Jak často máte sex? Může se manželovi omrzet?

Anonymní
24.4.12 14:08

Jak často souložíte?

Ahojky!
Jak často spíte se svými partnery? Mám jedno dítě,unavená jsem přiměřeně - nic hrozného,jsem spíš lenoch…Ale nemám na sex skoro chuť. No stačilo by mi to tak jednou měsíčně. Až je mi líto mého manžela…Je pravda,že nemáme úplně idylické manželství,ale zas nic hrozného. Máte to někdo taky tak…nebo už bych se měla někde odborně pozeptat jestli je to normalní? Jinak jsem mladá - je mi 25let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3122
24.4.12 14:12

No nez jsem byla tehotna,tak kazdy den…A ted..Tak dvakrat tydne..Taky pritele lituju,ale ja proste nemam chut…Kdyby na to existovala nejaka rada,nebo pomoc,tak mne se urcite bude hodit take:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.4.12 14:13

No, tak to mi přijde málo, to by mi taky bylo líto manžela. teď jsem nějak po porodu ještě bez chuti, ale i tak je 2×týdně, běžně 3-4×týdně a to jsme spolu 20 let a je mi 35 a dítě s námi spí v posteli, momentálně jedno dítě se mnou v posteli a manžel s druhým v pokojíku a stejně to jde :nevim: jednou měsíčně, to by mě asi hnal.

Příspěvek upraven 24.04.12 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

je mi 31, jedno dítě, unavená normálně :-D a mám pocit, že bych mohla denně :-D
ale před pár lety bych ti řekla, že by mi to stačilo taky jednou za měsíc, je to normální myslím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ahojky, mně je 27 a u nás je to jak kdy, podle toho jak na sebe máme čas, protože máme 19měsíčního prcka. Dřív to bylo samozřejmě častěji, ale s příchodem miminka se to změnilo, po porodu někdy nebyla chuť ani nálada, protože únava byla permanentní a když mě manžel naštve, tak není nálada i teď :D Průměrně to máme tak 2×-3× za týden a někdy, když je fakt chuť, tak i 2× za večer :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:19

No ono je i dost problém,že než malý usne,tak je tak deset a já už pak nemám ani chuť ani energii :zed: Navíc teď bydlíme vpodstatě v jednom pokoji. A mít sex když je syn vzhůru,sice v postýlce za stěnou…no prostě to bych se musela přemoct… Vím,že j to málo jednou,dvakrát měsíčně…Ale prostě chutě nejsou a k tomu tohle…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:21

Já bych mohla klidně každý den, ale ten můj je poslední dobou rozvrkočenej :mrgreen: a většinou odpadne.. Nechci ho nějak nutit, takže tak 3× týdně.. Jinak mi bude 30, mám 1 dítko, unavená jsem občas jak pes, ale nemůžu si pomoct, jak se přítel přitulí, tak jsou chutě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:22
@Anonymní píše:
No ono je i dost problém,že než malý usne,tak je tak deset a já už pak nemám ani chuť ani energii :zed: Navíc teď bydlíme vpodstatě v jednom pokoji. A mít sex když je syn vzhůru,sice v postýlce za stěnou…no prostě to bych se musela přemoct… Vím,že j to málo jednou,dvakrát měsíčně…Ale prostě chutě nejsou a k tomu tohle…

Tak pokud máte ztížené podmínky, tak se není čemu divit. Mě chodí dítko spát v 8 a navíc má svůj pokojík, takže to jde :dance:

• Citovat
  • Upravit
3478
24.4.12 14:25

od te doby co beru HA,tak nemam chut vubec,tak ze se tesim az ji vysadim,pokusi se o druhy mimi a pak uz to brat nechci,u me je to fakt tema praskama.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.4.12 14:29

Dokud jsem brala antikoncepci tak byl sex malý zázrak. Teď bych mohla pořád :) Ale v průměru to je tak 3 krát týdně.

• Citovat
  • Upravit
9044
24.4.12 14:30

Ahoj,tak u nas jak kdy :) Ja mam chut vetsinou porad :D Jsou tydny,kdy je sex kazdy den,jsou tydny,kdy je sex jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 14:31

No mě taky napadla HA,ale bez ní mám zas rozhozený cyklus…A navíc hrůzu z prasklého kondomu a další dítě teď ještě opravdu nechci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:47
@Brambůrka10 píše:
od te doby co beru HA,tak nemam chut vubec,tak ze se tesim az ji vysadim,pokusi se o druhy mimi a pak uz to brat nechci,u me je to fakt tema praskama.......

jj,souhlasím,běhěm 14ti dnů co jsme vysadila prášky tak chutě jak v 18 :D a to máme dvě malý a hodně živý děti

• Citovat
  • Upravit
14047
24.4.12 14:55

Tak o víkendech, protože jinak není s harančaty čas a síla, takže cca 2× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 15:00

Jak často máte sex ?

Ahoj.
Omlouvám se,že píšu anonymně,ale toto téma je dost citlivé a intimní.
Chtěla bych se zeptat jak často máte sex,když máte malé dítě?Synovi je 10 měsíců a jeho potřeba spánku je katastrofální.Přes den spí 2× maximálně hodinku a v noci vstává třeba i co hodinu.Bylo období,kdy se budil po 15 minutách.Ale to je jiné téma.Jde o to,že jsem tak vyčerpaná,že nemám sílu na sex.Chuť mám,ale když vím,že ulehnu a za chvíli bude zase malý vstávat,tak jsem ráda,že využiju každou chvíli spánku.S partnerem se snažím milovat aspoň jednou týdně,ale stalo se,že byla i 3 týdenní pauza. :oops: Jsem jediná neschopná se překonat?
Děkuji za vaše odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí