Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj první dojem je, že pokouší osud, jestli by mu náhodou nepřihrál nějakou zajmavou ženskou do cesty… si myslim… zvlášť když s tím má bohaté zkušenosti z minulosti.
Já si to jeho chování taky neumím vysvětlit jinak, ale tvrdí mi, že nikoho nehledá, že pro něj hrozně moc znamenám…já jsem asi holt blbá a naivní, co ?
Z.
no tak to je veselý..zvlášť, když to takhle sebevědomě nezapírá. no já bych se s ním rozešla. jako bohužel. seznamka je od slova seznámit se a tam jsou ženský na lovu, ne si pokecat o háčkování. leda, že by ses začala chovat jako on a to nemáš za potřebí.
To určitě může být pravda, že pro něj moc znamenáš - jsi teď prostě ta nejlepší, kterou zatím našel ![]()
Na pokecu se ženskýma neni asi nic tak hroznýho, kdyby to dělal na pískovišti nebo na emiminu
ale ne na seznamce, kde už má přefiltrované „ženy k mání“.
NO, upřímnost je sice báječná a ve vztahu důležitá, ovšem čím dál častěji mám pocit, že si ji chlapi pletou s jakousi sobeckou neomaleností
..nebo fakt nevím, jak to přesně nazvat? Zeptala bych se ho, jestli shání za mě náhradu -pokud ne /což nejspíš odpoví/ tak potom nechápu, proč leze na seznamky
Vždyť pokecat jen tak si může jinde …FB…nevím…já kromě eMimi nikam nelezu.Ale on by určitě věděl
Tolerance ano -ale pak i to jednání protějšku musí mít určité meze..tohle už mi připadá trošku jako provokace /z jeho strany/ ![]()
No, tak to bych si s ním opravdu na vážno promluvila o budoucnosti vašeho vztahu. Na seznamky přece chodí lidi, kteří hledají partnera, ne? Co tam teda hledá on když má tebe?? ![]()
Samozřejmě, že mi odpověděl, že nikoho jiného nechce…jinak on hodně komunikuje s lidmi i přes Fb, skype, ICQ, mail - to jsou všechno známé, ale známý (muži), ale bohužel i ty seznamky …když jsem se to tedy tenkrát dozvěděla a chtěla vzít zpátečku (asi po 3 měsících vztahu), tak si své profily na seznamkách vymazal. Ale čumět na ty ženské tam chodit nepřestal… A teď si jeden profil zase obnovil, to mi sám přiznal, ale prý jen proto, že od jedné ženské potřeboval vědět něco o dlaždičkách, které měla na fotce za sebou, a jinak ji nemohl zkontaktovat, než že si založí profil. Prý mi to dokáže (dá přečíst co tam napsal)
. Pořád mi říká, že si musíme věřit, že nic špatného nedělá, a já se snažím, ale…
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že mi odpověděl, že nikoho jiného nechce…jinak on hodně komunikuje s lidmi i přes Fb, skype, ICQ, mail - to jsou všechno známé, ale známý (muži), ale bohužel i ty seznamky …když jsem se to tedy tenkrát dozvěděla a chtěla vzít zpátečku (asi po 3 měsících vztahu), tak si své profily na seznamkách vymazal. Ale čumět na ty ženské tam chodit nepřestal… A teď si jeden profil zase obnovil, to mi sám přiznal, ale prý jen proto, že od jedné ženské potřeboval vědět něco o dlaždičkách, které měla na fotce za sebou, a jinak ji nemohl zkontaktovat, než že si založí profil. Prý mi to dokáže (dá přečíst co tam napsal). Pořád mi říká, že si musíme věřit, že nic špatného nedělá, a já se snažím, ale…
to určitě..holomek. chuděrko malá, co s tím..nevím. ![]()
Tak mně to normální určitě nepřijde, já bych to nesnesla. Taky jsem jednoho takového měla dva roky, věděla jsem o jeho minulosti, že vystřídal dost ženských a seznamky, ale pak jsem se nechala oblbovat jeho řečma, jak mě miluje a tak. Pak jsem přišla dokonce i na inzerát na erotických stránkách. To byl definitivní konec.
On mi neoblbuje řečma, jak mě miluje atd… (na to moc není), ale chová se ke mně prostě hodně hezky, celkově, pořád vymýšlí společné aktivity, výlety, sport, moc mi pomáhá s barákem, když musím být déle v práci, vyzvedává malého ze školky, chodí s ním na hřiště, vše mu vysvětluje, podržel mě, když se to stalou s tátou, i o mně hezky mluví a píše… to všechno jo, ale potom napíše nějaké ze seznamky, že jí to moc sluší a jak se má a je to všechno v háji ![]()
a když jsem z toho byla špatná, tak mi řekl, že neudělal nic špatnýho, že je to pravda, že jí to na tý fotce moc slušelo, tak že to napsal… ![]()
No těžko radit, sama bych nevěděla, co v takové situaci dělat, ale zase na druhou stranu v seznakách nejsou jen rubriky on hledá ji, ona hledá jeho, ale i kamarádi a tak. Třeba je to fakt neškodné ![]()
@Anonymní píše:
a když jsem z toho byla špatná, tak mi řekl, že neudělal nic špatnýho, že je to pravda, že jí to na tý fotce moc slušelo, tak že to napsal…
tak to je moc ![]()
Mě by to teda vadilo, ale co s tím? Nakonec měl hodně vztahů ze seznamek, tak proč bys měla být poslední. Když někdo hledá v seznamkách, tak výmluva na kachličky je trapná. Já tyto slintáky nemůžu ani cejtit. Mám podobnýho kolegu a je mě trapný s ním jít v poledne i na oběd, protože žádná baba, která jde okolo mu neunikne, na netu to stejný . Jako ženu by mě to uráželo. Ať se chlapi čučí, ale nemusím o tom vědět ale jejich chování nejde přehléhnout. Dělej to samý , píš si, chlub se mu, jak chlapi po tobě jedou, vymýšlej si. Uvidíš co on.
Ahoj, budu se snažit být velmi stručná a poprosím vás o nezaujatý pohled na věc. Už jsem ze všeho otrávená a nevím, co dělat.
. Tvrdí, že si s nima píše jen v kamarádské rovině a nikdy jsem ho nepřistihla, že by lhal, ale moc mě to trápí
Nechápu, proč se chodí kochat jinými ženskými, když má rád mě ??? A navíc znám jeho minulost, kdy to střídal jako na běžícím pásu a většina jeho známostí byla díky netu. Tvrdí, že je ale čestný a žádné nikdy nezahnul a nepodváděl. Jinak na ty seznamky nechodí na úkor našeho společně stráveného času, ale jen když je doma sám…
Mám ho opustit, když ho mám tolik ráda a všechno ostatní nám skvěle funguje anebo se to zkusit naučit nějakým způsobem tolerovat ??? Fakt nevím, co dělat
Zakladatelka Z.
S partnerem jsme spolu 2 roky, vztah máme krásný a nevědět, co dělá ve volných chvílích na netu, řekla bych, že ideální. Chová se ke mně a k synovi (z předešlého manželství) krásně, plánujeme společnou budoucnost, v posteli super… vše o.k.
Ve volných chvílích, když je na PC, je ovšem jeho největší zábavou navštěvovat seznamky a psát si se ženskými. Nepíše si s nima nic erotického, max. že to nějaké na fotce sluší, ale běžné věci ze života atd…Neschází se s nimi, dokonce jim i většinou napíše, že je zadaný a vztah nechce , ale… Než jsme byli spolu, vystřídal hodně ženských, je to pro ženský atraktivní chlap, ale se žádnou nevydržel, s mnoha právě díky těm seznamkám. Já jsem hodně tolerantní, toleruji mu psát si se známými, kamarádkami i bývalkami, ale ty seznamky jsou pro mě přes čáru… On je hodně upřímný člověk, v podstatě se tím netají, nevykládá mi vše, ale když na něj uhodím, tak nezapírá. Tvrdí mi, že se mu prostě ženské hrozně líbí a na seznamky se chodí jen „kochat“, ale žádnou kravinu by nevyvedl, protože mu na mě záleží. On vlastně vůbec nemá pocit, že dělá něco špatného
Poslední dobou na mě sedla nějaká melancholie ( do všeho mi ještě zemřel tatínek) a já přemýšlím, jestli se tahle jeho záliba dá vůbec sloučit s normálním vztahem