Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele a matně se mi vybavuje díl, byt s vchodem přes pavlač, taky tam byly vši ![]()
@blecha72 píše:
samoživitelka
nepolepšila si ona na sociálních dávkách? ![]()
Mě je vždycky tak líto těch děti. Stačí ze v tom musí žít, co si ještě asi vyslechnou ve škole
To je blbec, no to mne podrz..devcata nebudou uklizet aby se nahodou nepredrela. a ja otrokarka nechavam uklizet mou triletou dceru.. ja kdybych se jednou prihlasila, tak urcite dostanu takovouhle rodinu a panecku, to by byla sledovanost, vrazda v primem prenosu
jeste deset let by mne opakovali a tri roky bych si odsedela v chladkz za sebeobranu ![]()
@Timinka píše:
Hele a matně se mi vybavuje díl, byt s vchodem přes pavlač, taky tam byly vši
no jo vši když jsou děti školkový a nebo školní to je hned..jde ale o to jak s tím člověk naloží že
Chudáci ty nejmladší děcka. Nikdy jsem nevěřila, že to vyslovím, ale někteří by se neměli rozmnožovat.
@Timinka píše:
Hele a matně se mi vybavuje díl, byt s vchodem přes pavlač, taky tam byly vši
nebydleli náhodou v cikánským baráku? a ty cikáni kolem byli čistotní a bílá byla špína?
![]()
@veverkas22 píše:
To je blbec, no to mne podrz..devcata nebudou uklizet aby se nahodou nepredrela. a ja otrokarka nechavam uklizet mou triletou dceru.. ja kdybych se jednou prihlasila, tak urcite dostanu takovouhle rodinu a panecku, to by byla sledovanost, vrazda v primem prenosujeste deset let by mne opakovali a tri roky bych si odsedela v chladkz za sebeobranu
mají školu a svýho dost néééé? ![]()
@jdukolem píše:
no jo vši když jsou děti školkový a nebo školní to je hned..jde ale o to jak s tím člověk naloží že
no to právě byla taky taková rádoby nobl rodina asi jako tady ta ![]()