Vysoké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dou
1094
12.2.21 21:50

@sofie1974 mě je 26… Nosifol tabletky jsem si dnes objednala. Budu brát 2× denně. Jsem zvědavá, u femibionu bych nemohla říct že za ty roky mám nějaké zlepšení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.4.21 21:03

Ahoj holky, zajímalo by mě jak jste dopadly? Já mám AMH 9 PCOS nemám, po snažení většinou hned otěhotním ale skončí to (4×) potratem ( afetálni plodové vejce) genetika atd… nic nám nenašly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.4.21 20:44

@Jájinka01 ahoj tak já mam amh 23 a pristi týden začínám stimulaci pergoverisem, už tu bude 3 ivf a doufám ze poslední 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.4.21 21:19

@Jájinka01 a co imunologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.4.21 09:15

@sofie1974 imunologické vyšetření je vpořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.4.21 09:17

@Janča3030 a PCOS máš nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.4.21 17:09

@Jájinka01 jojo jak z učebnice prej 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
26.1.23 14:24

Ahoj holky, taky bych se vás chtěla zeptat na názor :hug:. Mám AMH 7,11, myslíte, že se může jednat při této hodnotě o nekvalitní vajíčka, že není šance na donošení zdravého miminka? Snažíme se 9 let, za tu dobu 2 ZT -hned na začátku, srdíčko netlouklo+5 biochemických těhotenství… jedno biochemko po IUI, jinak vše přirozeně. Veškerá vyšetření v pořádku, nic se nenašlo! Zkoušeli jsme dokonce IVF s genetikou embryí, měli jsme celkem 6 blastocyst a po genetice 2 naprosto zdravá embrya a jedna mozaika (nezkoušeli jsme zavést).. bohužel jsem po ani jednom KET neotěhotněla :zed:, což bylo celkem směšné, když jsem otěhotněla i po inseminaci :roll:. Každopádně mi můj gynekolog doporučuje vyzkoušet IVF s darovaným vajíčkem, ale mě se to zdá divné, když při posledním IVF jsem měla podle mě i doktora z CAR slušný výsledek :nevim: Momentálně čekám, až klesne HCG a já se vyčistím, ale potom mám v plánu se objednat ještě na imunologii do Prahy ke Karin Černé-máme dělanou genetiku a imunologii 6 let zpět v Plzni, ale ráda bych měla jistotu, že jsme opravdu v pořádku, protože je mi divné, že k potratu dochází vždy celkem ve stejnou dobu :(. Děkuji všem za názor a přeji mnoho zdraví a úspěchů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
26.1.23 22:30

@rzipkova ahoj, sice mám AMH něco přes 9 ale napadali mě stejné otázky. Za sebou mám 5 potratů. Tze doporučení na ivf, tam mi dr. řekla, že mě pošle predtim do Phy na imunologii. ( musela jsem si teda o to říct, jinak by mi udělali jen tu základní. Tu jsem ale už u nich dělenou měla.) a ejhle vyšli vysoké NK buňky proti trofooblastu. Nasazen Medrol a díky tomu, mám teď v postýlce 8-mi měsíční miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.1.23 09:35

@Jájinka01 Ahoj, tak to ráda slyším a moc gratuluji k miminku :srdce:. Mně to stále vrtá hlavou a vnitřně cítím, že je zakopaný pes v imunitě a budu se modlit, aby v Praze něco našli! Moc děkuji za tvou zkušenost a přeji hlavně hodně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
28.1.23 13:58

@rzipkova ahoj, teď jsem koukala já měla amh 14,31 :roll:. Vajec tři zadky, ale k čemu že :mrgreen:. Určitě šance je! Mám za sebou také jedno zamlkle těhotenství a pak roční dceru, která se povedla o dva roky déle. Přes IUI. Tři roky jsme to zkoušeli samy přirozeně a nic. Pak dva roky v genetu q naštěstí to klaplo. Jak kdyby to bylo včera, kdy jsem se každou kontrolu klepala zda se něco nestalo, nebo nenajdou něco špatného…ani jsem se pomalu neradovala… Taky jinak jsem já i mužský naprosto zdravý. Je to zajímavé… :think: posílám mnoho sil, urcite se vám taky povede jen holt to někdy trvá déle :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.23 14:11

@Dou Děkuji za podporu a moc gratuluji k holčičce :srdce:. Přeji hodně zdraví, ať se daří :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
3.9.23 09:33

@rzipkova děkuji jsem nějak prehlidla :hug:. Jak to jde? Už nějaký posun? :palec: doufám, že ano. My se snažíme o druhého prcka opět přes IUI. Ale moje doktorka se odstěhovala a je v jiném gennetu :roll:. Takže 2× iui a nic. Ještě mi pojišťovna proplatit 3 cykly…průser je, že mám pocit, že amh mám asi i větší než před tím. Z výsledků to nepoznám mají nějakou novou měrnou jednotku. Ale 2× teď při stimulaci v pruchozim vaječníků 3 vajíčka 8o. Ale stejně k prdu. :roll: Na tohle jsem se netěšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí