Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky prosím!!!Dneska jsme koupili v Tescu autodráhu,je to výrobek Tesco,stála 699 Kč.Ale po složení jsme zjistili že autíčko v jedné dráze nejede.Problém je že malá zničila účtenku a hodila jí do pračky
Myslíte že nám jí v Tescu vymění bez účtenky?Když je to ten samej den?A ještě nesmím zapomenout že jsme použili Club card.přece nejsme jediný kdo nemá účtenku,sakra
petrusepetrus píše:
Maminky prosím!!!Dneska jsme koupili v Tescu autodráhu,je to výrobek Tesco,stála 699 Kč.Ale po složení jsme zjistili že autíčko v jedné dráze nejede.Problém je že malá zničila účtenku a hodila jí do pračky![]()
Myslíte že nám jí v Tescu vymění bez účtenky?Když je to ten samej den?A ještě nesmím zapomenout že jsme použili Club card.přece nejsme jediný kdo nemá účtenku,sakra
Myslím,že jo.
Je to jejich výrobek a dnešní nákup dohledají.
S účtenkou ti výrobek vymění v jakémkoliv Tescu ale bez ní, si myslím, že ne, zkuste to a uvidíte, držím palce …
obávám se, že bez účtenky si v pr…
na informacích nebudou vědět, jeslti si to koupila včera nebo před třemi lety… ![]()
na club kartě i na kreditce bude jen „vidět“ den nákupu, nikoliv co to bylo ![]()
Mar__tanka1983 píše:
obávám se, že bez účtenky si v pr…
na informacích nebudou vědět, jeslti si to koupila včera nebo před třemi lety…
na club kartě i na kreditce bude jen „vidět“ den nákupu, nikoliv co to bylo
Můžou dohledat.
Já mám v tescu s reklamací bez účtenky dobrou zkušenost.
Prodejce má též kopii účtenky.
Budou ti zřejmě tvrdit, že to nejde. Nicméně když sdělíš, v kolik hodin jsi to přibližně kupovala, tak mají povinnost to dohledat a i vyreklamovat.
Před delší dobou o tom byl článek na Rodině, psala ho tuším paní s právním vzděláním, jak se pohádala s personálem Sparkys, když reklamovala elektrický auto.
Nemůžu to najít, ale našla jsem třeba toto: http://www.rodina.cz/…14557794.htm
Gladys píše:
Prodejce má též kopii účtenky.
Budou ti zřejmě tvrdit, že to nejde. Nicméně když sdělíš, v kolik hodin jsi to přibližně kupovala, tak mají povinnost to dohledat a i vyreklamovat.Před delší dobou o tom byl článek na Rodině, psala ho tuším paní s právním vzděláním, jak se pohádala s personálem Sparkys, když reklamovala elektrický auto.
Nemůžu to najít, ale našla jsem třeba toto: http://www.rodina.cz/…14557794.htm
Já tak nemůžu najít kopii účtenka od fotáku, který jsem kupovala 1.9 v euronicsu.
nějak blbne, ale i kdyby neblbnul, měla bych zajít se po kopii účtenky poptat, kdyby byla do budoucna třeba. Za rok se bude dohledávat hodně těžko.
neni jejich povinnost to vyhledavat, zalezi kdo bude zrovna na tech informacich sedet
uspech by si kazdopadne mela alespon s vypisem z uctu, jestli si teda platila kartou
Jojo kupovali jsme dnes dopoledne kolem 10 hod a platili jsme kartou.Chlap na to ještě koukne a když to nedopadne tak rozložíme a zajedem to zkusit.Já bych tu naší malou nejraději
ale na to jí zase moc miluju ![]()
Jestli pojedem reklamovat tak dám vědět jak to dopadlo a děkuju moc jste zlaté ![]()
vymění bez problémů stačí na info nahlásit den a přibližnou hodinu nákupu ![]()
petrusepetrus píše:
Jojo kupovali jsme dnes dopoledne kolem 10 hod a platili jsme kartou.Chlap na to ještě koukne a když to nedopadne tak rozložíme a zajedem to zkusit.Já bych tu naší malou nejradějiale na to jí zase moc miluju
Jestli pojedem reklamovat tak dám vědět jak to dopadlo a děkuju moc jste zlaté
Eventuelně z netu z bankovnictví vytisknout tu platbu.
lokofa píše:petrusepetrus píše:Eventuelně z netu z bankovnictví vytisknout tu platbu.
Jojo kupovali jsme dnes dopoledne kolem 10 hod a platili jsme kartou.Chlap na to ještě koukne a když to nedopadne tak rozložíme a zajedem to zkusit.Já bych tu naší malou nejradějiale na to jí zase moc miluju
Jestli pojedem reklamovat tak dám vědět jak to dopadlo a děkuju moc jste zlaté
petrusepetrus píše:lokofa píše:petrusepetrus píše:Eventuelně z netu z bankovnictví vytisknout tu platbu.
Jestli pojedem reklamovat tak dám vědět jak to dopadlo a děkuju moc jste zlaté![]()
![]()
Honza int.bankovnictví nemá…No rokládáme a jedem nebo to táta vyhodí z okna
To je škoda. Ale věřím, že se domluvíte. Nejlépe, kdyby sis vzpomněla na číslo pokladny, budou mít dohledání jednoduché.