Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by mohlo být uhnizďování, taky jsem to cítila jako jednorázové bodnutí z ničeho nic. ![]()
Držím palce! ![]()
@broskvová zmrzlina jeee dekuju! To bych byla nejstastnejsi
a bylo to pichnuti jen ja jedne strane? Me prave desi, ze je to jen napravo, i ten tlak
@Anonymní píše: Více
Jop, jen na jedné!
u mě teda spíš nalevo. Tlaky myslím, že jsem taky měla, ale já se hodně pozorovala, tak mám pocit, že jsem měla pořád něco.
Tohle píchnutí ale bylo celkem nezaměnitelné.
Ale jestli máš divný pocit, tak ty víš nejlíp, jak ti je a jestli se nenechat radši zkontrolovat.
Nebo je super (placená) služba online lékaře, kde ti na dotaz odpoví přímo lékař.
@Anonymní píše: Více
Ale 10 DPO je ještě brzy na test ne?
Kdy máš dostat MS? Testovala bych až v den vynechání.
Presne to jsem měla včera při vaření 😄 4dpo - což mi přijde hodně hodně brzo … ale takový pichanec do břicha, že mě to dostalo vyloženě do kolen 🙈
@Tyna185402
Já jsem taky 4-5dpo a taky jsem to dnes ucítila při úklidu
![]()
Zdravím take se přidám 7dpo zkoušely jsme to den nebo dva před ovulaci,
Dnes je to tedy týden po Ovulaci, a mám bolesti vaječníků a podbřišku, cca před dvěma dny píchlo jako by podbřišku. Taky se mi zvedá žaludek, citlivé prsa a mám stále pocit mokrá. Možná to může být MS ale tu bych měla mít až za 12 dní.
Snažíme se 5 měsíc. A jsem stoho psichicky vyčerpaná.🥲 Nechci kamarádky zatěžovat mim fňukáním tak hledám radu zde. Možná si všechno jen v sugerují. ![]()
@Kejtty774 píše: Více
Mám dost podobný symptomy, ale říkám si že si vše vsugeruji
já mám mít ms za 10dni ![]()
Taky jsme to zkoušeli 2 dny před ovulaci ![]()
Nevím jak vás tu označit jsem tu nová
A jak je to dlouho od vaší ovulace ![]()
@Kejtty774 dáte pod příspěvkem „zmínit“ nebo „citovat“
4-5dni jsem po ovulaci ![]()
Děkuji nevím jestli to není moc brzo
ale co čtu cely den, někdo měl úplně stejny příznaky.
Ale bůh ví no, já jsem strašně netrpělivá představa že ještě musím čekat alespoň týden abych si mohla udělat test mě frustruje 🥲 😂 😂
No já taky furt něco čtu
i u prvního jsem tady pročítala ![]()
Nejhorší je to čekání, které absolutně neutíká a snažit se furt zaměstnat hlavu něčím jiným ![]()
A klidně si tady můžeme tykat, přece jen máme stejný témata a stejně jsme tu pod nějakou přezdívkou
a je to příjemnější pokud nevadí ![]()
Dobry den, s pritelem se snazime o mimi, jsem dnes 6DPO (nevim jestli to muze se situaci souviset, ale byla bych rada). Od vcerejska mam nejake tlaky a pichani v pravem podbrisku. Dnes rano jsem sla curat a pri curani me tam tak strasne bodlo, ze jsem se musela uplne schoulit a cupnout si na zem. Bylo to kratke, ale velmi bolestive. Porad tam citim tlak, mam jet na pohotovost? Co by to mohlo byt? Tento mesic jsem z praveho vajecniku ovulovala. Dekuji!