Výtok z bradavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.11 12:32

Také mi vytéká bělavá tekutina po zmáčknutí prsou, před třemi dny jsem měla menstruaci, dělala jsem si i test a je negativní ( dle mého soudu tam není ani slabě viditelná čárka) . Může to být spojeno s kvasinkovou infekcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.2.11 12:43

ne s kvasinkama to nesouvisi, to co tece je mlezivo, nekomu se dela bezne kolem hormonalnich zmen kolem menstruace, proste vyssi hladila prolaktinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.2.11 12:48

Taky se přikláním ke zvýšené hladině prolaktinu. Já tímhle „trpím“ už několik let, tehdy mě dr. poslala na endokrinologii, ale tam mě uklidnili, že prolaktin mám v normě. Výtoky přetrvávaly, žádné problémy s otěhotněním jsem nezaznamenala. Otěhotněla jsem 2 měsíce po prvním „pokusu“ :wink: Asi bych si, být tebou, na gyndu došla, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.9.11 08:40

ahoj holky mě doktor řekl, že při braní hormonů se to stáva no a vždy když beru Duphaston tak mi začne při zmáčnutí téct průhledný až bělavý výtok. gyndař řekl, že se to stává a taky se mi to stává vždy před MS. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jentyne
29.4.12 15:53

Výtok z bradavek

Ahojky holky, jak to tak čtu, tak jsem zmatená. Chodím na sledování cyklu, zrovna jsem 28. DC - MS nikde, současně od 15.DC zavádím utrogestan 3× denně. Minulé 2 cykly jsem po uživání Utrogestanu toto neměla, Už jsem si prošla stádiem bolesti prsou, svědění bradavek, občasného píchání v podbříšku. Myslíte, že by to tentokrát vyšlo? Díky Ivka :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.13 14:04

VÝTOK Z PROSOU,FALEŠNÉ TĚHOTENSTVÍ

Ahojky mám dotaz.. Měsíc mám problém s menstruací.(HA Jeannie) Během 21 dnů jsem sem tam špińila, hnědý výtok a jednou i krvavy a do toho normalní bilý. Ted mám 7 dní pauzu vyhrazenou pro menstruaci a ta nepřišla, byla jsem to řešit v pondělí na gyndě, tam mě vyšetřil dělohu a atd a říkal, že je vše ok. A aby toho nebylo málo, 14 dní mám nevolnosti, pocit zvracení po tom když s ním jakýkoliv mléčný výrobek, jsem strašně náladová a přecitlivěla.. připadám si oteklá a dnes to završilo tím že mi teče výtok z prsu, jak čirý tak i bílý.. Byla jsem na gyndě, vzali mi krev, v pondělí se chystám ne ultrazvuk prsou.. Tehotenský test vyšel negativně.. Netuším zda-li jsem tedy těhotná nebo jestli tohle vše dokáže zvýšená hladina prolaktinu.. Nemáte někdo podobný zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 08:59

Ahoj moc potřebuji poradit. V únoru jsem dobrala poslední antikoncepci a nasledně vysadila. Ms přišla po 30dnech.Pak po 28,29,30,29 a doted ještě nic. Mám týden zpoždění. Navíc po zmáčknutí pravého prsu mi z něj vyteče bílá tekutina. Dělala sem si těhotenský test, ale vyšel negativní. Prsa mě jinak bolela jako před ms. Prosím o radu, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.14 17:58

výtok z bradavky

Mám podobný problém ale výtok se vytváří jen zhruba jeden den a to vždy tak týden před menstruací pozoruji to poslední dva měsíce, četla jsem že to může bránit i otěhotnění ale antikoncepci neberu už 8 měsíců. co stím a ke kterému lékaři bych stím měla jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.3.14 21:14

.....

Já to zjistila taky dneska, že mi teče taková tekutina z prsu, ale jen z levého..takže si zítra budu kupovat těhotenský test a uvidím, ale spíš si myslím, že to bude z toho, že to mám dostat, i když až za 11 dní a je mi divné, že bolavá prsa atd mám už pár dní a menstruaci mám až za dlouho..třeba to bude těmi hormony, byla jsem taky hodně ve stresu a nemocná..nikdy předtím se mi to nestalo a když jsem byla těhotná, tak ta tekutina mi začala téct asi až od 15 tého týdne těhotenství..tak uvidím, ale doufám, že to nebude nic vážného..bývalý přítel by z toho nadšený asi nebyl, když mě před 14 dnima opustil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.15 11:59

Ahoj dámy. Mám stejný problém. Poslední MS jsem měla 14.února a od té doby nic. Těhotenské testy mi vycházejí negativně. Za poslední týden se mi také začalo stávat, že mi,,cosi,, vytéká z levého prsu. Jinak mě prsa nebolí. Nemám ani jiné problémy kromě občasného píchnutí v podbřišku a bolení zad. Moc bych si přála být těhotná, ale podle toho, co jsem četla na internetu to moc nadějně nevypadá. Co si o tom myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 01:08

Holky ten sami problém asi týden před mesickama bolest v prsou vytékalo při zmáčknutí menstruace hned potom místo šesti dnů 3 a zase prsa nality tet sem to zmáčkla a znova test negativní máte s tím. naka vskusenosti a začínám. mit nafouklé břicho jako před mesickama krev na kreatin doktor posílal tam to bylo v pořádku :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.20 01:09
@Anonymní píše:
Holky ten sami problém asi týden před mesickama bolest v prsou vytékalo při zmáčknutí menstruace hned potom místo šesti dnů 3 a zase prsa nality tet sem to zmáčkla a znova test negativní máte s tím. naka vskusenosti a začínám. mit nafouklé břicho jako před mesickama krev na kreatin doktor posílal tam to bylo v pořádku :think:
  • Citovat
  • Upravit
20
12.11.20 12:23

Ahoj holky mám dotaz :)
Už 3.5 měsíce nekojim mám antikoncepci a po zmáčknutí mi z obou ňader vytéká býlí někdy nažloutlý, lepkavý výtok. Tak jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás to někdy měla nebo zažila.
Děkuju za odpovědi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.12.21 08:16

Ahojky 🙂 měla by jsem dotaz 🙂 prosím váš necelé dva týdny mě bolelo levé prso bolest taková jako by jsem spala na kamínku poslední 3 dny a přidalo se i pravé každopádně mě i malinko pálili cecky dnes bolest ustoupila ale všimla jsem si na triku malinký skvrny z cecku no tak jsem máčkla na levé a najednou zelená vodíčka zmáčka jsem na pravé a bíla kapačka No trošku větší kapička prosím holky nevíte co to je? :open_mouth:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí