Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak chytrý je, ale nemám z toho pocit ze ho “setřu”, aby vycítil ze se mnou si nebude dělat co chce a já nebudu čekat až on bude mít čas…mas pravdu ze byt urazena je na nic, naopak budu velmi miláBlby bude kdyz mi nenapíše, protože mi nepíše uz dlouho, i když v praci jsme denně v kontaktu. To pak budu naštvaná dvojnásob, protože mi nevyjde můj plán
A proč mi dal pusu přímo v praci jsem teda také nepochopila. To bylo úplně zbytečný.
Jestli budeš přehnaně milá, tak to pro něj bude opět signál, že si z tebe může dělat hadr na podlahu, a ty se budeš ještě usmívat na něj jako pipina. Normálně bych se chovala, jako by se s ním nikdy nic nestalo, prostě jako předtím, než ten váš vztah-nevztah vznikl/pokud ho nechceš začít vytrestávat, dělat nějaké divadlo pro veřejnost, a nakonec měnit práci/. Ale to jsem já. Co uděláš ty, je pouze na tobě.On přijde s nějakou úžasnou výmluvou, že tam, kde byl, nebyl signál, nebo tak něco.
@Anonymní píše:
Promiň neumím psát stručně
No neozval se od 19.12
Doma asi je, ale ozvat se muže i tak, ne? Spis se ptám jestli to ukončit, upřímně mi vadí ze nenapsal ani “hezky Vánoce, těším se až te uvidim” nebo nějakou podobnou blbost
Muze, ale zrejme si ani nevzpomnel, nebo nema potrebu ti vypisovat. Kdyby chtel, na jednu sms si cas udela. Bud rada, aspon vidis, jak vazne to bere
@nostress píše:
Jestli budeš přehnaně milá, tak to pro něj bude opět signál, že si z tebe může dělat hadr na podlahu, a ty se budeš ještě usmívat na něj jako pipina. Normálně bych se chovala, jako by se s ním nikdy nic nestalo, prostě jako předtím, než ten váš vztah-nevztah vznikl/pokud ho nechceš začít vytrestávat, dělat nějaké divadlo pro veřejnost, a nakonec měnit práci/. Ale to jsem já. Co uděláš ty, je pouze na tobě.On přijde s nějakou úžasnou výmluvou, že tam, kde byl, nebyl signál, nebo tak něco.
No milá kvůli tomu, aby si myslel ze vše ok a pak mu řeknu ze nepokracujem. Ale asi je to zbytečný, budu dělat jakoby se nikdy nic nestalo a jednou denně ho pozdravim.
@Anonymní píše:
No milá kvůli tomu, aby si myslel ze vše ok a pak mu řeknu ze nepokracujem. Ale asi je to zbytečný, budu dělat jakoby se nikdy nic nestalo a jednou denně ho pozdravim.
Držím palce.
Píšeš že nejsi zamilovaná, ale štve tě to kdyby jsi nebyla zamilovaná tak tě to štvát tak nebude a od 19 se ti neozval tak to není přece 14 dní. Jak všichni radí vykašlat se na to jsou vánoce a je se svojí rodinou. Držím palce najdi si chlapa, který tě bude mít opravdu rád a jen pro sebe.
Příspěvek upraven 27.12.18 v 13:41
@janablizkova píše:
Píšeš že nejsi zamilovaná ,ale štve tě to kdyby jsi nebyla zamilovaná tak tě to štát tak nebude a od 19 se ti neozval tak to není přece 14 dní. Jak všichni radí vykašlat se na to jsou vánoce a je se svojí rodinou. Dzžím palce najdi si chlapa,který tě bude mít opravdu rád a jen pro sebe.
To jsem psala, ze kdyby mi byl fuk tak me naštve
zamilovaná ale určitě nejsem. 14 dni to není ale nemyslím si že se ozve tak trochu předvídám ![]()
Kasli na to, jak to ctu, bude to nejlepsi pro vsechny strany, tyhle milenecky vztahy jsou k nicemu, Ty s nim ztracis sva mlada leta a on Ti nema moc co nabidnout, krome par hezkych chvilek, jenze na vse dulezite ve svem zivote budes sama. Drzim palce aby Te v novem roce oslovil nejaky vhodny a svobodny ![]()
Tak od včera jsem fakt vytocena, myslím ze se neozve uz vůbec a to ani v praci, akorát nevim proč mi dával pusu před kolegy, akorát pojedou drby a přitom nic není a nebude, krom nejakeho líbání.
@Anonymní píše:
Tak od včera jsem fakt vytocena, myslím ze se neozve uz vůbec a to ani v praci, akorát nevim proč mi dával pusu před kolegy, akorát pojedou drby a přitom nic není a nebude, krom nejakeho líbání.
Přesně tak. Jemu o nic nejde, ale ty se zbytečně dostaneš do řečí.
@nostress píše:
Přesně tak. Jemu o nic nejde, ale ty se zbytečně dostaneš do řečí.
No přitom on sam mi rikal ať si samé pozor, abychom se nedostali do řeči. Myslím ze spis jemu by to mělo vadit, určitě nechce aby se suskalo ze ma další milenku atd…vůbec jsem tenhle jeho krok nepochopila.