Využívám svou mámu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22059
6.5.22 13:27
@Anonymní píše:
Děkuji, toto je hezký pohled zvenčí… Ano, otázku jsem asi položila blbě, jinak jsem to formulovat nedokázala. Ale jak píšeš, spíš je otázka, jestli je tento denní režim pro mámu ideální. Ona tvrdí, že jí to vyhovuje, ale já nevím :nevim: Asi bych měla přijmout, že je dospělá a svéprávná a nechat jí rozhodnout, co zvládá

Určitě :lol:

Nebo pokud bys chtěla mamince nějaký ten volný den nenápadně a bez dohadování „vnutit“, tak si prostě na 1-2 dopoledne v týdnu domluv program, kterého se s vámi zúčastnit nemůže… nějakou kamarádku, celodenní výlet, dětské cvičení a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14640
6.5.22 13:36
@Anonymní píše:
Děkuji, toto je hezký pohled zvenčí… Ano, otázku jsem asi položila blbě, jinak jsem to formulovat nedokázala. Ale jak píšeš, spíš je otázka, jestli je tento denní režim pro mámu ideální. Ona tvrdí, že jí to vyhovuje, ale já nevím :nevim: Asi bych měla přijmout, že je dospělá a svéprávná a nechat jí rozhodnout, co zvládá

Tak kdyby nezvladala, tak by k tobe nechodila si myslím :lol: jinak je přece super, ze se paní v tomhle věku takhle udržuje aktivní. A jestli je odpoledne unavená a posteskne si? To já jsem taky a je mi 34, a večer už je ze mě zpravidla frustrovanej zombik :lol: (třetí tehotenstvi, no).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.5.22 23:18

A jak často se vidáte s babičkou z druhé strany? Tedy matkou otce vnoučat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2267
9.5.22 20:17

Maminka tě měla pozdě, tedy i vnoučat se dočkala později. Chce si vás ještě užít i za cenu únavy. Jestli to nevadí tobě a dětem, tak to nechej jak to je.
Je rozdíl mít dítě ve 20 nebo ve 40. Je totiž větší šance s ním prožít o 20 let aktivního života víc nebo míň. To člověk pozná, až mu rodiče stářím zemřou v jeho 35 a jeho vrstevníci se svými rodinami i rodiči ještě jezdí na lyže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 01:44
@zorka99 píše:
A jak často se vidáte s babičkou z druhé strany? Tedy matkou otce vnoučat?

Moc často ne, ale je to tím, že jsou daleko a nemají moc zájem - mají další vnoučata od dětí v místě bydliště

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová