Výrazné bodnutí v pravém podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.4.24 16:10

Holky, tak ja jsem 12DPO a uplne bilo, takze to nic neznamenalo :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.24 16:11
@Anonymní píše: Více

12dpo může být ještě brzo
Někomu se pozitivní test ukáže až 15-20dpo
Ms máš mít kdy?

• Citovat
  • Upravit
559
27.4.24 16:14

Ne nevadí tak ok no já se snažím o 1 trpěla sem dlouho Vaginismem je mi 29 a s manželem sme spolu dlouhé roky. Ale teprve teď jsme oba dva připravení Hlavně on je to Flegmóuš :P tak že si myslel že furt máme čas teprve teď to opravdu chceme oba dva. A ani nevím jak to těhotenství vlastně ze začátku vypadá takže si možná fkt všechno v sugerujju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.4.24 16:18

Tak já dnes 6dpo, začal dost pobolívat podbřišek, jednu bradavku mám cosi citlivější a prsa mám docela dost namačkané v podprdě, což nemívám před MS 🤷🏽‍♀️
Uvidíme co bude za týden, za 8 dní čekat MS a to čekání je strašně nekonečné 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 16:19

@Kejtty774 vypadá jak PMS a taky přesně tak jak ty popisujes :lol: ale psychika dokáže nemožné :D

• Citovat
  • Upravit
653
27.4.24 16:20

Neházej flintu do žita 🙈 dokud nepřijde MS, naděje stále je.. a hlavně, některým se krásné // ukazují omnoho později 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.4.24 16:20

Právě mám ještě 11 do menstruace.
Uvidíme snažím se být v klidu a moc na to nemyslet ale hlava jede sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 19:50

@Tyna185402 To mám taky :lol: prsa bolí ale to mě vždy od ovulace až po ms :zed: ale svědí a bolí mě v podbřišku :D
To čekání je opravdu otravný :lol:

@Kejtty774 hlava jede sama přesně, pořád dokola

• Citovat
  • Upravit
559
27.4.24 19:54

Já už to nějak řešit nebudu protože fkt mám stoho velký stresy :D
Až mám cukání v oku hahah buď počkám do menstruace nebo ještě počkám třeba týden. Ano mívám podobné bolesti před MS ale ne 10-12 před ní. Ake všechno je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 19:55

@Kejtty774 já si taky říkám že to už řešit nebudu :lol: :lol: ale každý ráno otevru nějakou diskuzi a čtu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
559
27.4.24 20:00

Hahha :D :D :D já už to takhle dělám 3 den hahha od prvního píchnutí podbřiškem 😂 😂 😂 takový divný zabzučení nebo nevím jak to popsat haha 😂 😂 😂 😂
Uvidíme každopádně držím palečky.
A vy si teda myslí tě že jste a nebo to taky přisuzuje tě k PMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 20:04

@Kejtty774 no však já taky :D :D leze to na mozek, ale dělala jsme to i u prvního :lol:
Děkuji l, taky moc držím palečky
Budeme se podporovat :D
Já si v hlavě říkám že to je spíš nějaký pms ať pak nejsem zklamaná :D

• Citovat
  • Upravit
559
27.4.24 20:08
určitě byla bych moc ráda :srdce:
Já se probouzím pozdě večer třeba dnes už tedy ráno jsem se probudila ve 3 a první myšlenka hned co když to zase nevyšlo. :,(
Ale pak zase čtu všelijaky diskuze a holky tam píšou přímo to co mám já a pak zase doufám Je pravda že ze začátku to bylo jen to divný bzučení podbřišku pak velká únava, citlivost prsou a dneska cítím jakoby bych to měla už zítra dostat. Tak už jsem stoho asi fkt blázen
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 20:13

@Kejtty774 nejlepší je fakt zaměstnat hlavu Říkat si že týden utece jako doma, udělat si na celý týden nějaký plány. Bude krásně tak být venku aby to rychleji uteklo :D no a hned budeme 11dpo a už budeme blíž a blíž :D

• Citovat
  • Upravit
653
27.4.24 20:13

@Kejtty774 já už se možná moc pozoruji 😄 nedělám si moc velké naděje, takže raději se držím toho, ze je to PMS, ale začaly mě dost pálit a brnět bradavky a podbříško mě dnes bolí celý den. A u mě velice nějaké PMS není, vždy tak den, maximálně pár hodin před MS mě pobolíva břicho a pak to přijde 🤷🏽‍♀️ takže toto je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí