi, jde o dost důležitou věc. Když mi vyhovíš, nebudu ti kazit rodinné štěstí!"
Nejsem si žádné lži vědoma, takže se nebojím, ale docela mě takovéhle vydírání namíchlo. Jak by jste reagovaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
25.4.12 17:02

Osobně bych mu napsala přesně tohle,co píšeš tady… Vy nemáte soudně upravený styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
25.4.12 17:04

Asi bych napsala OK řekni......
ale „půjčit syna“ copak děti se půjčují???
jak to máte upravené??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 17:13

tak jedna věc,proč si ho nechce vzít slušně?Nebo bys ho schválně nedala?A nechápu co by měl bonzovat,je snad děcko 8o 8o 8o ?A pokud nic netajíš,tak buď v klidu.
Napsala bych mu asi tohle:
Pokud našeho syna chceš,jde to říct i slušně,jsme dospělí.A pokud máš pocit,že musís vyhrožovat,je to smutný a je mi tě lito.Napiš mi ještě jednou a slušně a můžem se domluvit.PS:rodinný štestí mi nepokazíš:-)

To bych mu napsala sprosťákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.4.12 17:19

Taky bych upozornila přítele - on si ex může klidně něco vysát z prstu, tak aby ho to nezaskočilo.
Já si teda nedovedu představit, že mi ex jakéhokoliv mého chlapa volá a „kazí rodinné štěstí“, i kdyby tvrdila, že má kdovíjaké důkazy, tak bych ji poslala někam.
A jestli je přítel normální, tak může exovi pro info zavolat sám :lol:

S vyděrači se nevyjednává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 17:25

Bláhově jsem si myslela, že se ohledně syna normálně lidsky domluvíme mezi sebou, takže styk upravený nemáme. Ale asi to bez soudu nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 17:30
@wildcherry píše:
tak jedna věc,proč si ho nechce vzít slušně?Nebo bys ho schválně nedala?A nechápu co by měl bonzovat,je snad děcko 8o 8o 8o ?A pokud nic netajíš,tak buď v klidu.

On nějak nedokáže přenést přes srdce, že se se mnou rozešel a to už je to dost dávno. Takže pořád takhle hledá špínu a co kde kdy o mě kdo řekl a pak vyhrožuje, že to řekne příteli. Vždycky jsem s ním syna pustila a to podle jeho přání (někdy za čtrnáct dní, někdy po měsíci, někdy po dvou) o to víc mě tohle štve. Já mu vycházím vstříc a on na mě takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 17:37
@Vedaniga píše:
On nějak nedokáže přenést přes srdce, že se se mnou rozešel a to už je to dost dávno. Takže pořád takhle hledá špínu a co kde kdy o mě kdo řekl a pak vyhrožuje, že to řekne příteli. Vždycky jsem s ním syna pustila a to podle jeho přání (někdy za čtrnáct dní, někdy po měsíci, někdy po dvou) o to víc mě tohle štve. Já mu vycházím vstříc a on na mě takhle.

to je na prd toto.Jako nápad super,že po domluvě a proč ne,jenže né každý se o tom chce slušně lidsky pobavit.Já nechápu,proč utočí ale na tebe?on odešel,on si šel hledat stěstí tak co chce jako po tobě?
No co si mu napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 18:02

Napsala jsem mu, že když bere syna jako prostředek k vydírání a vyhrožování, tak bude lepší když návštěvu odloží do doby, než se uklidní, tak něco v tom smyslu. A já se uklidnit potřebuju tedy taky, po pravdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 18:04

já bych na něho šla opačně…ano všechno bude,ale až se začneš chovat slušně.Takto aby jsi ho jen víc a víc nedráždila.Ty a on má ženskou?Jen jestli se tak nechová,že žarlí.To víš on PÁN tě opustil a ty díky tomu se máš lip a jsi šťastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.4.12 18:08

nenech se vydírat! přistoupíš na to jednou a pak to proti tobě dál použije kdy a jak se mu zlíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 18:20

To si říkám taky, že tedy na tohle nemůžu přistoupit, protože když mu to vyjde jednou, bude to dělat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 18:23

tak tak,hlavně bych to řešila s klidem.Když vidí,že tě to rozhodí tak to bude dělat furt.K tomu to zas vypadá,že to bojkotuješ ty.Takže otočit o 360stupnu a jak jsem psala předtím.Ano všechno bude,ale až se žačneš chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzka98952
25.4.12 18:46

Na to píšu svou oblíbenou větu - chybí ti tam kouzelné slovíčko a abrakadabra to není ;-)

• Citovat
  • Upravit
466
25.4.12 18:50

Tak to zkusím příště, s tím kouzelným slovíčkem :lol: , jen aby to nebral jako provokaci navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí