Partner chodí na seznamky

Anonymní
24.4.12 17:01

partner leze na seznamky

Ahoj, budu se snažit být velmi stručná a poprosím vás o nezaujatý pohled na věc. Už jsem ze všeho otrávená a nevím, co dělat.
S partnerem jsme spolu 2 roky, vztah máme krásný a nevědět, co dělá ve volných chvílích na netu, řekla bych, že ideální. Chová se ke mně a k synovi (z předešlého manželství) krásně, plánujeme společnou budoucnost, v posteli super… vše o.k.
Ve volných chvílích, když je na PC, je ovšem jeho největší zábavou navštěvovat seznamky a psát si se ženskými. Nepíše si s nima nic erotického, max. že to nějaké na fotce sluší, ale běžné věci ze života atd…Neschází se s nimi, dokonce jim i většinou napíše, že je zadaný a vztah nechce , ale… Než jsme byli spolu, vystřídal hodně ženských, je to pro ženský atraktivní chlap, ale se žádnou nevydržel, s mnoha právě díky těm seznamkám. Já jsem hodně tolerantní, toleruji mu psát si se známými, kamarádkami i bývalkami, ale ty seznamky jsou pro mě přes čáru… On je hodně upřímný člověk, v podstatě se tím netají, nevykládá mi vše, ale když na něj uhodím, tak nezapírá. Tvrdí mi, že se mu prostě ženské hrozně líbí a na seznamky se chodí jen „kochat“, ale žádnou kravinu by nevyvedl, protože mu na mě záleží. On vlastně vůbec nemá pocit, že dělá něco špatného :zed: . Tvrdí, že si s nima píše jen v kamarádské rovině a nikdy jsem ho nepřistihla, že by lhal, ale moc mě to trápí :,( Nechápu, proč se chodí kochat jinými ženskými, když má rád mě ??? A navíc znám jeho minulost, kdy to střídal jako na běžícím pásu a většina jeho známostí byla díky netu. Tvrdí, že je ale čestný a žádné nikdy nezahnul a nepodváděl. Jinak na ty seznamky nechodí na úkor našeho společně stráveného času, ale jen když je doma sám…
Poslední dobou na mě sedla nějaká melancholie ( do všeho mi ještě zemřel tatínek) a já přemýšlím, jestli se tahle jeho záliba dá vůbec sloučit s normálním vztahem :nevim: Mám ho opustit, když ho mám tolik ráda a všechno ostatní nám skvěle funguje anebo se to zkusit naučit nějakým způsobem tolerovat ??? Fakt nevím, co dělat :,( :nevim: Zakladatelka Z.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.4.12 17:17

Můj první dojem je, že pokouší osud, jestli by mu náhodou nepřihrál nějakou zajmavou ženskou do cesty… si myslim… zvlášť když s tím má bohaté zkušenosti z minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 17:23

Já si to jeho chování taky neumím vysvětlit jinak, ale tvrdí mi, že nikoho nehledá, že pro něj hrozně moc znamenám…já jsem asi holt blbá a naivní, co ? :zed: Z.

• Citovat
  • Upravit
2400
24.4.12 17:25

no tak to je veselý..zvlášť, když to takhle sebevědomě nezapírá. no já bych se s ním rozešla. jako bohužel. seznamka je od slova seznámit se a tam jsou ženský na lovu, ne si pokecat o háčkování. leda, že by ses začala chovat jako on a to nemáš za potřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 17:28

To určitě může být pravda, že pro něj moc znamenáš - jsi teď prostě ta nejlepší, kterou zatím našel :roll:
Na pokecu se ženskýma neni asi nic tak hroznýho, kdyby to dělal na pískovišti nebo na emiminu :lol: ale ne na seznamce, kde už má přefiltrované „ženy k mání“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
24.4.12 17:42

NO, upřímnost je sice báječná a ve vztahu důležitá, ovšem čím dál častěji mám pocit, že si ji chlapi pletou s jakousi sobeckou neomaleností :roll: ..nebo fakt nevím, jak to přesně nazvat? Zeptala bych se ho, jestli shání za mě náhradu -pokud ne /což nejspíš odpoví/ tak potom nechápu, proč leze na seznamky :nevim: Vždyť pokecat jen tak si může jinde …FB…nevím…já kromě eMimi nikam nelezu.Ale on by určitě věděl ;) Tolerance ano -ale pak i to jednání protějšku musí mít určité meze..tohle už mi připadá trošku jako provokace /z jeho strany/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.4.12 17:44

No, tak to bych si s ním opravdu na vážno promluvila o budoucnosti vašeho vztahu. Na seznamky přece chodí lidi, kteří hledají partnera, ne? Co tam teda hledá on když má tebe?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 17:50

Samozřejmě, že mi odpověděl, že nikoho jiného nechce…jinak on hodně komunikuje s lidmi i přes Fb, skype, ICQ, mail - to jsou všechno známé, ale známý (muži), ale bohužel i ty seznamky …když jsem se to tedy tenkrát dozvěděla a chtěla vzít zpátečku (asi po 3 měsících vztahu), tak si své profily na seznamkách vymazal. Ale čumět na ty ženské tam chodit nepřestal… A teď si jeden profil zase obnovil, to mi sám přiznal, ale prý jen proto, že od jedné ženské potřeboval vědět něco o dlaždičkách, které měla na fotce za sebou, a jinak ji nemohl zkontaktovat, než že si založí profil. Prý mi to dokáže (dá přečíst co tam napsal) :roll: . Pořád mi říká, že si musíme věřit, že nic špatného nedělá, a já se snažím, ale…

• Citovat
  • Upravit
2400
24.4.12 17:52
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že mi odpověděl, že nikoho jiného nechce…jinak on hodně komunikuje s lidmi i přes Fb, skype, ICQ, mail - to jsou všechno známé, ale známý (muži), ale bohužel i ty seznamky …když jsem se to tedy tenkrát dozvěděla a chtěla vzít zpátečku (asi po 3 měsících vztahu), tak si své profily na seznamkách vymazal. Ale čumět na ty ženské tam chodit nepřestal… A teď si jeden profil zase obnovil, to mi sám přiznal, ale prý jen proto, že od jedné ženské potřeboval vědět něco o dlaždičkách, které měla na fotce za sebou, a jinak ji nemohl zkontaktovat, než že si založí profil. Prý mi to dokáže (dá přečíst co tam napsal) :roll: . Pořád mi říká, že si musíme věřit, že nic špatného nedělá, a já se snažím, ale…

to určitě..holomek. chuděrko malá, co s tím..nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 18:10

Tak mně to normální určitě nepřijde, já bych to nesnesla. Taky jsem jednoho takového měla dva roky, věděla jsem o jeho minulosti, že vystřídal dost ženských a seznamky, ale pak jsem se nechala oblbovat jeho řečma, jak mě miluje a tak. Pak jsem přišla dokonce i na inzerát na erotických stránkách. To byl definitivní konec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 18:29

On mi neoblbuje řečma, jak mě miluje atd… (na to moc není), ale chová se ke mně prostě hodně hezky, celkově, pořád vymýšlí společné aktivity, výlety, sport, moc mi pomáhá s barákem, když musím být déle v práci, vyzvedává malého ze školky, chodí s ním na hřiště, vše mu vysvětluje, podržel mě, když se to stalou s tátou, i o mně hezky mluví a píše… to všechno jo, ale potom napíše nějaké ze seznamky, že jí to moc sluší a jak se má a je to všechno v háji :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 18:31

a když jsem z toho byla špatná, tak mi řekl, že neudělal nic špatnýho, že je to pravda, že jí to na tý fotce moc slušelo, tak že to napsal… :zed:

• Citovat
  • Upravit
8937
24.4.12 18:44

No těžko radit, sama bych nevěděla, co v takové situaci dělat, ale zase na druhou stranu v seznakách nejsou jen rubriky on hledá ji, ona hledá jeho, ale i kamarádi a tak. Třeba je to fakt neškodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
24.4.12 18:47
@Anonymní píše:
a když jsem z toho byla špatná, tak mi řekl, že neudělal nic špatnýho, že je to pravda, že jí to na tý fotce moc slušelo, tak že to napsal… :zed:

tak to je moc :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
24.4.12 20:08

Mě by to teda vadilo, ale co s tím? Nakonec měl hodně vztahů ze seznamek, tak proč bys měla být poslední. Když někdo hledá v seznamkách, tak výmluva na kachličky je trapná. Já tyto slintáky nemůžu ani cejtit. Mám podobnýho kolegu a je mě trapný s ním jít v poledne i na oběd, protože žádná baba, která jde okolo mu neunikne, na netu to stejný . Jako ženu by mě to uráželo. Ať se chlapi čučí, ale nemusím o tom vědět ale jejich chování nejde přehléhnout. Dělej to samý , píš si, chlub se mu, jak chlapi po tobě jedou, vymýšlej si. Uvidíš co on.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky