Vyhodit před babičkou bonbony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33591
2.9.25 22:40
@smile_xxx píše: Více
:) ale jistě, mám pochopení, já si zase občas v autě cucnu hašlerku (ačkoli mi vlastně nechutná, ale milovaná babička je měla pořád v kapse bundy do lesa, ruličku za korunu, a dávala mi z ní) nebo Bonpari Forest Mix a co, však píšou „barveno přírodou“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
3.9.25 08:33

@smile_xxx a u nás nevím jak se jim říkalo ale vypadaly jak fialky♥️ krásná vzpominka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
3.9.25 16:00

@Velryba černá :) s tou nosní mandlí, jak to bylo před operací už ani nevím, byly jsme ve Zlíně a vše tam probíhalo fakt fajn, příjemné sestry i doktoři, akorát byl Dětský filmový festival, tak za námi na pokoj přišel herec Dvořák, ale - co bylo velmi zajímavé, operace proběhla asi v 13.00, přivezli ji spící, probudila se v pohodě - zajímavá byla večeře - docela tvrdý krajíc celozrnného chleba s nějakou pomazánkou - tak jsem to snědla já,
když jsem na tom byla já také ve Zlíně, tak na večeři byl pistáciový tvaroháček, to si pamatuju dodnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.9.25 16:02

@stinga tady děti dostanou jako první piškoty a byť to zní divně, žádné s tím nemělo problém. Podle mě jde o to, aby ty děti nezvracely, nějaký ten Lipánek dostaly později, pokud tolerovaly piškoty.

• Citovat
  • Upravit
42321
3.9.25 16:03

U nás byla bramborová kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.9.25 16:04

@stinga a kluk, jak měl hlad, sežral těch piškot skoro tři misky naráz. :lol:

• Citovat
  • Upravit
76983
3.9.25 16:06
@Velryba černá píše: Více

já jsem měla piškoty naštěstí sebou, protože dcera je vybíravá, tak aby měla co jíst :palec: :) že dostane tvrdý chleba, mě nenapadlo ani ve snu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
3.9.25 16:08
@Velryba černá píše: Více

jo piškoty jsou dobré, já nejsem schopná ráno doma jíst, a když jedu třeba někam k doktorovi, tak si sebou vezmu sáček piškotů, a dávám si je do pusy, ony se vlastně celé rozpustí,
a zase vzpomínka na mé dětství - když jsem byla nemocná, tak mi mamka dávala do malé misečky piškoty a zalila je čajem - asi jsem měla angínu, tak abych to mohla polykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.9.25 16:09

@stinga jasně, nebo se dávaly do teplého mléka, podobně i rohlíky. :D

• Citovat
  • Upravit
65295
3.9.25 16:10
@stinga píše: Více

milovala jsem piškoty namočené v čaji, buď na lžičku a ponořit, nebo chytit a ponořit do čaje a koukat, jak pomalu piškotek nasává čajík. A jak se to potom rozpustilo v puse. My děláš chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
3.9.25 16:13
@vokishka píše: Více

no dnes bych to rozmáčené nepozřela, ale suchý piškotek ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106583
3.9.25 16:17

Super matky…co mam zitra donest triletemu a trimesicnimu vnoucatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42321
3.9.25 16:18
@Venetia píše: Více

Otův slovník naučný a Latinskou mluvnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová