Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, narazila jsem na Skodu Kamiq 2022 v automatu za 350 tisic s najezdem cca 180 tisic od autorizovaneho prodejce a vaham, zda je rozumne si tohle auto koupit. Proto potrebuji vase nazory, sli byste do toho?
Diiikyy
Nešla
za 3 roky tolik km, jakou to ma historii? Opravy? Vždyť to je auto na konci života
@lenka hostalgová píše: Více
Nešel bych do toho. Je to brutální nájezd. Tam už nebude ani předplacený servis a záruka, to bude projety na km.
Ne, nikdy!
Vylítaná drožka z taxislužby-kdoví jaký to mělo řidiče a servis🤷♂️
V případě, že bych s autem jezdila jen někde okolo domu na běžné pojížďky, tak naprosto v klidu.
Pokud bys najela 50tis ročně jako my, tak ne. To ten nájezd bude brzy obrovský. Jinak na běžné popojíždění s nájezdem okolo 15-20tis km za rok, proč ne. ![]()
@Benjamin53 prosím tě, jsi docela mimo ![]()
Příspěvek upraven 22.03.26 v 17:39
@jkra píše: Více
Sorry, překlep. Ročně. Ale to normálním lidem dojde …
@Šmoulice píše: Více
Tak jsou auta, který dají 50tis mesicne. Třeba flotilovy Tesly u Boltu. Ty Ynka mají děsivé nájezdy a přitom pak vypadají dál použitelně. Ty elektromobily to holt dávají.
Příspěvek upraven 22.03.26 v 17:51
Ne, nešla. Když jsem kupovala ojetinu, tak jsem z důvodu přemrštěných cen škodu vyloučila. Existují i jiné spolehlivé značky za úplně jiné ceny.
Ani omylem. Škodovku s takovým nájezdem a ještě v automatu. Za ty prachy se sežene mnohem lepší auto teda.