Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tyna185402 no vůbec A právě tady se odvíjí můj problém s psichikou.
Měla jsem problémi kvůli tomu že můj první styk býl hodně bolestivej, druhej a třetí taky mě bylo 16 mimů manželi 15 nezkušený pro oba to bylo po prvé a takhle to vzniklo no
Ale díky bohu je to lepší. Musím jen cvičit no
@Kejtty774 tak to mě mrzí,.. ale je skvělý, že i přes tady tohle, jste spolu ❤️ 🍀 a pokud na tom jde pracovat, tak je to fajn 😊
@Tyna185402 No,hahh teď už to beru z nadhledem ale roky sem to nechápala, a zrovna díky tomuhle jsem našla tuhle skupinu. Hodně jsem probrecela nechápala sem proč zrovna já a hlavně jsem si myslela že to mám jen já a pak sem to pochopila no co, není to nic dobrého ale ani nic co by nešlo spravit
teď prostě kvůli miminku udělám cokoliv ![]()
@Kejtty774 o to víc Vám to teď přeji 🍀 🌸
Kejty, pádím do postele - určitě si dáme vědět nějaké novinky, ohledně našeho bolení 😄 😄 a pak v pátek na “znáčkách” 🍀 😄
@Tyna185402 teď sem ti to chtěla napsat hahah jojo jdu taky do postele tak se zatím mej a kdyby nějaký nový symptomy hahah se ozvy pa
Dobré ráno holky, promiňte mi já už šla rychle spát ![]()
@Kejtty774 tyjo to je taky celkem peklo, hlavní je že se to dá vyřešit a hlavně zvládnout i s partnerem ![]()
@Anonymní píše: VíceČemu doopravdy věřím je to že mě miluje…♥️jsme spolu 13 let a ještě mě nepodvedl teda co vím 🤣 🤣 😂 všechno se dá zvládnout…
@Tyna185402 jako včera jsem málem běžela na WC zvracet ale přešlo to
a nevím jestli to nebylo že špekáčků
no a dnes ráno jsem vypila půlku kávy a to stejný
je mi děsný horko a potiim se a večer zas zimnice ![]()
@Kejtty774 to je krásný
tak dlouho
My jsme spolu letos 5 let ![]()
@Anonymní píše: Více
Tož to vypadá ale nadějně 🤩 vyčetla jsem, že takové příznaky (jako horko, zimnice.. taková “chřipka”), že bývá jako takový příznak.
Mě stále neopustily bolesti v podbřišku a stále mě nějak brní prsa, je to fakt nepříjemný 😭 😁
@Anonymní píše: Více
Já stejne jako včera a ta unavenosti mě přešla, snažím se na to moc nemyslet hahaha 😂 😂 ntak proto třeba nemám dneska nic nového
@Tyna185402 píše: Více
Nám to stejně ale prsa mě jako nebrání ale mám je citlivý když se ohnu nebo tak tak to cítím q manzel ni řekl že se mi nějak zpevnily, což nevím jestli s tím na co do činění
@Tyna185402 Joo i kámoška to tak měla právě ![]()
Máme to dost podobně ty prsa ženy ![]()
@Tyna185402 Ano, už nevím co si myslet zda je to PMS a nebo něco jiného ale říkám si moc stím radši nepočítej menstruaci mám pravidelnoou a já mám tyhle problémi už asi 3 den..co se týká toho bolení v podbřišku, ale menstruaci mám mít až 8.5