Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechci rejpat ale co ti vadi? Ze se bavi s jinejma lidma? Zenskejma?? Muj manzel ma v praci denne okolo sebe asi 100 zenskej, bavi se s nima a neprijde mu to divny, ma i kamaradky, jako ja kamarady s kteryma se bavim leta a neprestanu jen proto ze jsem vdana..
Nedela nic spatnyho, nelze ti, prece nebude ve vakuu, a ze ty zarlis? Mozna prehnane? To je spis tvuj problem v sebevedomi nez jeho ![]()
@beruska2× píše:
Nechci rejpat ale co ti vadi? Ze se bavi s jinejma lidma? Zenskejma?? Muj manzel ma v praci denne okolo sebe asi 100 zenskej, bavi se s nima a neprijde mu to divny, ma i kamaradky, jako ja kamarady s kteryma se bavim leta a neprestanu jen proto ze jsem vdana..Nedela nic spatnyho, nelze ti, prece nebude ve vakuu, a ze ty zarlis? Mozna prehnane? To je spis tvuj problem v sebevedomi nez jeho
promiň, ale zakladatelka píše, že její partner píše na SEZNAMKÁCH, že to holkám sluší. ne kamarádkám z práce a podobně.
@dada12 píše:
promiň, ale zakladatelka píše, že její partner píše na SEZNAMKÁCH, že to holkám sluší. ne kamarádkám z práce a podobně.
zrejme si tam ale s tema lidma dopisuje dlouhodobe, navic pokud vim hledaji se tam i kamaradi, lidi co maji stejny konicky, seznamka nani jen o sexu a zahybani..
![]()
to fakt muzes podezirat i pokladni ze samosky potom, kdyz ji mile pozdravi
@beruska2× píše:
zrejme si tam ale s tema lidma dopisuje dlouhodobe, navic pokud vim hledaji se tam i kamaradi, lidi co maji stejny konicky, seznamka nani jen o sexu a zahybani..![]()
![]()
![]()
ale pokladni neni na seznamce a nelovi tam. a neverim,ze by si nejaka zenska psala s cizim chlapem a to bez postrannich umyslu
@beruska2× píše:
zrejme si tam ale s tema lidma dopisuje dlouhodobe, navic pokud vim hledaji se tam i kamaradi, lidi co maji stejny konicky, seznamka nani jen o sexu a zahybani..![]()
![]()
![]()
to nemyslíš vážně, nebuď naivní
jak chlap leze na seznamky, tak je zle.
me to prijde jako „podle sebe soudim tebe“ , me by to prislo divny kdyby lhal, zasahovalo to do jejich soukromi, zivota, spolecneho casu, kdyz bude chtit zenskou si najde a ani nemusi lizt na seznamku, to jde kdekoliv…
na seznamkach je i rubrika „Hledam kamarada/dku“ .. proste mi to prijde prehnany, chtit aby se nebavil s nikym..
kdyz by cely odpo stravil na hristi a vybavoval se s maminama na piskovisti, tak bude lat jak je divnej, ze se bavi s cizima.. ![]()
vy se s zadnym chlapem nekamaradite???
No, jinak se clovek chova, kdyz se na to kouka nestranne a jinak, kdyz se to tyka jeho… neznam tebe, neznam jeho, ale podle toho, co pises to fakt nic zasadniho neni. I kdyby s tema zenskejma flirtoval, tak je to ciste virtualni zalezitost. To nevim, co bys pak rekla me, kdyz jdu jednou za cas s kamaradkou na koncert do klubu a krom hudby me bavi i to, ze obcas s nekym flirtuju. Zveda mi to sebevedomi. A proc ne?? Pak se vratim domu k Petrovi, kteryho miluju a je mi dobre. Takze me na chovani tvzhppo pritele nic zavadneho neprijde, ale kazdej to ma postaveny trochu jinak
Těžko můžete od svého stolu odhadnout, jestli to nic není nebo jestli je to blbý. Zakladatelka v tom žije dnes a denně, má z toho špatný pocit a vadí jí to - a to je hlavní. Můj chlap má kolem sebe v práci taky desítky holek, já si taky občas jdu na pokec s kámošema ze školy apod., ale pokud chlap listuje ženskýma, co se nabízeji na seznamkách, píše jim a čeká co z toho bude… mně by to vadilo i kdyby to začínalo větou „Sluší Ti to, ale jsem zadaný…“ Myslim že zamilovanýho člověka (chlapa nebo ženskou), tohle nemůže bavit, aniž by za tim nebylo to očekávání.. co kdyby náhodou se to nějak zajímavě vyvrbilo.
Toť můj názor ![]()
Nedělá nic špatnýho, daleko lepší než manžílkové, co doma předstírají pohodu, chlubí se malými dětmi, a v práci zkouší všechno a manželka to ví poslední… ![]()
No jen koukam, jak dokazete byt nekteri tak naivni vazne..rika duveruj, ale proveruj;-)Jiste ze se tam daji hledat kamaradi..ale ja mam zkusenost s byvalkou uplne jine, ta si na seznamce lovila chlapy a jeste se kamaradce vychloubala, jak lze vsem chlapum aby mohla byt s jinym..tohle neni zadna legrace, mela by se mit na pozoru a vnimat i male zmeni v partnerove chovani hm..i clovek, co vypada ze by neublizil mouse muze, byt prave tim kdo vam uplne prekope zivot k tomu horsimu..takze to nebrat na lehkou vahu, jiste nedelat z komara velblouda, ale lepsi je jistota nez az za par let zjistit komu jsem tak duveroval(a) a vroucne ji(ho) milovaloval(a).
Vím, že toto je staré téma, ale zajímalo, by mě jak tohle celé pokračovalo.. řeším, nyní stejný problém a nějak nevím kudy kam.
@Anonymní píše:
Vím, že toto je staré téma, ale zajímalo, by mě jak tohle celé pokračovalo.. řeším, nyní stejný problém a nějak nevím kudy kam.
Mozna, ale nikdy neni nic dost stareho na to, aby se to nedalo znovu otevrit
Ahoj zajímalo by mě, jak tohle všechno dopadlo. Mám podobný problém. S partnerem jsme šťastní, sex vynikající, rodinná pohoda, dokonce máme před svatbou (za 3 měsíce). Ale nedávno jsem zjistila, že chodí na Badoo. Udeřila jsem na něj, ale jak se říká „zapírat, zapírat, zapírat“. Tak jsem si říkala, že se známá jen spletla (poslala mi zprávu, že ho tam našla a je online). Tak jsem tam vlezla. Předtím byl pod městem, kde žijeme a potom co jsem na něj udeřila, si změnil město pobytu na město, kde pracuje. Jsem z toho celá rozhozená a nevím co si myslet… ![]()
@Sumi1 a jak dlouho se znáte? Třeba si chce jen užít před svatbou ![]()
Z vlastní zkušenosti: měla jsem skvělý vztah, přesto jsem taky chodila na chat… i jsem o tom vyprávěla doma manželovi… jen pokec, pohoda… ale skutečnost je jiná… vypovídá to o špatném vztahu. Člověk, který má zdravý vztah nebude mít potřebu to dělat. A ještě když je to člověk, který nemá problém mít to jak na běžícím pásu. Je to otázka času, kdy se to po*** ať ze vzniklé vášně nebo co hůř, vzniklém vztahu, který se právě díky povídání a společných zájmech může vytvořit ani nemrkne. Toť k prapůvodní zakladatelce.
@Sumi1 asi bych se toho bála…
když už takové věci dělá teď, co bude když přijde nějaká krize nebo se začne nudit?