Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také mi vytéká bělavá tekutina po zmáčknutí prsou, před třemi dny jsem měla menstruaci, dělala jsem si i test a je negativní ( dle mého soudu tam není ani slabě viditelná čárka) . Může to být spojeno s kvasinkovou infekcí?
ne s kvasinkama to nesouvisi, to co tece je mlezivo, nekomu se dela bezne kolem hormonalnich zmen kolem menstruace, proste vyssi hladila prolaktinu
Taky se přikláním ke zvýšené hladině prolaktinu. Já tímhle „trpím“ už několik let, tehdy mě dr. poslala na endokrinologii, ale tam mě uklidnili, že prolaktin mám v normě. Výtoky přetrvávaly, žádné problémy s otěhotněním jsem nezaznamenala. Otěhotněla jsem 2 měsíce po prvním „pokusu“
Asi bych si, být tebou, na gyndu došla, pro jistotu.
ahoj holky mě doktor řekl, že při braní hormonů se to stáva no a vždy když beru Duphaston tak mi začne při zmáčnutí téct průhledný až bělavý výtok. gyndař řekl, že se to stává a taky se mi to stává vždy před MS. ![]()
Ahojky holky, jak to tak čtu, tak jsem zmatená. Chodím na sledování cyklu, zrovna jsem 28. DC - MS nikde, současně od 15.DC zavádím utrogestan 3× denně. Minulé 2 cykly jsem po uživání Utrogestanu toto neměla, Už jsem si prošla stádiem bolesti prsou, svědění bradavek, občasného píchání v podbříšku. Myslíte, že by to tentokrát vyšlo? Díky Ivka ![]()
Ahojky mám dotaz.. Měsíc mám problém s menstruací.(HA Jeannie) Během 21 dnů jsem sem tam špińila, hnědý výtok a jednou i krvavy a do toho normalní bilý. Ted mám 7 dní pauzu vyhrazenou pro menstruaci a ta nepřišla, byla jsem to řešit v pondělí na gyndě, tam mě vyšetřil dělohu a atd a říkal, že je vše ok. A aby toho nebylo málo, 14 dní mám nevolnosti, pocit zvracení po tom když s ním jakýkoliv mléčný výrobek, jsem strašně náladová a přecitlivěla.. připadám si oteklá a dnes to završilo tím že mi teče výtok z prsu, jak čirý tak i bílý.. Byla jsem na gyndě, vzali mi krev, v pondělí se chystám ne ultrazvuk prsou.. Tehotenský test vyšel negativně.. Netuším zda-li jsem tedy těhotná nebo jestli tohle vše dokáže zvýšená hladina prolaktinu.. Nemáte někdo podobný zkušenosti?
Ahoj moc potřebuji poradit. V únoru jsem dobrala poslední antikoncepci a nasledně vysadila. Ms přišla po 30dnech.Pak po 28,29,30,29 a doted ještě nic. Mám týden zpoždění. Navíc po zmáčknutí pravého prsu mi z něj vyteče bílá tekutina. Dělala sem si těhotenský test, ale vyšel negativní. Prsa mě jinak bolela jako před ms. Prosím o radu, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Moc díky
Mám podobný problém ale výtok se vytváří jen zhruba jeden den a to vždy tak týden před menstruací pozoruji to poslední dva měsíce, četla jsem že to může bránit i otěhotnění ale antikoncepci neberu už 8 měsíců. co stím a ke kterému lékaři bych stím měla jít?
Já to zjistila taky dneska, že mi teče taková tekutina z prsu, ale jen z levého..takže si zítra budu kupovat těhotenský test a uvidím, ale spíš si myslím, že to bude z toho, že to mám dostat, i když až za 11 dní a je mi divné, že bolavá prsa atd mám už pár dní a menstruaci mám až za dlouho..třeba to bude těmi hormony, byla jsem taky hodně ve stresu a nemocná..nikdy předtím se mi to nestalo a když jsem byla těhotná, tak ta tekutina mi začala téct asi až od 15 tého týdne těhotenství..tak uvidím, ale doufám, že to nebude nic vážného..bývalý přítel by z toho nadšený asi nebyl, když mě před 14 dnima opustil ![]()
Ahoj dámy. Mám stejný problém. Poslední MS jsem měla 14.února a od té doby nic. Těhotenské testy mi vycházejí negativně. Za poslední týden se mi také začalo stávat, že mi,,cosi,, vytéká z levého prsu. Jinak mě prsa nebolí. Nemám ani jiné problémy kromě občasného píchnutí v podbřišku a bolení zad. Moc bych si přála být těhotná, ale podle toho, co jsem četla na internetu to moc nadějně nevypadá. Co si o tom myslíte? ![]()
Holky ten sami problém asi týden před mesickama bolest v prsou vytékalo při zmáčknutí menstruace hned potom místo šesti dnů 3 a zase prsa nality tet sem to zmáčkla a znova test negativní máte s tím. naka vskusenosti a začínám. mit nafouklé břicho jako před mesickama krev na kreatin doktor posílal tam to bylo v pořádku ![]()
@Anonymní píše:
Holky ten sami problém asi týden před mesickama bolest v prsou vytékalo při zmáčknutí menstruace hned potom místo šesti dnů 3 a zase prsa nality tet sem to zmáčkla a znova test negativní máte s tím. naka vskusenosti a začínám. mit nafouklé břicho jako před mesickama krev na kreatin doktor posílal tam to bylo v pořádku
Ahoj holky mám dotaz ![]()
Už 3.5 měsíce nekojim mám antikoncepci a po zmáčknutí mi z obou ňader vytéká býlí někdy nažloutlý, lepkavý výtok. Tak jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás to někdy měla nebo zažila.
Děkuju za odpovědi 🙂
Ahojky 🙂 měla by jsem dotaz 🙂 prosím váš necelé dva týdny mě bolelo levé prso bolest taková jako by jsem spala na kamínku poslední 3 dny a přidalo se i pravé každopádně mě i malinko pálili cecky dnes bolest ustoupila ale všimla jsem si na triku malinký skvrny z cecku no tak jsem máčkla na levé a najednou zelená vodíčka zmáčka jsem na pravé a bíla kapačka No trošku větší kapička prosím holky nevíte co to je?
pen_mouth: