Jak často máte sex? Může se manželovi omrzet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
24.4.12 21:27
@Brambůrka10 píše:
nu ja myslela ze jeste 2 mesice po siti umru bolesti,ale ja byla sita snad cela :lol:

slyšela jsem od maminek no :roll: …ti řeknu že jsem se nebála vůůůbec porodu,jen nástřihu a šití a pak těch bolesti po šití :mrgreen:…ale nemůžem si žádná vybírat,jedna je šítá celá,druhá vůbec a bolesti se odráží jinak.Já šitá i jako prvorodička nebyla.Ale jsem třeba byla na procházce s kočárkem a dobrý a za chvilku jsem nemohla jit od bolesti,jako kdyby mi někdo strhával celý dno pánevní a na pyskách měla pověšených 20 kylo a táhlo mě to k zemi.Trvalo to snad 3 měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.4.12 21:28
@wildcherry píše:
slyšela jsem od maminek no :roll: …ti řeknu že jsem se nebála vůůůbec porodu,jen nástřihu a šití a pak těch bolesti po šití :mrgreen:…ale nemůžem si žádná vybírat,jedna je šítá celá,druhá vůbec a bolesti se odráží jinak.Já šitá i jako prvorodička nebyla.Ale jsem třeba byla na procházce s kočárkem a dobrý a za chvilku jsem nemohla jit od bolesti,jako kdyby mi někdo strhával celý dno pánevní a na pyskách měla pověšených 20 kylo a táhlo mě to k zemi.Trvalo to snad 3 měsíce :roll:

joo,to si taky pamatuju,ja nemohla zase stat na miste…vyhoda,nemyla jsem nadobi:-)))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 21:31
@Brambůrka10 píše:
joo,to si taky pamatuju,ja nemohla zase stat na miste…vyhoda,nemyla jsem nadobi:-)))))))))))

jj na místě to bylo snad ještě horší,takže jsem musela pokračovat dál.Tak já už tehdy měla díky bohu myčku :lol: …ale myslela jsem si že tyhle bolesti jsem měla jen já.Přišlo mi divný,že tě ,,táhne něco k zemi,, když to tak vůbec není. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
25.4.12 00:15

No jejda! Ze by druhe slo taky CS?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 07:48

@Kamka33 No,on už to má tak od narození,dokotorka mi tvrdí,že je to zubama :? Spíš jsem takový jeho živý dudlík.Partner by ho pochoval,ale nevím jak by to řvaní zkousli sousedi a navíc žijeme s mojí babičkou a ta neumí překousnout,když malého necháme brečet.Takže hádky jsou tu kvůli tomu dost často :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 07:52

@wildcherry No,on to právě partner nechápe.Proto jsem tuhle diskuzi založila,abych věděla jestli je to se mnou opravdu tak špatné.A večer bez malého nejde,jelikož kojím.Takže asi tak no :,( A anonymně píšu kvůli ostatním členů rodiny,nemusí vědět všechno,že :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 08:08

Jinak vám všem moc děkuji za odpovědi.Asi se budu muset překonat a tu četnost zlepšit.Nerada se s partnerem kvůli tomu hádám,teď se dokonce odstěhoval z ložnice.Takže musím na sobě zapracovat,aby to mezi námi nedopadlo špatně.

• Citovat
  • Upravit
lihow
25.4.12 08:09

většina chlapů "chápe"

Většina chlapů chápe, „frekvence“ odpovídá potřebám většiny mladých žen, navíc s malými dětmi. Chlapi většinou samozřejmě v tomhle věku zvládnou a i chtějí mnohem víc, ale většina je rozumná.

• Citovat
  • Upravit
8814
25.4.12 08:41
@lihow píše:
Většina chlapů chápe, „frekvence“ odpovídá potřebám většiny mladých žen, navíc s malými dětmi. Chlapi většinou samozřejmě v tomhle věku zvládnou a i chtějí mnohem víc, ale většina je rozumná.

A jak domluvit tomu mýmu aby chtěl každy den?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
25.4.12 08:51
@Loki01 píše:

My máme sex každej den.
Každej má v tomhle jiný potřeby, pokud na to ten tvůj není, žádný domluvy nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
25.4.12 08:52
@Loki01 píše:

Museli bysme vědět jeho denní režim, zájmy atd. Takhle vystřelit od boku to nejde, a Heineken má pravdu, každej je jinak nastavenej.

• Citovat
  • Upravit
8814
25.4.12 08:56

Je pry unavený:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
25.4.12 09:01

A zájmy? Je rad s lidma a jinak jsme oba sportovní fanatici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
25.4.12 10:50

mužská a ženská sexualita, velké rozdíly

@Loki01 píše:
Je pry unavený:(

Únava může být výmluva, ale také ne. U chlapů je přirozeně těžší uskutečnit milování při únavě. Naopak řada žen při své vlastní únavě schopná styku je a některé ho i přes svou únavu vyžadují. Dále je hodně žen je schopno styku i když je to skoro nevzrušuje, či se jim „nechtělo“. Dokonce až v průběhu aktu se mohou „rozhodnout“ zda se jim začne líbit. Nic z tohoto u chlapů není. Chlap musí toužit, cítit se dobře. Mužská a ženská sexualita je v tomto prostě jiná, stejně tak i fyzická náročnost sexu. Také po orgasmu to má většina mužů značně jinak nežli ženy po svém.

• Citovat
  • Upravit
8814
25.4.12 10:59
@lihow píše: Únava může být výmluva, ale také ne. U chlapů je přirozeně těžší uskutečnit milování při únavě. Naopak řada žen při své vlastní únavě schopná styku je a některé ho i přes svou únavu vyžadují. Dále je hodně žen je schopno styku i když je to skoro nevzrušuje, či se jim „nechtělo“. Dokonce až v průběhu aktu se mohou „rozhodnout“ zda se jim začne líbit. Nic z tohoto u chlapů není. Chlap musí toužit, cítit se dobře. Mužská a ženská sexualita je v tomto prostě jiná, stejně tak i fyzická náročnost sexu. Také po orgasmu to má většina mužů značně jinak nežli ženy po svém.

Ja vím ze to na jinak. Mate to těžší. On unavený opravdu je, výmluva to neni. Tudíž nezbývá nic jiného nez se spokojit a frekvenci obden anebo zkusit nejake sváděci metody:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí